Blogger ile kazançlarınızı kolayca arttırın

''Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!'' Kamu Spotunuda koymuşsun hocam sabah sabah iyi güldüm ...

Evet istemeden de olsa öyle olmuş:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoların reklamları mı kazandıracak yoksa video reklamı+blogger web site reklamları mı anlayamadım bir açıklayabilir misin

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Videoların içindeki reklam eğer kendi videonuzsa kanalın kazanır. Bloga atacağın adsense ise web adsense kazanır. Yani dediğin gibi tamamen tüm alanlardan kendine kazanır.

Bir gmail ile sadece 1 bloga mı token verebiliyoruz ?
Mesela aynı gmail ile 2. bir blog oluşturmak istersek , token veremiyor muyuz ?
Bir de şöyle bir şey mümkün mü acaba ; videoyapın otomatik kanal çekme bölümü gibi bir bölüm yapılabilir mi bu sisteme de [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

otomatik çekme mi:) hım tek tuşla ama tüm kanalı aktarabiliyorsun hocam emri verince sayfa açık kalsın otomatik gibi olur. Amacın zamana yaymak galiba yapıcam onuda hocam.. teşekkürler

blogu manuel olarak biz kendimiz oluşturuyoruz sanırım bir de clienti ortak secince de olmadı. kendi clientinizi oluşturun

blogger.com a girip sadece blogu oluştur diyip bota bağladıktan sonra botla yönetiyorsun. Youtube gibi kanalı oluştur demek yeterli...

Blogu bi başlık açıp bırakıp giderim diyorsanız hiçbir faydası olmaz,bloggerın kendine faydası yok SEO açısından az da olsa ilgilenmeniz lazım :)

Kendi haline bırakmak tabi süper etki yapmaz. En azından haftada 1 dk içerik atılsa bloggerı hitlendirir. Bloggerın aramalarda üstte çıkma avantajı var.

Ozman başlangıc 1 web adsense açıyoruz web adsensed eyanı yt adsense gıbı pın beklıyormuyuz?

yerleşim kısmı şurası galıba?

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7674988004852393464#pageelements

Burda gadged ekle dıyoruz : Adsense ve html javascprit var hrml java scrpit seçtıkmı burda ıse Başlık içerik yazıyor bu nedir hocam?

---------- Spam Engelliyici 14:41 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

ayrıytten blogu adsenseye baglamak ıcın 6ay beklıcekmısız sanırım oyoyy

Aynen gadged ekle diyip html/java scripti seçip ekliyorsun. Blogu adsenseye bağlama ve bekleme derdi yok. Kodu ekle gitsin.

Ben olayı anladım. Şimdi google düşünsün. :)

:) güzel haber..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam peki youtube adsense'i ile bloga reklam kodu koyabiliyor muyuz? Yoksa blogger için ayrı bir başvuru yapmak mı gerekiyor?

güzel hizmete benziyor gerçekten, blogger.com dan blogu oluşturdum blogu da ekledim kanal linklini ekleyince hata veriyor
Error calling POST https://www.googleapis.com/blogger/v3/blogs//posts: (404) Not Found

blogu oluşturmadan blogu bota eklemişsin hocam. O blogu panelden silip blogger.com a girip blogu oluşturup blogu ekleyin hocam.

bloggeri da bitirin tam olsun.

Çok doğru biz yiyelim sen seyret....

Şunun anlatımı yapıcakmısınız hocam videolu anlatım napıca z ne edıcez uzun uzun anlatın :D

Yapıcam hocam ama bölümler tam bitmedi blog takibi şimdi yaptım. Yönetim paneli kaldı bloggerı, birde dailymotion otomatik çekmeyi yapıp videoyu haftaya çekicem inş hocam.

Hocam yanlış görmüyorsam siz bu youtube to blogger işinin çok başındasınız ve "kazançları kolayca arttırın" gibi şeyler çok yanlış ifadeler bunu tanımlamak için. Siz böyle yararlarını sıralamışsınız ama ben bunları 2012'den beri yaptım ve hiç blogger'a gelen ziyaretçi veya onlardan para kazanma gibi birşey olmadı. Eğer yazdıklarınızı kanıtlayacak istatistikler, resimler paylaşırsanız daha iyi olur, umarım ben yanılıyorumdur.

Hocam ben şunu yazmıstım// Burda gadged ekle dıyoruz : Adsense ve html javascprit var hrml java scrpit seçtıkmı burda ıse Başlık içerik yazıyor bu nedir hocam?

Sizde bunu // Aynen gadged ekle diyip html/java scripti seçip ekliyorsun. Blogu adsenseye bağlama ve bekleme derdi yok. Kodu ekle gitsin.,

Yanı hocam html/javascpriyı seçıyoruz orda başlık açıklama var oraya adsenseden adlıgımz reklam konduunu başlığada açıklamayada giriyormuyuz?

hocam 50 den sonra sistem otomatk durdurdu.. kaç saat sonra tekrar eklenebiliyor?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam teşekkürler fakat ben spam kanallarda bir faydasını görmedim açıkcası. Ama dailymotion için bir şey demicem. Ona etkisi olabilir. Çünkü seo mantığı daha farklı..

Hocam birde blogger ve benzeri free blog servisleri için yazıları özgünleştirici ve bloğa o şekilde atan bir bot yazmayı düşünürmüsün? :)

hocam neden bloggerden web adsense başuvuruyu yapamıyoruz...

Blog'unuz şu an AdSense için uygun değil...bloggerden adsenseye başvuru yapmak istediğimde şöyle diyor..bazı arkadaşlar bloger yaşı 6 ay olması gerek diyor.

Merhaba Arkadaşlar,

1 dakikanızı ayırın ve blogger.com'a giriş yapıp blogu oluştura tıklayınız.

Neden blogger çalışmalıyım?

1) Youtube videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın youtube aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

2) Dailymotion videolarınızı yayınlarak videolarınızdaki reklamdan kazanırsınız. Ayrıca videolarınızın dailymotion aranma sırasında yükseldiğini farkedersiniz.

3) Web Adsense kullanarak blogunuzdaki tüm sayfalardaki her alandaki reklamdan kazanırsınız.Bildiğiniz üzere blogger.com google.com'un sitesidir. Aramalarda en üstte çıkmaktadır. Bu nedenle google'daki ziyaretçi youtube.com daki ziyaretçinin 10 katıdır.

Not: Eklenecek videoların player boyutunu ayarlarım sayfasından değiştirebilirsiniz.

Risk ile yaşamayın ihtimalleri arttırın.

Blogla kim uğraşıcak demeyin herşey 1 tık kadar kolay!
OBBvzP.png

Sansliyiz sizle tanistigimiz icin :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bu arada insallah kizinizin uyku sorunu duzene girer en yakin vakitte hocam. Eksik olmayin.

Son düzenleme:
Günlük 50 konu limiti var.
Google den hit almak bu kadar kolay mı sanıyorsunuz???

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam peki youtube adsense'i ile bloga reklam kodu koyabiliyor muyuz? Yoksa blogger için ayrı bir başvuru yapmak mı gerekiyor?

Merhaba hocam,

hayır youtube adsenseler malesef web adsense reklamı koyamaz. Hem youtube adsense şu sıralar kullanmak bir risktir web adsense ise 10 yıldır bir risk tarafı olmadı. bir web adsense açıp garanti kazanç yapmak daha dogru.

Hocam yanlış görmüyorsam siz bu youtube to blogger işinin çok başındasınız ve "kazançları kolayca arttırın" gibi şeyler çok yanlış ifadeler bunu tanımlamak için. Siz böyle yararlarını sıralamışsınız ama ben bunları 2012'den beri yaptım ve hiç blogger'a gelen ziyaretçi veya onlardan para kazanma gibi birşey olmadı. Eğer yazdıklarınızı kanıtlayacak istatistikler, resimler paylaşırsanız daha iyi olur, umarım ben yanılıyorumdur.

Merhaba hocam,

ben istatistikler gördüm ve onun doğrultusunda yaptım. Birşeyi kanılamayı hiç bir zaman yapmadım ve doğru görmüyorum. Youtube para ödemeye 2012 ekim ayında başladıgında ben insanlara para kazanmak mümkün diye konu açtım. kazanıldı ve kazanılıyor. aynı şekilde dailymotion da. şimdi aynı şekilde blogger da öyle olucaktır. Sen denemeyebilirsin. Bunu denemek 1dk lık iş. dün açılan bloglardan birisinin bir günde 34k hit yaptığını panelimde görüyorum. demekki 1 günde bile senin 3 yılda yapamadığını yapmışlar var.

hocam 50 den sonra sistem otomatk durdurdu.. kaç saat sonra tekrar eklenebiliyor?

Merhaba hocam, bildiğim kadarıyla günlük temizleniyor limitler. günde 50 olarak. ama bir kanal çektin mesala bugün 50 tane yarın 50 tane daha aynı kanaldan cekerken önceki 50 çektiğini es geçip devam ediyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam teşekkürler fakat ben spam kanallarda bir faydasını görmedim açıkcası. Ama dailymotion için bir şey demicem. Ona etkisi olabilir. Çünkü seo mantığı daha farklı..

Hocam birde blogger ve benzeri free blog servisleri için yazıları özgünleştirici ve bloğa o şekilde atan bir bot yazmayı düşünürmüsün? :)

Burada yayınladığınız video kendi videonuz olursa 2 kat kazanc olmuş olur başkasının videosunu yayınlarsanız tek kazanç olmuş olur. fakat önemli olan google da aranabilecek başlıklara sahip kanalları oraya eklemek. örneğin çok takipçisi olan ama başlığı google da aranmayacak tipde videoları çekmek pek birşey getirmez hocam.

hocam neden bloggerden web adsense başuvuruyu yapamıyoruz...

Blog'unuz şu an AdSense için uygun değil...bloggerden adsenseye başvuru yapmak istediğimde şöyle diyor..bazı arkadaşlar bloger yaşı 6 ay olması gerek diyor.

Merhaba hocam, eski tarihli bir bloggerınız varsa üstünden yapabilirsiniz. illaki hepimiz bir girip bakmışızdır. sadece 1 tanesinden başvuru yapıp diğer tüm bloggerlada yani yeni bloggerlarda kullanabiliyorsunuz.

Konuyu takipteyim hocam şahane işler yapmışsınız yine

teşekkürler üstad. sağolasın.

Sansliyiz sizle tanistigimiz icin :) [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Bu arada insallah kizinizin uyku sorunu duzene girer en yakin vakitte hocam. Eksik olmayin.

Ben sizlerle tanıştığım için çok şanslıyım hocam. Kızım malesef uyku problemi yaşanacak dönemde. Bu günleri artık normal karşılıyorum. Gece 00:00 ile 01:00 arası uyuyor. öncesinde uyutmak ilaçsız imkansız gibi.

Günlük 50 konu limiti var.
Google den hit almak bu kadar kolay mı sanıyorsunuz???

Merhaba hocam,

konuyu görüp balatayan 3. kişisiniz. ben bunun için bir ücret istemiyorum. ben üyelerime sundugum ekstra bir özellik. dailymotionun limitleri 10 kat daha beter. açarsın 10 blok günde 50 şer tane atarsın. 50 şer tane atması 10 dk nı almaz. Sen orada hesap yaparken biz tatile çıkarız. Senin gibilerine cevap bu şekilde oluyor.

Daha çok baltalayan gelirse daha çok da yazarım. denemek bot ile 1 dakika, baltalamaya luzüm yok. denemeyeceksen konuya gelme fikirde bulunma

Son düzenleme:
Bloggerin etkisi var tecrubeyle sabit. konu icin tesekkurler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam öncelikle teşekkürler çok güzel bir özellik ama web adsenseyi nerden bulcaz bildiğim kadarıyla herkes alamıyor?

bussuru reklam fırması var hocam ıllahı adsense calısmak zorunda degılsınız blogspot olucak dıye.

Arkadaşlar istatislikler şuan 3 blogumda gayet güzel 3 4 hesapa videoyaptan +50 içerik yükleyin onlarıda dışarı aktarın 4 adet blog dosyasını bir bloga içeri aktarın yani bir blogda toplayın sonra oradanda dışarı aktarın tek dosya olacak dosyalar yeni yeni blogler açıp blog +200 içerikli dosyanızı içeri yükleyin diyin olay bitsin her açtığınız blogda deneyin

o98gqR.jpg

Actigim bir blog uzerinden yeni blog ac diyorum ve domaini aliyorum. Ancak bota bu domaini tanitamiyorum. Her yeni blog icin yeni bir gmail ki kullanmak gerekiyor acaba?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri