Blogger reklam ekleme ?

• Kullanıcı Sefer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Sefer

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bir türlü yapamadım nasıl reklam ekleyeceğiz.(Adsense kaydolun butonu aktif değil.)Arkadaşlar bir türlü yapamadım nasıl reklam ekleyeceğiz.(Adsense kaydolun butonu aktif değil.)İnternetteki dökümanlara baktım yapamadım.

Dostum blogger'dan adsense ye katılman için belli bir hitin olması gerekli öyle açtığın ilk gün kaydolamazsın.. Önce blog ile ilgilenmeli insanların blogunu ziyaret etmesini sağlamalısın belli bir tekil hitin üzerine çıktığında izin verecektir.. Bir ay ilgilen bloğunda günde 1 özgün yazı ekle sonra tekrar bak derim.. Ayrıca aşağıdaki 2 konu da sana yardımcı olabilir belki.

https://support.google.com/adsense/answer/1344080?hl=tr&ref_topic=1319756
https://support.google.com/blogger/answer/50288?hl=tr

AdSense'nin yeni reklam politikasına göre artık blogger siteler AdSense'ye kaydolmak için en az 6 ay açık olması lazım.

Hocam benim amacım kaydolmak değil benim amacım reklam koymak youtubeden aldığım adsensenin renklamını koymak bir türlü koyamadım.

Bu saçmalık değil mi hocam :S 6 ay [
Hayır hocam maalesef artık böyle. Bu 1 ay öncesine kadar geldi daha yeni kural zaten. Kendi blogumdan biliyorum.
Gerçekmi hocam bu? Bunudamı zorlaştırdılar artık yani...
Hocam Web AdSense'si almak 2010 yıllarında falan çok kolaydı fakat artık baya zorlaştı maalesef.

Hocam benim amacım kaydolmak değil benim amacım reklam koymak youtubeden aldığım adsensenin renklamını koymak bir türlü koyamadım.
YouTube'dan aldığın AdSense içerik barındırıcısıdır. Onu sadece YouTube üzerinde kullanabilirsin hocam. Normal sitene koymak istiyorsan Web AdSense'sine kayıt olman 2 onay alman gerekir. Bunun için özgün içeriklerin ve iyi bir siten olması lazım.

hocam içeriğiniz yetişkinlere özel bir içerik ise ayarlar kısmında kazançlar sekmesi gözükmez. o yüzden reklam alamazsınız.

Blogunuzun üzerinden en az 6 ay geçmesi gerek.Bende blogumu açalı 1 hafta oldu,yeni olmasına rağmen gayet iyi hit aldı ancak işte maalesef adsense ye bağlanamıyorum.

bende kac saatdir urasiyorum, deme 6 ay olmasi gerek bloggerin

Konuyu hortlatıyorum ama blogger için 6 ay açık durması gerekiyor adsense'ye bağlamak için siteyi. Merak ettiğim örneğin wordpress.com'dan açılma bir site için de böyle bir kural var mı 6 ay beklemeli miyiz blogger sitedeki gibi? Yada kendi hostumuza kurduğumuz herhangi bir sitede de böyle beklemeli miyiz 6 ay ?

Konuyu hortlatıyorum ama blogger için 6 ay açık durması gerekiyor adsense'ye bağlamak için siteyi. Merak ettiğim örneğin wordpress.com'dan açılma bir site için de böyle bir kural var mı 6 ay beklemeli miyiz blogger sitedeki gibi? Yada kendi hostumuza kurduğumuz herhangi bir sitede de böyle beklemeli miyiz 6 ay ?

Kural sadece blogger da geçerli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri