Black Friday İndirim Çılgınlığı

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] pazartesi ne olacak ki niye pazartesi ayrıca :) Neden böyle bu ay.

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] pazartesi ne olacak ki niye pazartesi ayrıca :) Neden böyle bu ay.

Amerikalilarin pazarlama taktiklerinden biri sadece. Yilbasina kadar ellerindeki stoklari bitirmek icin yaptiklari bisey :) Pazartesi Cyber Monday oluyor, her Black Friday sonrasindaki Pazartesi gunu yapiyorlar. Internet uzerinden yapilan alisverisler cok ucuz oluyor. :)

Amerikalilarin pazarlama taktiklerinden biri sadece. Yilbasina kadar ellerindeki stoklari bitirmek icin yaptiklari bisey :) Pazartesi Cyber Monday oluyor, her Black Friday sonrasindaki Pazartesi gunu yapiyorlar. Internet uzerinden yapilan alisverisler cok ucuz oluyor. :)

Pazarteside maaşı alıyom biliyon mu :) Birde bir kaç ödeme alırsam sağdan soldan ne güzel olur. :) Bir şeyler kurtarmak lazım..

Arkadaşlar bende tablet arıyorum TR gönderimi olan var mı bilgisi olan ?

Edit : [MENTION=8951]Dean[/MENTION] hocam varmı tablet alabilceğimiz bir yer yahu :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar bende tablet arıyorum TR gönderimi olan var mı bilgisi olan ?

Edit : @Dean hocam varmı tablet alabilceğimiz bir yer yahu :D
Bende bi önceki sayfada yazdım ama bilen yok sanırım :D Pdf açsın yeter. Türkiye'den alsak değeri 100 tl olmayan tablete 500 lira verecez o yüzden hiç alasım gelmiyor. :D

Bende bi önceki sayfada yazdım ama bilen yok sanırım :D Pdf açsın yeter. Türkiye'den alsak değeri 100 tl olmayan tablete 500 lira verecez o yüzden hiç alasım gelmiyor. :D

Hocam bende oyun için arıyorum :D Oyun oynayabileyim yeter :D 1-2 Özgün planım var :D :D Varmı bildiğiniz öyle bir tablet :D TR de satılıyor nette 100 - 200 arası da bilgim yok hiç oyunları sorunsuz açar mı ki :D

telefon gümrükten geçmiyorki yasaklı ürünler arasında eğer şansınıza güveniyorsanız küçük bir ihtimalle gözden kaçabilir yılbaşı yoğunluğunda.ürünler xrayden geçiyor küçük bir telefonu mp4 diye yutturanlar var ama dandik telefonu ne yapacan :)

Hocam ebaydakini tr ye gönderiyolar mı gümrük falan sıkıntısı varmı yoksa bende alayım :D

evet türkiyeye gönderiliyor sordum kızarkıma
ama gümrükte 150 dolar sınırı yazıyordu önceki postlarda
adamadaha düşük fiyattan göster falan mı diyelim onu araştırmak lazım :/

---------- Spam Engelliyici 13:27 ---------- Önceki Mesaj 13:26 ----------

telefon gümrükten geçmiyorki yasaklı ürünler arasında

yapma ya :D hilesi hurdası yok mduur
valla sevgilim beğendi..varsa sağlam tavsiyen görelim:D hoş geçiremiyomuşuz risk almayayım

Anladım hocam bu ebaydaki unlocked diyor kaçak mı nedir tam anlamadım da :D

valla sevgilim beğendi..varsa sağlam tavsiyen görelim:D hoş geçiremiyomuşuz risk almayayım

Hocam yollayanlar zaten işi biliyor türkiye'den talep çok olduğu için, ucuz gösterip üzerine de gift yazıyorlar, söylemeseniz bile.
Ancak telefon tablet vs. geçmesi çok zor.

https://www.amerikadaniste.com
bu siteye bak derim hocam. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri