- Web sitesi
- www.videoyap.com
''Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!'' Kamu Spotunuda koymuşsun hocam sabah sabah iyi güldüm ...
Evet istemeden de olsa öyle olmuş
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoların reklamları mı kazandıracak yoksa video reklamı+blogger web site reklamları mı anlayamadım bir açıklayabilir misin
E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Videoların içindeki reklam eğer kendi videonuzsa kanalın kazanır. Bloga atacağın adsense ise web adsense kazanır. Yani dediğin gibi tamamen tüm alanlardan kendine kazanır.
Bir gmail ile sadece 1 bloga mı token verebiliyoruz ?
Mesela aynı gmail ile 2. bir blog oluşturmak istersek , token veremiyor muyuz ?
Bir de şöyle bir şey mümkün mü acaba ; videoyapın otomatik kanal çekme bölümü gibi bir bölüm yapılabilir mi bu sisteme de [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
otomatik çekme mi
blogu manuel olarak biz kendimiz oluşturuyoruz sanırım bir de clienti ortak secince de olmadı. kendi clientinizi oluşturun
blogger.com a girip sadece blogu oluştur diyip bota bağladıktan sonra botla yönetiyorsun. Youtube gibi kanalı oluştur demek yeterli...
Blogu bi başlık açıp bırakıp giderim diyorsanız hiçbir faydası olmaz,bloggerın kendine faydası yok SEO açısından az da olsa ilgilenmeniz lazım![]()
Kendi haline bırakmak tabi süper etki yapmaz. En azından haftada 1 dk içerik atılsa bloggerı hitlendirir. Bloggerın aramalarda üstte çıkma avantajı var.
Ozman başlangıc 1 web adsense açıyoruz web adsensed eyanı yt adsense gıbı pın beklıyormuyuz?
yerleşim kısmı şurası galıba?
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7674988004852393464#pageelements
Burda gadged ekle dıyoruz : Adsense ve html javascprit var hrml java scrpit seçtıkmı burda ıse Başlık içerik yazıyor bu nedir hocam?
---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------
ayrıytten blogu adsenseye baglamak ıcın 6ay beklıcekmısız sanırım oyoyy
Aynen gadged ekle diyip html/java scripti seçip ekliyorsun. Blogu adsenseye bağlama ve bekleme derdi yok. Kodu ekle gitsin.
Ben olayı anladım. Şimdi google düşünsün.![]()