Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar Son 3-4 Gündür Bloglarım Hiçbir Şekilde 0,01 Tl bile Kasandırmıyor.
Varmı Kasanan ?
1 Hafta ara verdim ve blog işi bitti galiba
önceden kaç kazanıyodun ?
düzeldi beyler dalınçok sükür
aynen oyle oldu kardesçok yanlış bir konuya son dakika geçtiniz galiba hocam![]()
arkadaslar çok uzun bir süredir blogspot tan aylık 4 haneli para kazanan biri olarak forumda konu açmayı düşünüyorum haftalık bloglarıma 1000 adet içerik giriyorum hep birlikte kazanalım düşüncesiyle her hafta girdiğim içeriğin xml sini taslak olarak alıp belli bir ücret karşılığı satmayı düşünüyorum vede bu her hafta devam edecek vede içerikler kategori olarak satılacak mesela teknoloji kategorisinde sadece teknoloji haberlerin oldugu xml olacak bu düşüncem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
arkadaslar çok uzun bir süredir blogspot tan aylık 4 haneli para kazanan biri olarak forumda konu açmayı düşünüyorum haftalık bloglarıma 1000 adet içerik giriyorum hep birlikte kazanalım düşüncesiyle her hafta girdiğim içeriğin xml sini taslak olarak alıp belli bir ücret karşılığı satmayı düşünüyorum vede bu her hafta devam edecek vede içerikler kategori olarak satılacak mesela teknoloji kategorisinde sadece teknoloji haberlerin oldugu xml olacak bu düşüncem hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.
hocam size birkaç soru sormak istiyorum
bloglarınızın hiç kapandığı oluyor mu, ve bloglarınıza izlenim için özel taktikleriniz var mı, ben 5 10 tane açtım zamanında hemen hepsi hiç ziyaretçi almadı
blogspot kapanmalarına ne yapıyorsun hocam ? çerez vs işliyormu bu blogspot işinde
Hocam bütün bloglarımda aynı temayı kullanıyorum adsense reklamlarım temanın içinde oldugu için her defasında tek tek reklam yerleştirilmesiyle uğraşmıyorum özel yazdırdığım sağlık teknoloji haber spor ve benzeri botlar var Türkiyenin büyük sitelerinden konu çekiyor haftada ortalama 5000 gibi konu çekiyor aralarından iyilerini seçip haftalık ortalama 1000 konuyu taslak olarak kayıt ediyorum ve yayınlamadan önce başlıkla ve ilk cümlede ufak bir edit yapıyorum spama düşmemesi için vede bloglarım kategori şeklinde örnek veriyorum 5 adet teknoloji blogum var diyelim blogların içindeki konular asla diğer blogların içeriğiyle aynı değil bloglarımın ortalama günlük ziyaretcisi sayısı 200 ile 600 tekil arası değişiyor.
---------- Spam Engelliyici 03:54 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------
hocam aynı ip ile giriş yapıyorum devamlı bu zamana kadar ufak tefek bir kaç kapanma dışında youtube kanalı gibi her açtıgım blog kapanıyor gibi bir durum yok belkide yüklediğim konuları editledim için pek spama takılmıyorum diye düşünüyorum
neden blogspot kullanıyorsunuz ?
Google ayrıcalık mı tanıyor, yoksa verdiği adsense için mi ? Nedenini çok merak ettim.
.com, .net veya başka kendinize ait bir domain neden kullanmyıorsunuz ?
kimseden cevap gelmediğine cayır cayır kazanıyor millet , senin blog spama düşmüştür
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.