Blogger hakkında sorularınızı sorabilirsiniz.

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
en son burada kaldık.Verilen tüm mesajlara cevap verdim.

Bana verdiğin cevabın aynısı googlede bir sitede yazıyor niye kendi tecrübenizle cevap vermek yerine googleye soruyorsunuz ben sormadımmı sanıyon ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Bilmiyorum de geç insanı aptal yerine koyma lütfen , amacım tartışmak değildi

kimseyi aptal yerine koyduğum yok zaten konuda dedim zaten başta eğer okuduysanız bilgim dahilinde olduğu zaman cevap veririm diye bilemediğim zaman yada hatırlamadığım zaman googleye bakarım ki bu gayet normal bir şey.

Neyse hocam iyi akşamlar.Bol kazançlar.

Okumadım hocam k.bakmayın

blogger adsense açtım ama 2.bir blogu o adsenseye nasıl ekleyeceğim hocam ?

[MENTION=8888]Sefer[/MENTION] hocam bir soru sorucam.Şimdi ben 1 içeriğe 1 blog açıyorum.Yani google da xx diye aratıyorum görselleri alıyorum xx.blogspot.com şeklinde açıyorum görselleri atıp bırakıyorum.
Şimdi asıl sorum şu ; Bir sürü tema denedim galeri temaları vs. ancak istediğimi yapamadım.Ben bütün resimler ana sayfa da görünsün istiyorum yani sayfaya falan girmeden direkt eklediğim resimler ana sayfada görünsün.Bunu nasıl çözebilirim ? Her resim için ayrı bir yayın mı oluşturmam gerekiyor ?

hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. 1 mailde blogger açtıktan sonra oradan blogger hesabınızda içerik yükledikten sonra sınırı geldiği zaman başka mail açın oradan blogger hesap açın. (cookileri falanda silin ) oraya açtığınız blogger adresine yapabilirsiniz.Bu şekilde devam edebilirsiniz.

ama şunu bence yapmayın birden binlerce içerik eklemeyin bu spam olur.Youtube gibi düşünmeyin olayı hocam. bu bloğunuzun yükselmesinden çok düşmesine neden olur. (indexlerin,sıralanın..vb)

Tavsiye olarak açtığınız bloglara günde 10-20 arası içerik girilmesi güzel olur.

---------- Spam Engelliyici 00:37 ---------- Önceki Mesaj 00:28 ----------

hocam yazdığınızdan pek bi şey anlamadım.Sanırım şunu demek istediniz

1 tane adsenseyi başka bir bloğa nasıl ekleyeceğim diye soruyorsunuz ?

1 yol: kodları blogger anlayacağı dile çevirip ekleyebilirsiniz. online olarak adsense to blogger yazıp oradan kodları çevirip google üzerinden blogger adsense reklam ekleme şeklinde aratırsanız bir çok sitede nasıl yapılacağı çıkar.

2.yol: yerleşim gatget html/javascript ekleden buradan adsense kodlarını ekleyip yapabilirsiniz. (bu şekilde daha basit.)
aynen hocam soruyu doğru anlamışsınız ama ben cevaplarınızdan hiçbirşey anlayamadım :D baktım ama 2.yoldan yine birşey anlayamadım.girince boş ekran var oraya ne dolduracağım bilmiyorum :(

hocam şöyle bir şey yapabilirsiniz. 1 mailde blogger açtıktan sonra oradan blogger hesabınızda içerik yükledikten sonra sınırı geldiği zaman başka mail açın oradan blogger hesap açın. (cookileri falanda silin ) oraya açtığınız blogger adresine yapabilirsiniz.Bu şekilde devam edebilirsiniz.

Olmadı hocam teşekkürler.

hocam reklamların onaylanması için 1-2 hafta kadar bekleyin demişsin ama adamlar daha yeni açtığı adsenselerle reklam gördüklerini söylüyorlar üstelik web adsense değil.

İlk açınca görünüyor ama bir süre sonra kayboluyor herkesde..

hocam benim başvurum farklı bir adsense ile ilişki tespit edildiği için reddedildi gibi birşey yazdı adsense de ne yapmak lazım :S

bi sorum olcak sadece hersey tammda reklam cıkıyor ya sımdı 10dk sonra geri gidiyor acaba nden biri acıklarmi [MENTION=8888]Sefer[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=8888]Sefer[/MENTION]

Hocam bu izlenimler google ın botu mu yoksa normal hit mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri