Blogger XML (içerik) Çekme Botu

abi o degilde webmaster toolsa eklemesi sıkıntı 700 icerigi tek tek ?

hocam dosyaları çıkartıp öyle aviradan taradım yakaladı direk.

System32 ve SysWOW64 klasörlerine atmama ragmen yine aynı hatayı alıyorum hocam ocx hatasını

Durduramazsınız ytpara geliyor :D
ytpara
loading12.gif
:D

Öğrenmek istediğim şu saate kadar kazandığınız miktarı çok merak ettim kaç görüntülenme aldınız ?
hocam bende daha bişe kazanmadım reklam onaylanamödı bende sizler gibi deniyorum şuanda
daha olayı çözemedik botu çıktı :D yarın da bunun 5 çıkar :D
aynen hocam yakın herşeyi otomatik yapan botlar çıkar :D

Yanlışınız var ama neyse action anlatır heralde :)
Herkes birbirinin db sini yüklerse nolur sence.

hocam yt gibi düşün 1 çizgi filmin bölümünü 3 kişi atsa 3 ü de izlenim alır ama 100 kişi atsa onlar izlenim alamaz dolayısıyla .blogspotlu 1000 lerce blog varsa 3 kişinin aynı blogtan içerik çekmesi çok zor ihtimal tabi önemli olan kazandıracak içerik bulmak niche kelimeli

Allah Allah, şu adsense banlarınada bi çalışmalar olsa iyi olacak (:

html olarak iniyor.
yazılanları eksiksiz yaptığınızdan eminmisiniz

TR/Crypt.CFI.Gen truva atı var içerisinde programın
hocam ben kullanıyorum ama virüs olsa yada zararlı virüs olsa eset kullanıyorum uyarı verir
bu program incelenebilir mi?
incelesinler hocam yukarıda belirtiğim gibi virüs olsa eset uyarı verir ve key vb gibi şeyler düşünüyorsanız ben yazmadım programı ama öyle birşey yok

Ancak blogları yazı olarak çektiğimizde hit gelmiyor sanırım, görsellerden geliyor hit sanırım :) Yazılar hit gelmiyor sanırım.

Edit: program temiz kullanıyordum daha önce de.
bu progrmda sonucda komple xml almıyormu sitede resim olursa onuda alıcak haliyle gene işimize yarar

hocam dosyaları çıkartıp öyle aviradan taradım yakaladı direk.
eset uyarı vermedi bende
System32 ve SysWOW64 klasörlerine atmama ragmen yine aynı hatayı alıyorum hocam ocx hatasını
hocam programı yönetici olarak çalıştırın hata devam ederse hata düeltme programını yönetici olarak çalıştırın tekrar deneyin

yazılanları eksiksiz yaptığınızdan eminmisiniz

hocam ben kullanıyorum ama virüs olsa yada zararlı virüs olsa eset kullanıyorum uyarı verir

incelesinler hocam yukarıda belirtiğim gibi virüs olsa eset uyarı verir ve key vb gibi şeyler düşünüyorsanız ben yazmadım programı ama öyle birşey yok

bu progrmda sonucda komple xml almıyormu sitede resim olursa onuda alıcak haliyle gene işimize yarar

eset uyarı vermedi bende

hocam programı yönetici olarak çalıştırın hata devam ederse hata düeltme programını yönetici olarak çalıştırın tekrar deneyin
eset çok kolay geçilebilen bir antivirüs. hiçbirşey değilse .exe ve .bat uzantılı dosyaları virüstotalde taratabilirsin. Trojen - Truva atı sıkıntılıdır arkadaşlar dikkat edin pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olursunuz uyarıyım...

eset çok kolay geçilebilen bir antivirüs. hiçbirşey değilse .exe ve .bat uzantılı dosyaları virüstotalde taratabilirsin. Trojen - Truva atı sıkıntılıdır arkadaşlar dikkat edin pirince gideyim derken eldeki bulgurdan olursunuz uyarıyım...
doğruıdur hocam kullanıp kullanmamak sizin elinizde olan birşey kimeseyi zorlamıyorum bu konuda

Eyvallah hocam hiç hata falan vermeden çalıştı bende
birşey değil hocam

İşlem biraz zaman alabilir diyor , hemen ardından tamamlandı diyor ama içerik boş.

Çözdüm teşekkürler

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri