Blogger Üzerinden Yüksek Gelir Elde Etmek

mt2465

Yasaklanmış
Arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü dün bir konuya attığım mesajdan sonra pm kutum dolmuş :D baktım ki herkes bu konu için aç bende böyle bir konu açayım dedim ben yaklaşık 3 aydır blogger üzerinden nasıl kazanırım diye araştırıyorum ve içinde içerik bile olmayan bir blogdan dün 3. haneye tek hane kalalık bir kzanç sağladım :D Bu hiç zor değil tabi ama benim için zorlu bir süreçti bu yöntemleri keşfetmem 3 ayımı aldı :D öğrenciyim ve malum olduğu gibi öğrencinin hiçbir zaman parası olmaz tabi durum bendede aynı bu işten kazanmaya daha bu ay başladım önceki iki ayda toplam 500 tl civarı bir kazanç yaptım fakat bu ay bi patlama yapacagım 4. hane hayal değil :D Sizlerden isteğim ben bu konuları sizlere anlatacağım fakat bana çok küçük bir ödeme yapmanızı istiyorum (Yaklaşık 25 Tl falan) Sizlere olabildiğimce yardımcı olmaya çalışacagım inşallah bana verdiğiniz ücreti 1 gün içinde daha fazlasını kazanabilir bir hale dönüşecek siziniz son olarak alt limit olarak 8 kişi koydum 8. kişi ödemeyi yaptığı anda küçük küçük bloggerdan para kazanma derslerine başlarız...

[MENTION=9447]Doqal[/MENTION]
[MENTION=7969]sancak[/MENTION]
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]
[MENTION=8374]вєякαη[/MENTION]
[MENTION=14067]alim-hakki[/MENTION]
[MENTION=12863]azat072[/MENTION]

Arkadaşlar 2. gurupta doldu artık alım yapmıyacağım yetiştiremiyorum diğer arkadaşlar üzülmesin E-Book hazırlayacağım max. 1 hafta içinde E-Book temin edebilirsiniz.

Son düzenleme:
Hangi yollarla yapacaksınız, niche girip sahte tık vs falan mı ? Ayrıntı alabilir miyim.

Hocam spam sahte tık hiçbiri yok asla ve asla sadece kullanıcıyı reklamlara tıklamaya doğal olarak teşvik edeceğiz yani kimseye git reklamlara tıkla demiyeceksiniz o kişi gidip ona tıklayacak zaten bende tıklanma oranı %11 civarı tbm 20 kuruş civarı gerisini siz hesap edin :D

Bir ayrıntı verirsen ve bu şekilde bir satış yapmak istiyorsan satışa özel bir konu oluştursan daha iyi olur.

Hocam spam sahte tık hiçbiri yok asla ve asla sadece kullanıcıyı reklamlara tıklamaya doğal olarak teşvik edeceğiz yani kimseye git reklamlara tıkla demiyeceksiniz o kişi gidip ona tıklayacak zaten bende tıklanma oranı %11 civarı tbm 20 kuruş civarı gerisini siz hesap edin :D

icerik olmadan ziyaretciyi nasıl cekiyorsunuz hocam

açıklamanızdan pek bir şey anlaşılmıyor. Biraz konuyu açar mısınız hocam ?

blog üzerinden çok yüksek kazanç sağlayanları bilirim,yt yüzünden bir türlü blog işine giremedim iyimi :D

Ben konuda ilk 8 arasındayim mesaj arıyorum ama cevap yazmiyosun detaylı PM alabilirmiyim telefon dayım şuan skype giremiyom

Ben konuda ilk 8 arasındayim mesaj arıyorum ama cevap yazmiyosun detaylı PM alabilirmiyim telefon dayım şuan skype giremiyom

İlk grubu kacirdik neyse ilk gruptaki arkadaşlar kazansin hocam 2.gruba 50tlden ilk siraya yaz beni :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 Yıl önce yaptığım işti konuyu anlatayım..

Öncelikle arkadaşın böyle birşeyi para ile anlatması değişik geldi :D

Olaya gelelim blog sitesi açıyorsunuz bloga reklam alıp bırakıyorsunuz faceden yada twit işte bir yerden birilerine blogun linkini atıp reklama tıklatıyosunuz. Olay bu .

Ben böyle yaparak 3 ayda 600 700 tl yaptım üstelik 15 yaşındaydım..

Olayın riskine gelelim google çakarsa sahte tık olduğu için direk ban.
İkincisi haram para bir emek vermeden birilerine tıklatarak para kazanıyosunuz.

Size tavsiyem ben blog ile uğraşıyorum sitem var telifsiz dizi yüklüyorum ve onları paylaşıyorum azda olsa bir gelir alıyorum. Sizde haber,spor,dizi film,vine,teknoloji vs. ile ilgili blog açarak bir yerlere gelebilirsiniz.

İlk 2 3 ay pek bir gelir veya hit alamazsınız ama sabır işi sitenizde seo'ya girip üst sıralara çıkarsa ve işinizi düzgün yaparsanız iyi bir gelir sağlayabilirsiniz.

1 yıldır netim yok haftada bir nete gidip adsenseye bakıyorum düzenli ödemede alıyorum yani önceden 5 6 ay harcadığım emek ile 1 yıldır elimi bile yormadan para kazanıyorum :D

Gerisi sizin bileceğin iş hadi eyw :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri