Black Friday İndirim Çılgınlığı

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Etkinlikler
Arkadaşlar telefon gümrükten hediye paketi diye geçse dahi Tr'de kullanabilmeniz için 1 ay içerisinde bir pasaport bulmanız gerekiyor kayıt ettirmek için( pasaport son 1 ay içerisinde yurtdışına giriş çıkış yapmış olması gerekiyor), Samsung telefonlara yazılım ile imei değiştirip başka telefonun nosu kayıt yapılabiliyor sanırım ama o da ne kadar süre gider bilmiyorum. Tablet alın ucuzundan mis gibi :)

AOSON M1016 10.1 Android 4.4 A31S Tablet PC w/ OTG Miracast ETC-339732 - TinyDeal

Bu tabletin youtube üzerinde videosu da var 4 çekirdek 1 gb ram ve videosunda da görüldüğü üzere gayet hızlı. En uygun fiyat bu sitede ve siteyi paylaşan arkadaş 30-40 alışveriş yaptığını yazmıştı konuda 15-20 gün'e ücretsiz kargo ile geliyor. Kargo seçenkeleri de mevcut eğer kısa sürede gelmesini isterseniz ücretleri yazıyor.

Sitede son 4 saati 94,99$ fiyata

Bu da ürünün videosu ;
- UNBOXING AND TEST - TACTILE TABLET AOSON M1016 ANDROID 4.4 - YouTube

Son düzenleme:
ya bende ucuz bi tablet bulsam hemen paypal ile indiricemde bulamadık daha :D

Arkadaşlar pasaport sorun değilde kuzenim için iPhone 6 Plus alacağız Amazon'dan. Sahibiyle nasıl iletişime geçerim ? 1000 dolara riske girmeye değer mi sizce ?

Arkadaşlar pasaport sorun değilde kuzenim için iPhone 6 Plus alacağız Amazon'dan. Sahibiyle nasıl iletişime geçerim ? 1000 dolara riske girmeye değer mi sizce ?

hocam arada 1000 lira fark var, sizinki zaten tahminimce kargo vergi vs 2500 tl yi bulacak gibi. 500 lira için ben olsam risk olmasa bile türkiyeden alırım

Arkadaşlar telefon gümrükten hediye paketi diye geçse dahi Tr'de kullanabilmeniz için 1 ay içerisinde bir pasaport bulmanız gerekiyor kayıt ettirmek için( pasaport son 1 ay içerisinde yurtdışına giriş çıkış yapmış olması gerekiyor), Samsung telefonlara yazılım ile imei değiştirip başka telefonun nosu kayıt yapılabiliyor sanırım ama o da ne kadar süre gider bilmiyorum. Tablet alın ucuzundan mis gibi :)

AOSON M1016 10.1 Android 4.4 A31S Tablet PC w/ OTG Miracast ETC-339732 - TinyDeal

Bu tabletin youtube üzerinde videosu da var 4 çekirdek 1 gb ram ve videosunda da görüldüğü üzere gayet hızlı. En uygun fiyat bu sitede ve siteyi paylaşan arkadaş 30-40 alışveriş yaptığını yazmıştı konuda 15-20 gün'e ücretsiz kargo ile geliyor. Kargo seçenkeleri de mevcut eğer kısa sürede gelmesini isterseniz ücretleri yazıyor.

Sitede son 4 saati 94,99$ fiyata

Bu da ürünün videosu ;
- UNBOXING AND TEST - TACTILE TABLET AOSON M1016 ANDROID 4.4 - YouTube

Paypal ödeme varmı kardeş?

evet onu biliyorum ama güvenmedim arada uçurum kadar fark var. gerçekten o fiyata olsa şimdiye tükenmişti ve paypal yok paypal olsaydı şansımı denerdim

Hocam galiba siz diğer arkadaşın paylaştığı Sony'den bahsediyorsunuz, evet onda uçurum var ve siteyede güvenilir mi bilmem.

Benim bahsettiğim post http://www.ytpara.com/697592-post142.html ; bunu bir inceleyin 1 buçuk saati kaldı ürünün ve normalde de 120 dolar falan fiyatı diğer sitelerde yani uçurum fark yok ben alacaktım ama 1 ay sonra nerede olacağım belli değil şuan 2-3 güne gelse kargo hiç beklemeden alacaktım :)

Hocam galiba siz diğer arkadaşın paylaştığı Sony'den bahsediyorsunuz, evet onda uçurum var ve siteyede güvenilir mi bilmem.

Benim bahsettiğim post http://www.ytpara.com/697592-post142.html ; bunu bir inceleyin 1 buçuk saati kaldı ürünün ve normalde de 120 dolar falan fiyatı diğer sitelerde yani uçurum fark yok ben alacaktım ama 1 ay sonra nerede olacağım belli değil şuan 2-3 güne gelse kargo hiç beklemeden alacaktım :)

orada ki fiyata aldanmayın hocam normal fiyatı 110 dolar civarı ama sitede 170 euro olarak gösterip sözde %58 indirim yapmış olarak göstermişler ama yaptıkları indirim 20 30 dolar birşey

orada ki fiyata aldanmayın hocam normal fiyatı 110 dolar civarı ama sitede 170 euro olarak gösterip sözde %58 indirim yapmış olarak göstermişler ama yaptıkları indirim 20 30 dolar birşey

Biliyorum hocam sitedeki fiyat üzerinden indirimi dikkate almadım zaten ama baktığım kadarı ile en uygun tablet bu görünüyor :)

Beyler böyle olmuyor herkes bi link atıyor o güvenilirmi bu güvenilirmi gidiyor

Türkiyeye kargosu olan daha önce sorunsuz alışveriş yaptığınız site ve beğendiğiniz ucuz ürünlerin linklerini verin bizde ordan beğenelim alalım bişeyler.

Rastgele girip kurcalamayalım boşuna

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri