Blogger ile kazançlarınızı kolayca arttırın

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

1 dakikanızı ayırın ve blogger.com'a giriş yapıp blogu oluştura tıklayınız.

Neden blogger çalışmalıyım?

1) Youtube videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın youtube aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

2) Dailymotion videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın dailymotion aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

3) Web Adsense kullanarak blogunuzdaki tüm sayfalardaki her alandaki reklamdan kazanırsınız.Bildiğiniz üzere blogger.com google.com'un sitesidir. Aramalarda en üstte çıkmaktadır. Bu nedenle google'daki ziyaretçi youtube.com daki ziyaretçinin 10 katıdır.

Not: Eklenecek videoların player boyutunu ayarlarım sayfasından değiştirebilirsiniz.

Risk ile yaşamayın ihtimalleri arttırın.

Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!
OBBvzP.png

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

1) Youtube videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın youtube aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

2) Dailymotion videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın dailymotion aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

3) Web Adsense kullanarak blogunuzdaki tüm sayfalardaki her alandaki reklamdan kazanırsınız.Bildiğiniz üzere blogger.com google.com'un sitesidir. Aramalarda en üstte çıkmaktadır. Bu nedenle google'daki ziyaretçi youtube.com daki ziyaretçinin 10 katıdır.

OBBvzP.png

eline , emegine saglık dostum , gene harika bir is cıkarmıssın ..

Geçen görmüştüm bu kısmı yapım asamasındaydı :D Kanala ekledıgımız vıdeoları bloga da ekleyecek sıstemse eger super olmus :D

Ben hala daha senın su botunu kullanamıyorum Mehmet hocam , Api key olayının zorluklarından ve 50 kere denememe ragmen yapamadıgım ıcın :D bilgine :d

Hocam ellerine sağlık güzel bi proje başlatmışsın :) Merak ettiğim şu, blog yeni kurulmuş hitsiz olsa bile videomuzu eklesek yine youtube sıralamada yükseliyor mu ?

Merhaba Arkadaşlar,

OBBvzP.png

sevgili hocam 1 bloga yaptım 2. blog için ne yapmamız gerekmekte 2. blog açtım videoları çoğaltmak istiyorum :)
2. blogu ekleyemedim tek hesapta

Dailymotion hakkında pek bilgimiz yok.
bloga video atarak adsense den kazanabilecek miyiz ? (spam ile)

Ben deneme amaçlı bir tane blog oluşturdum.Youtube de popüler olan kanallardan videolar ekledim bloga.Bakalaım neler olacak. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadımız yine harika bir çalışma yapmış.Emeğine sağlık üstadım.

Teşekkür ederim Arkadaşlar,

Web Adsenseyi tehlikeye düşürecek şeylerden uzak durursanız web adsensenize birşey olmaz. Örneğin: Ben şuanlık 3 blogla başladım.

1) Riskli kanallarımdaki videoları günlük 50 tane olarak bloguma yüklüyorum. Web Adsenseyi kullanmıyorum.

2) Büyük popüler kanalların videolarını bloguma yüklüyorum. Web Adsenseyi kullanıyorum.

3) Film, dizi ve çizgi film harici tüm kanallarıda bloguma yüklüyorum, Web Adsenseyide kullanıyorum. Çünkü bu 3 kategori yasal değil, web adsenseyi bu. 3 kategori riske düşürebilir.

Merhaba Arkadaşlar,

OBBvzP.png

videoyapa bağlamayıp tek ayakta kalan özgün kanalım vardı blogspot hevesiyle bağladım videoları attım 20 dk geçmedi oda 03.20 de banlandı içime mis gibi gece gece cuk oturdu

Son düzenleme:
videoyapa bağlamayıp tek ayakta kalan özgün kanalım vardı blogspot hevesiyle bağladım videoları attım 20 dk geçmedi oda 03.20 de banlandı içime mis gibi gece gece cuk oturdu teşekkür ederim

Kanalın ile bloggerın ne alakası var ki, kanal bağlamıyorsun burada blogger bağlıyorsun, kanalında kapanması garip, yaptığın bir hata vardır. Kapanma yaşayıpda yönetici desteğinden destek almıyorsan kendi başına zor çözersin

https://www.youtube.com/channel/UCQfla5DIfxiyDg6MEUN4EZA kanal bu tamamen özgün oyun videolarım vardı sevgili hocam videolar yedekte yanarım yanarımda içindeki dolarlara yanıyorum :confused:

Hocam, blogger ile kanalın alakasını çözemedim. Bir site koyduğu videonun sahibini banlatamaz ki. Diyelim ki ben blog sahibiyim. Gittim kafama göre bir kanalın videolarını attım o kişinin kanalı benden dolayı niye banlansın. Sen kanalında oturum açmışsan başka yerden başka şekilde yakalanmışsın demektir. Şuan yataktayım ama normal blog değilde kanal bağlamışsan silme hesabından sabah dönüş yaparım

Hocam, blogger ile kanalın alakasını çözemedim. Bir site koyduğu videonun sahibini banlatamaz ki. Diyelim ki ben blog sahibiyim. Gittim kafama göre bir kanalın videolarını attım o kişinin kanalı benden dolayı niye banlansın. Sen kanalında oturum açmışsan başka yerden başka şekilde yakalanmışsın demektir. Şuan yataktayım ama normal blog değilde kanal bağlamışsan silme hesabından sabah dönüş yaparım

blogger mantığı güzel sizde haklsınız amaç faydalı olmak ayrıca hitabımda biraz anormallik olduysa kusura bakmayın :( diğer kanalları da paylaştım kontrol ettim bir problem yok ama hocam yeminle şoke oldum iletişim kurma imkanı varmı hesabı versem :(

blogger mantığı güzel sizde haklsınız amaç faydalı olmak ayrıca hitabımda biraz anormallik olduysa kusura bakmayın :( diğer kanalları da paylaştım kontrol ettim bir problem yok ama hocam yeminle şoke oldum iletişim kurma imkanı varmı hesabı versem :(

Hitapda sıkıntı yok, blogger ile kanal arası alaka yok. Sonuçta kanalını eklemiyorsun bota blogger ekliyorsun. Millet ilk saatden çekinecek. Tesadüfftür ki denk gelmiştir. Sen kanalın özgün olsada spam kanal çalıştıysan iz bırakmakdan dolayı o kanal banlanmıştır. Youtube yaz zaten %99 özgün olsuğu için açarlar.

Ben deneme amaçlı bir tane blog oluşturdum.Youtube de popüler olan kanallardan videolar ekledim bloga.Bakalaım neler olacak. [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadımız yine harika bir çalışma yapmış.Emeğine sağlık üstadım.

Teşekkürler üstad, evwt popüler kanalları çekmek çok mantıklı. Sonuçta hit youtubedan değil google dan gelicek. Aynı yöntemle 3 gündür test ediyorum deli para:)

Dailymotion hakkında pek bilgimiz yok.
bloga video atarak adsense den kazanabilecek miyiz ? (spam ile)

Tabiki hocam üstte belirttiğim gibi sadece yasal olmayan, youtube da kimsenin yayınlanmasına izni olmayan şeyleri biliyoruz. Onların izni işte web adsense kullananlar içinde yasal değil. Örneğin bir bakın hiç bir film dizi sitesinde adsense reklamı yoktur. Çünkü adsense kabul etmez, başka sitesiyle oynaylatıp o sitesine film videosu atarsa adsensede yayınlarsa web adsense banlanır. Bu nedenle bahsettiğim 3 kategoriden uzak durdukça web adsense %99.99 ömür boyu kazandırır.

---------- Spam Engelliyici 03:57 ---------- Önceki Mesaj 03:51 ----------

Geçen görmüştüm bu kısmı yapım asamasındaydı :D Kanala ekledıgımız vıdeoları bloga da ekleyecek sıstemse eger super olmus :D

Ben hala daha senın su botunu kullanamıyorum Mehmet hocam , Api key olayının zorluklarından ve 50 kere denememe ragmen yapamadıgım ıcın :D bilgine :d

Aynen öyle bir sistem.

Api key ömürde bir defa alınıyor. Kanal ekleme ise çok basit. İndir firefox eklemtimi sağ tıkla kanalı ekle de kendi halletsin...

Hocam ellerine sağlık güzel bi proje başlatmışsın :) Merak ettiğim şu, blog yeni kurulmuş hitsiz olsa bile videomuzu eklesek yine youtube sıralamada yükseliyor mu ?

Hocam hitsiz blogger oluştu varsaysak bile, videonuzu çok iyi oranda aramada yükseltir. Yayınlanması bile yeterli.

Sadece videoları bloga çeken bir bot olarak ayrımı satılacak?

Videoyap ile bir bütün hocam. Şuanda ilk 10 gün süresi olanda olmayanda kullanabilir durumda...

Zor günlerin adamısın vesselam. İnsana zorla para kazandıracaksın çıkar bakalım projeleri:) Teşekkürler çok güzel hizmet.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri