Arkadaşlar bu konuyu açıyorum çünkü dün bir konuya attığım mesajdan sonra pm kutum dolmuş
baktım ki herkes bu konu için aç bende böyle bir konu açayım dedim ben yaklaşık 3 aydır blogger üzerinden nasıl kazanırım diye araştırıyorum ve içinde içerik bile olmayan bir blogdan dün 3. haneye tek hane kalalık bir kzanç sağladım
Bu hiç zor değil tabi ama benim için zorlu bir süreçti bu yöntemleri keşfetmem 3 ayımı aldı
öğrenciyim ve malum olduğu gibi öğrencinin hiçbir zaman parası olmaz tabi durum bendede aynı bu işten kazanmaya daha bu ay başladım önceki iki ayda toplam 500 tl civarı bir kazanç yaptım fakat bu ay bi patlama yapacagım 4. hane hayal değil
Sizlerden isteğim ben bu konuları sizlere anlatacağım fakat bana çok küçük bir ödeme yapmanızı istiyorum (Yaklaşık 25 Tl falan) Sizlere olabildiğimce yardımcı olmaya çalışacagım inşallah bana verdiğiniz ücreti 1 gün içinde daha fazlasını kazanabilir bir hale dönüşecek siziniz son olarak alt limit olarak 8 kişi koydum 8. kişi ödemeyi yaptığı anda küçük küçük bloggerdan para kazanma derslerine başlarız...
[MENTION=9447]Doqal[/MENTION]
[MENTION=7969]sancak[/MENTION]
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]
[MENTION=8374]вєякαη[/MENTION]
[MENTION=14067]alim-hakki[/MENTION]
[MENTION=12863]azat072[/MENTION]
Arkadaşlar 2. gurupta doldu artık alım yapmıyacağım yetiştiremiyorum diğer arkadaşlar üzülmesin E-Book hazırlayacağım max. 1 hafta içinde E-Book temin edebilirsiniz.
[MENTION=9447]Doqal[/MENTION]
[MENTION=7969]sancak[/MENTION]
[MENTION=12547]askbahcesii[/MENTION]
[MENTION=8374]вєякαη[/MENTION]
[MENTION=14067]alim-hakki[/MENTION]
[MENTION=12863]azat072[/MENTION]
Arkadaşlar 2. gurupta doldu artık alım yapmıyacağım yetiştiremiyorum diğer arkadaşlar üzülmesin E-Book hazırlayacağım max. 1 hafta içinde E-Book temin edebilirsiniz.
Son düzenleme: