Bloggera Adsense Eklemek Basit Çözüm

• Kullanıcı WaDa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Blogger ( Blogspot )
Arkadaşlar 6 aylık bloğu olanlar bloggerın kazanç bölümündenmi etkinleştiriyor adsenseyi ?
Bende 2014'ten kalma blog var fakat kazanç bölğmğnde adsense devre dışı ?
Haydaa bide 6 aylik olup devre disi olanlari mi var ? 6 ay + hit mi lazim ne lazim ?

Beyler rica ediyorum bu blogda reklam gözükmeme sorununu çözen varsa, ücretli ücretsiz farketmez bana pm atarsa bu konuda gerçkten sevinirim

Beyler rica ediyorum bu blogda reklam gözükmeme sorununu çözen varsa, ücretli ücretsiz farketmez bana pm atarsa bu konuda gerçkten sevinirim

bi method yok hocam çoğu kişiyle konuştum kimisi açıp koyuyor ca-pub hemen çıkıyor reklam ve gitmiyor. kimisinde reklam ya gözükmüyor yada belli bir süre sonra gidiyor. şans işi galiba :)

senin reklamlar cıkıyor :D benimkiler cıkmıyor haksızlık :(:(

niye herkes bu sablonu paylasiyor bi hikmeti mi var:) icinde sifreli bi alan var sakata gelmeyelim?

ayrica ca-pub bende de cikmiyor

hocam 2.blogumu bağlamaya çalıştım aratınca ca-pub çıkmıyor sizin şablonu kullnıdğım halde ?

niye herkes bu sablonu paylasiyor bi hikmeti mi var:) icinde sifreli bi alan var sakata gelmeyelim?

ayrica ca-pub bende de cikmiyor

bendede çıkmıyor ne html düzenlede nede nnotepad++da

Screenshot by Lightshot

kod on izleme sitelerinde belirtilen kodları görebildim blogger html düzenlede neden gözükmuyor anlamadım

TAMEREISPROX - KodOnizle

neyle açıp bakıyorsunuz içine notepad++ deneyin bende görünüyor ama bende hala hiç bir bloğumda çıkartamadım

denemediğim yöntem kalmadı adsense reklamlarım bölümünde reklamlar görünüyor ama sitede reklam görünmüyor birde blogger adsensede deniyorum

arkadaşlar blogger adsense açtım , şöyle bir yazı var ne demek istiyor bu ?

Şu anda yalnızca barındırma işlevine sahip bir hesabınız olduğundan, bu reklam kodu barındırıcı iş ortağı sitelerinin dışında boş bir alan olarak görüntülenecek. Diğer web sitelerinde nasıl canlı reklam yayınlanacağını öğrenmek için lütfen Yardım Merkezimize gidin.

Şu anda yalnızca barındırma işlevine sahip bir hesabınız olduğundan, bu reklam kodu barındırıcı iş ortağı sitelerinin dışında boş bir alan olarak görüntülenecek. Diğer web sitelerinde nasıl canlı reklam yayınlanacağını öğrenmek için lütfen Yardım Merkezimize gidin.

hocam blogger barındırma zaten sıkıntı yok. direk .com olan sitelerde kullanamazsın diyor yani

[MENTION=8951]Dean[/MENTION]

iPhone 6 Tapatalk

Nasıl çıkmadı arkadaş blogundaki bi konuya girdinmi reklam olup olmadığını görmek için olmadıysa tekrar yükle templateyi bu sefer pub id değiştirme çıkmıyorsa adblock varsa durdur sayfayı yenile yine çıkmıyorsa sıkıntı var demektir 10-15 blogum var aynen gösterdiğim şekilde adsenseye bağladım ilk başlarda çıkmıyordu meğer adblock aktifmiş :) durdurdum reklamlardan geçilmiyor :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

sadece adsense pub id degismek yeterlı degıl adsenseden alınmıs kodun convert edılıp degısmesı gerekır. yt den alınma adsense ıle olur ama arastırmak lazım. ben 1 ay once falan yapmıstım ılk reklamlar cıkmamıstı suanda cıkıyor nasıl yaptıgımı tam hatırlamıyorum

---------- Spam Engelliyici 03:31 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

arkadasım adsense gir kod aldıgın yerde kodlarımı sadece kayıtlı sıtelerde kullanılsın mı dıye ısaret kutucugu onu kaldır yada sıtenı adsenseye site yonetımınden ekle

sadece adsense pub id degismek yeterlı degıl adsenseden alınmıs kodun convert edılıp degısmesı gerekır. yt den alınma adsense ıle olur ama arastırmak lazım. ben 1 ay once falan yapmıstım ılk reklamlar cıkmamıstı suanda cıkıyor nasıl yaptıgımı tam hatırlamıyorum

---------- Spam Engelliyici 03:31 ---------- Önceki Mesaj 03:29 ----------

arkadasım adsense gir kod aldıgın yerde kodlarımı sadece kayıtlı sıtelerde kullanılsın mı dıye ısaret kutucugu onu kaldır yada sıtenı adsenseye site yonetımınden ekle

2.onay davası var reklamlar gözükmiyor

E hadi pub id koydunuzda o bloggerda olan reklam kodunun kendine ait ad slot rakamları var. Sadece pub id değiştirerek bu iş nasıl bitiyor anlamadım.

Kendi pub idinizi oraya yazıyorsunuz ama çıkan reklamlar adamın ad slot yani adamın reklam kodları oluyor. Siz sadece adsense kimliğinizi değiştiriyorsunuz bu şekilde reklam kimliği reklamı panelinde hazırlayan kişinin hesabı oluyor.

E hadi pub id koydunuzda o bloggerda olan reklam kodunun kendine ait ad slot rakamları var. Sadece pub id değiştirerek bu iş nasıl bitiyor anlamadım.

Kendi pub idinizi oraya yazıyorsunuz ama çıkan reklamlar adamın ad slot yani adamın reklam kodları oluyor. Siz sadece adsense kimliğinizi değiştiriyorsunuz bu şekilde reklam kimliği reklamı panelinde hazırlayan kişinin hesabı oluyor.

aynen hocam bende onu anlatmak istiyorum. pub id degısmek yeterlı degıl adsenseden alınan kodun convert edılıp eklenmesı gerekır ki convert edip tema içine eklemeye de gerek yok. tema içine ekleme sabebi butun sayfalarda gorunsun maksat ama bunu tema içinde eklemeden de gadget surukleyerekte yapılabılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri