rar şifresi var o yüzden, rar şifresini girdikten sonra içindekileri çıkart şifre koymadan tekrar rarla bide öyle taravirustotal bende temiz gösteriyor ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
rar şifresi var o yüzden, rar şifresini girdikten sonra içindekileri çıkart şifre koymadan tekrar rarla bide öyle taravirustotal bende temiz gösteriyor ?
ytparaDurduramazsınız ytpara geliyor![]()
hocam bende daha bişe kazanmadım reklam onaylanamödı bende sizler gibi deniyorum şuandaÖğrenmek istediğim şu saate kadar kazandığınız miktarı çok merak ettim kaç görüntülenme aldınız ?
aynen hocam yakın herşeyi otomatik yapan botlar çıkardaha olayı çözemedik botu çıktıyarın da bunun 5 çıkar
![]()
Yanlışınız var ama neyse action anlatır heralde
Herkes birbirinin db sini yüklerse nolur sence.
hocam dosyaları çıkartıp öyle aviradan taradım yakaladı direk.
yazılanları eksiksiz yaptığınızdan eminmisinizhtml olarak iniyor.
hocam ben kullanıyorum ama virüs olsa yada zararlı virüs olsa eset kullanıyorum uyarı verirTR/Crypt.CFI.Gen truva atı var içerisinde programın
incelesinler hocam yukarıda belirtiğim gibi virüs olsa eset uyarı verir ve key vb gibi şeyler düşünüyorsanız ben yazmadım programı ama öyle birşey yokbu program incelenebilir mi?
bu progrmda sonucda komple xml almıyormu sitede resim olursa onuda alıcak haliyle gene işimize yararAncak blogları yazı olarak çektiğimizde hit gelmiyor sanırım, görsellerden geliyor hit sanırımYazılar hit gelmiyor sanırım.
Edit: program temiz kullanıyordum daha önce de.
eset uyarı vermedi bendehocam dosyaları çıkartıp öyle aviradan taradım yakaladı direk.
hocam programı yönetici olarak çalıştırın hata devam ederse hata düeltme programını yönetici olarak çalıştırın tekrar deneyinSystem32 ve SysWOW64 klasörlerine atmama ragmen yine aynı hatayı alıyorum hocam ocx hatasını
eset çok kolay geçilebilen bir antivirüs. hiçbirşey değilse .exe ve .bat uzantılı dosyaları virüstotalde taratabilirsin. Trojen - Truva atı sıkıntılıdır arkadaşlar dikkat edin pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olursunuz uyarıyım...yazılanları eksiksiz yaptığınızdan eminmisiniz
hocam ben kullanıyorum ama virüs olsa yada zararlı virüs olsa eset kullanıyorum uyarı verir
incelesinler hocam yukarıda belirtiğim gibi virüs olsa eset uyarı verir ve key vb gibi şeyler düşünüyorsanız ben yazmadım programı ama öyle birşey yok
bu progrmda sonucda komple xml almıyormu sitede resim olursa onuda alıcak haliyle gene işimize yarar
eset uyarı vermedi bende
hocam programı yönetici olarak çalıştırın hata devam ederse hata düeltme programını yönetici olarak çalıştırın tekrar deneyin
doğruıdur hocam kullanıp kullanmamak sizin elinizde olan birşey kimeseyi zorlamıyorum bu konudaeset çok kolay geçilebilen bir antivirüs. hiçbirşey değilse .exe ve .bat uzantılı dosyaları virüstotalde taratabilirsin. Trojen - Truva atı sıkıntılıdır arkadaşlar dikkat edin pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olursunuz uyarıyım...
birşey değil hocamEyvallah hocam hiç hata falan vermeden çalıştı bende
Hocam az önce denedim çalıştı farklı bir sitede denermisinizİşlem biraz zaman alabilir diyor , hemen ardından tamamlandı diyor ama içerik boş.
linki ö.m olarak attım hocamhocam programı indiremedim.
hata olarak ne hatası veriyor ocx hatası alıyorsan çözümü dosyada varkardeş hala hata veriyor kurmuyo
Hocam az önce denedim çalıştı farklı bir sitede denermisiniz
linki ö.m olarak attım hocam
hata olarak ne hatası veriyor ocx hatası alıyorsan çözümü dosyada var
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.