Blog İşi Yattı Galiba.

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )

WaDa

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar Son 3-4 Gündür Bloglarım Hiçbir Şekilde 0,01 Tl bile Kasandırmıyor.

Varmı Kasanan ?

1 Hafta ara verdim ve blog işi bitti galiba

önceden kaç kazanıyodun ?

arkadaslar çok uzun bir süredir blogspot tan aylık 4 haneli para kazanan biri olarak forumda konu açmayı düşünüyorum haftalık bloglarıma 1000 adet içerik giriyorum hep birlikte kazanalım düşüncesiyle her hafta girdiğim içeriğin xml sini taslak olarak alıp belli bir ücret karşılığı satmayı düşünüyorum vede bu her hafta devam edecek vede içerikler kategori olarak satılacak mesela teknoloji kategorisinde sadece teknoloji haberlerin oldugu xml olacak bu düşüncem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

kasanan var mı bilmiyorum ama kazanan vardır kesin

arkadaslar çok uzun bir süredir blogspot tan aylık 4 haneli para kazanan biri olarak forumda konu açmayı düşünüyorum haftalık bloglarıma 1000 adet içerik giriyorum hep birlikte kazanalım düşüncesiyle her hafta girdiğim içeriğin xml sini taslak olarak alıp belli bir ücret karşılığı satmayı düşünüyorum vede bu her hafta devam edecek vede içerikler kategori olarak satılacak mesela teknoloji kategorisinde sadece teknoloji haberlerin oldugu xml olacak bu düşüncem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

hocam size birkaç soru sormak istiyorum
bloglarınızın hiç kapandığı oluyor mu, ve bloglarınıza izlenim için özel taktikleriniz var mı, ben 5 10 tane açtım zamanında hemen hepsi hiç ziyaretçi almadı

blogspot kapanmalarına ne yapıyorsun hocam ? çerez vs işliyormu bu blogspot işinde

hocam size birkaç soru sormak istiyorum
bloglarınızın hiç kapandığı oluyor mu, ve bloglarınıza izlenim için özel taktikleriniz var mı, ben 5 10 tane açtım zamanında hemen hepsi hiç ziyaretçi almadı

Hocam bütün bloglarımda aynı temayı kullanıyorum adsense reklamlarım temanın içinde oldugu için her defasında tek tek reklam yerleştirilmesiyle uğraşmıyorum özel yazdırdığım sağlık teknoloji haber spor ve benzeri botlar var Türkiyenin büyük sitelerinden konu çekiyor haftada ortalama 5000 gibi konu çekiyor aralarından iyilerini seçip haftalık ortalama 1000 konuyu taslak olarak kayıt ediyorum ve yayınlamadan önce başlıkla ve ilk cümlede ufak bir edit yapıyorum spama düşmemesi için vede bloglarım kategori şeklinde örnek veriyorum 5 adet teknoloji blogum var diyelim blogların içindeki konular asla diğer blogların içeriğiyle aynı değil bloglarımın ortalama günlük ziyaretcisi sayısı 200 ile 600 tekil arası değişiyor.

---------- Spam Engelliyici 03:54 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

blogspot kapanmalarına ne yapıyorsun hocam ? çerez vs işliyormu bu blogspot işinde

hocam aynı ip ile giriş yapıyorum devamlı bu zamana kadar ufak tefek bir kaç kapanma dışında youtube kanalı gibi her açtıgım blog kapanıyor gibi bir durum yok belkide yüklediğim konuları editledim için pek spama takılmıyorum diye düşünüyorum

Neden blogspot kullanıyorsunuz ?

Google ayrıcalık mı tanıyor, yoksa verdiği adsense için mi ? Nedenini çok merak ettim.

.com, .net veya başka kendinize ait bir domain neden kullanmyıorsunuz ?

Hocam bütün bloglarımda aynı temayı kullanıyorum adsense reklamlarım temanın içinde oldugu için her defasında tek tek reklam yerleştirilmesiyle uğraşmıyorum özel yazdırdığım sağlık teknoloji haber spor ve benzeri botlar var Türkiyenin büyük sitelerinden konu çekiyor haftada ortalama 5000 gibi konu çekiyor aralarından iyilerini seçip haftalık ortalama 1000 konuyu taslak olarak kayıt ediyorum ve yayınlamadan önce başlıkla ve ilk cümlede ufak bir edit yapıyorum spama düşmemesi için vede bloglarım kategori şeklinde örnek veriyorum 5 adet teknoloji blogum var diyelim blogların içindeki konular asla diğer blogların içeriğiyle aynı değil bloglarımın ortalama günlük ziyaretcisi sayısı 200 ile 600 tekil arası değişiyor.

---------- Spam Engelliyici 03:54 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

hocam aynı ip ile giriş yapıyorum devamlı bu zamana kadar ufak tefek bir kaç kapanma dışında youtube kanalı gibi her açtıgım blog kapanıyor gibi bir durum yok belkide yüklediğim konuları editledim için pek spama takılmıyorum diye düşünüyorum

Hocam eğer günlük 200-600 tekil çekebiliyorsan boşuna blogspotta harcanıyorsun bence. İp çerez temizleme gibi amelelik işi olmadan com net uzantılı wordpress açabilirsin. Böyle ip çerez temizlemeye harcadığın vaktide yeni site açmak için kullanırsın.

kimseden cevap gelmediğine cayır cayır kazanıyor millet , senin blog spama düşmüştür

Kimse kazanamıyor boşa kürek çekmesinler google getir artık eskisi gibi değil içeriği girince botlar hemen aktif oluyor ve siteyi tarıyorlar içeriği girdğimiz halde hit gelmiyor ve hemen tarıyorlar site banlanıyor.

kimseden cevap gelmediğine cayır cayır kazanıyor millet , senin blog spama düşmüştür

kimseden cevap gelmediğine göre kimse blogspotla uğraşmıyorda olabilir hocam. blogspot işi boşa amelelik bence. Blogspottan kazanmayı başaran wordpress e geçer daha uzun vadeli olur.

-----------------

Blogspotta blog silinir. Wordpress te site spama düşer. yada sandboxa düşer. Blogspotta hızlı silinir. Ama wordpress hızlı spama düşmez. Siteyi belirli süre incelerler sonra spama düşürürler.

Blogspotta ip mac değiştirme var. Değiştirmezsen tel onayına takılırsın. wordpress te öyle birşey yok. Site sana ait.

(NOT: wordpress.com uzantılı free sitelerden bahsetmiyom)

Blogspot hep vardı. Youtubeden para kazanma sonradan çıktı. yt ye özgüncüleri çekmek için spamcılara para vererek reklam yapmış oldular. Spamcılarda her yerde yaygara yapınca özgüncüler ve film şirketleri mevzuya uyandı. Ama blogspot böyle değil. Blogspotun geçmişe çok eskiye dayanıyor. o yüzden yt nin web sitelere göre önceliği vardı.

Web spamın r10 da aylar önce öldüğünü söyleyenler oldu. Şuanda biz kırıntıları topluyoruz sanırım. Zaten r10 da web spamın öldüğünü söylediklerinden daha sonra site satışları ve kitap satışları başladı. Zaten genelde bi sistem ölünce veya açık kapanınca haberimiz oluyor. :D Herkes sır gibi saklıyor.

Yt spam öldü dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - kanal satanlar arttı. :D
Quiz patladı dediler quiz kanalı satanlar arttı :D
web spam öldü dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - site satanlar arttı. :D
dailymotion açıkları fixlendi dediler taktik satanlar - ekitap satanlar - kanal satanlar arttı. :D

Yani sonuç olarak bir sistem para kazandırırken herkes sır gibi saklıyor. Hele r10 halkının ağzını bıçak açmıyor. Anca sistem çöküşe geçince herkes elindekilerde patlamadan satışa çıkartıyor ya da para az kazanmaya başlayanlar elindeki taktikleri satarak son paralarını kazanıyor. :D Yani şuan blogspot ta falan bize kırıntılar kaldı.

İlk zamanlar 1 günde oluşturduğum blog 8 dolar kazandırmış 72 günde onu çekeym bari .)

Google önlem aldı galiba,
Artık ya indexlenmiyor yada indexler 1-2 gün içinde siliniyor
Birde çöp bloglarda çoğaldı, millet hitini kaybeden blogları silmiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri