swt
Yasaklanmış
MyUS.com - #1 International Shipping, Mail and Package Forwarding Service - MyUS.com
bide bu var sanırsam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bu fiyata riske girilebilir deneyecegim ama Türkiye'ye gönderimi varmı anlayamadım bir arkadaş inceleyip bilgilendirebilirmi acaba.
FRYS.com*|*Sony
Bu üründe ilginç geldi detay sevenler için,
High Quality 30X Cell Phone Microscope with LED Light TDS-333224 - TinyDeal
ya bende ucuz bi tablet bulsam hemen paypal ile indiricemde bulamadık daha![]()
Bir kaç post yukarıda paylaştığımı incelediniz mi hocam ?
Arkadaşlar pasaport sorun değilde kuzenim için iPhone 6 Plus alacağız Amazon'dan. Sahibiyle nasıl iletişime geçerim ? 1000 dolara riske girmeye değer mi sizce ?
Arkadaşlar telefon gümrükten hediye paketi diye geçse dahi Tr'de kullanabilmeniz için 1 ay içerisinde bir pasaport bulmanız gerekiyor kayıt ettirmek için( pasaport son 1 ay içerisinde yurtdışına giriş çıkış yapmış olması gerekiyor), Samsung telefonlara yazılım ile imei değiştirip başka telefonun nosu kayıt yapılabiliyor sanırım ama o da ne kadar süre gider bilmiyorum. Tablet alın ucuzundan mis gibi
AOSON M1016 10.1 Android 4.4 A31S Tablet PC w/ OTG Miracast ETC-339732 - TinyDeal
Bu tabletin youtube üzerinde videosu da var 4 çekirdek 1 gb ram ve videosunda da görüldüğü üzere gayet hızlı. En uygun fiyat bu sitede ve siteyi paylaşan arkadaş 30-40 alışveriş yaptığını yazmıştı konuda 15-20 gün'e ücretsiz kargo ile geliyor. Kargo seçenkeleri de mevcut eğer kısa sürede gelmesini isterseniz ücretleri yazıyor.
Sitede son 4 saati 94,99$ fiyata
Bu da ürünün videosu ;
- UNBOXING AND TEST - TACTILE TABLET AOSON M1016 ANDROID 4.4 - YouTube
evet onu biliyorum ama güvenmedim arada uçurum kadar fark var. gerçekten o fiyata olsa şimdiye tükenmişti ve paypal yok paypal olsaydı şansımı denerdim
Hocam galiba siz diğer arkadaşın paylaştığı Sony'den bahsediyorsunuz, evet onda uçurum var ve siteyede güvenilir mi bilmem.
Benim bahsettiğim post http://www.ytpara.com/697592-post142.html ; bunu bir inceleyin 1 buçuk saati kaldı ürünün ve normalde de 120 dolar falan fiyatı diğer sitelerde yani uçurum fark yok ben alacaktım ama 1 ay sonra nerede olacağım belli değil şuan 2-3 güne gelse kargo hiç beklemeden alacaktım![]()
orada ki fiyata aldanmayın hocam normal fiyatı 110 dolar civarı ama sitede 170 euro olarak gösterip sözde %58 indirim yapmış olarak göstermişler ama yaptıkları indirim 20 30 dolar birşey
Biliyorum hocam sitedeki fiyat üzerinden indirimi dikkate almadım zaten ama baktığım kadarı ile en uygun tablet bu görünüyor![]()
yarın daha uygununu buluruz bulucam da![]()
![]()
Cyber Monday var bu pazartesi, o zaman gorun fiyatlari hocam.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.