Boğaz Köprüleri ve otoyollar zamlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski devirlerin birinde, Padişahın biri, koyduğu yüksek vergilere halkın hiç tepki vermemesine kızar olmuş. Vezirlerine, “Filanca yerdeki şehre gidin. Oradaki köprünün başına bir adam koyun. Gelip geçen herkesten 1 akçe alsın” demiş. Vezirler Padişahın dediğini yapmış. Şehir halkından ses seda çıkmamış. Padişah bunun üzerine kızarak, “Madem öyle, köprüden çıkandan da 1 akçe alınsın” demiş. Vezirler emri yerine getirmişler, yine bir tepki gelmemiş. Buna çok kızan Padişah hemen emir vermiş: “Köprünün ortasına bir adam dikilsin. Geçen herkese on sopa vursun.” Emir yerine getirilmiş. Halktan yine tık yok. İyice küplere binen Padişah, tüm şehir halkını meydana toplayıp hiddetle haykırmış: “Bre mendeburlar. Hiç mi şikâyetiniz yoktur benim yönetimimden. Niye böyle susup durursunuz?” Kalabalıktan çıt çıkmamış. Daha da kızan Padişah, “Eğer tek bir şikâyetiniz yoksa hepinizin kellesini uçuracağım, ona göre” demiş. Bunun üzerine yaşlı bir adam elini kaldırmış: “Padişahım, şu bizim şehrin tek köprüsü var ya.” “Evet, biliyorum o köprüyü. Yoksa geçiş parası mı çok geldi?” “Yok Padişahım, o değil de şu köprünün ortasında duran adam var ya.” “O adamdan mı şikâyetiniz var. İstemiyor musunuz o adamı?” “Yok Padişahım. Tek bir adam olduğu için kuyruk oluyor. Birkaç eli sopalı adam daha koysanız da sırada çok beklemesek!”

ne zaman bi zam haberi görsem bu mesajı görüyorum :D

zamlara diyecek yok. 1300 lira asgari ücret verdikleri adamdan zamlarla cogunu alıyorlar zaten. burada herkez hemfikir ama sanane kardeşim benim noel sorunumdan. müslüman noel kutlar mı sence ?

(Noel, her yıl 25 Aralık tarihinde İsa'nın doğumunun kutlandığı Hristiyan bayramı. Ayrıca Doğuş Bayramı, Kutsal Doğuş veya Milât Yortusu olarak da bilinir. 20. yüzyılın başlarından itibaren Noel, Hristiyan olmayanlar tarafından da kutlanan,[1] dinî motiflerinden arınmış,[1] hediye alışverişi etrafında yoğunlaşan bir bayram olarak da kutlanmaya başlamıştır.[1] Bu seküler Noel versiyonunda mitolojik figür Noel Baba temel bir rol oynar.[1] )
Kaynak: https://tr.wikipedia.org/wiki/Noel

azıcık İMANIN varsa kutlamayacağını bilirsin. bir müslüman olarak noel kutlamam. yılbaşı kutlarım. bu akşamda hindimi yiyeceğim 2li polemiklere hiç girmem forumda ama yazdıklarını yazmak için yazma

Ayrıca söylediğin şey insanlara hakaret etmektir. İnsanları genelleştirmeyin. sadece işinize bakın. eleştiriyor musunuz bireysel eleştirin. onların şuan tek derdi noel miş. komiksiniz yemin ediyorum

aynen hocam sana hindinle mutlu noeller :)

Zenginle fakir arasındaki fark açılıyor. Gerçekten bu devirde memur,işçi vs olanların yaşadığı hayat hayat değil. Türkiye'de inanılmaz rant var yalnızca istanbulun arsa raiş bedeli 3 trilyon gerçek değerini siz hayal edin. Şimdi inanılmaz zenginler var servetini her yıl ikiye katlıyor üstelik iş kurarak değil gayrimenkül yatırımı yaparak. Bir de ay başını denkleştirip geçinmeye çalışan memurlar var. Sağlıksız beslenme, köprü parası, trafik derken ömür geçiyor. Ben bu durumda değilim çok şükür ama bu durumda olup isyan etmeyen insanlara gerçekten hayret ediyorum galiba hayattan hiç bi beklentileri yok

ya ben daha ne diyimm yaa. Allah bunları bildiği gibi yapsın. lan %150 ötv alınan bir ülkede %50 köprüye zam yapmak hiçç zaten anormal değil. Kendileri audilerde devletin paraları ile gezerler vatandaşa köprü zammı yaparlar. Bütün milletvekillerinden tiksiniyorum.Hiçbirinin bi rhalt yediği yok 2 senede emekli oluyorlar ve her ay 10-15 bin tl maaş alıyorlar vallahi yazıkkk.

umarım 2017 zammıdır bunlar,daha 2017ye gırmeden zam geldı

Birileri kalkınmaya çalışırken halk ayaklar altında kalıyor ve bunu kimse fark etmiyor. Yazık gerçekten yazık böyle bir milletin bu şekilde sömürülmesi hazmedilecek gibi değil. Asgari ücretle çalışan kesimin bir çocuğu olduğunda yaşam mücadelesi vermeye başlıyor. Korkusundan sesi bile çıkmıyor. Kovulupta bir daha iş bulamayacak diye üst mevkiide yer alan kokuşmuş nefesleri her gün çekmek zorunda kalıyor çoğu. Asgari ücret adı altında verdikleri para ile tek başına yaşayan bir kişi ancak geçinebilir. Benki artık nefret etmeye başlıyorum bunlara neden olan şahıslardan

istanbul da yaşamıyorum ama yaşayan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun...

Yazacak çok şey varda konuyu kilitletmeyek şimdi :)

Halk sessiz kalıyor diyen arkadaşlar sabah akşam sokaklarda hakkını mı arıyor acaba

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kraldan cok kralcilar oldugu surece her daim normal karsilanir.

Bizim insanımızda birlik yok. 1 hafta protesto edip kontak çalıştırmasalar bu fiyatlar yarıdan aşağı iner. Ama bizim insanımızdaki mantık belli, benim param var biniyorum , senin paran yoksa otobüsle git.

Onlara göre şuan tek sorun müslüman noel kutlamaz.

Bak kardeşim adam zam ile ilgili konu açmış sen noel denilen olayi niye katiyorsun Musluman olan insan noeli kutlamaz.Her konudan olayı Insanlarin inançlarına bağlayıp eleştirmeyin Müslüman adam kutlamaz emin ol ki 80 milyon insanda da 75 milyonu kuylamiyorda.Kutlayanlarinda kendi sorunu.

Kendi ülkemizde misafir gibi yaşıyoz yollor otoyollar limanlar hepsi ihaleyle birer birer satılıyor

Bak kardeşim adam zam ile ilgili konu açmış sen noel denilen olayi niye katiyorsun Musluman olan insan noeli kutlamaz.Her konudan olayı Insanlarin inançlarına bağlayıp eleştirmeyin Müslüman adam kutlamaz emin ol ki 80 milyon insanda da 75 milyonu kuylamiyorda.Kutlayanlarinda kendi sorunu.

Kutlayanlara mutlu noeller o zaman :)

gezi olaylarından sonra sosyal medyada zayıf oldugunu anlayan iktidar aktrol olarak bilinen sosyal medya çalışanlarını sahaya sürdü. 6 bin kadrolu aktrol var şu an haber sitelerinin yorum kısmında veya sosyal medya ortamlarında muhalefet edenleri bastırmakla görevliler. anlamayan kesim yok aslında. bunlar yogun bir şekilde spamlayıp bastırdığı için ses çıkmıyor gibi görünüyor. ha bir de medyanın bagımsızlıgı o ayrı konu

Neden bu zamlar aslında ? Çünkü hepsini hak ediyoruz. Peki nereye doğru sürükleniyoruz
Zenginin daha zengin fakirin daha fakir olduğu bir topluma sürükleniyoruz.
Çin,Bangladesh gibi bir ülke haline gelinceye kadar durmayacağız

Bangladeshte ÇOÇUK İŞÇİLER

Evet Türkiye olarak bunları destekleyenler yok olmayı hak ediyor.

Seksen Yıllık Birikimi 10 Senede SATTILAR

Çünkü ATATÜRK ilke İnkılaplarından koptuk

https://youtu.be/UqoRYNU1_JA?t=3m8s

Sanırım zaten böyle bir toplum olmak herkesin istediği birşey kimisi açlıktan ölürken bile mutlu varsın ölsünler o zaman diyenler var

UNUTMADAN EKLİYELİM:

https://youtu.be/vuOfmM-QRAc?t=1m50s

Gerçi Ekliyorum da kim olduğunu bile bilmeyenler var kime ne anlatıyorsak

https://www.youtube.com/watch?v=0UadGDmDljM

Son düzenleme:
Millet koyun kardeşim. AKP liler tamamen şovmen başka bir haltları yok.
Dünyanın en çok vergi ve zam üreten ülkesiyiz.Adam en büyük güç olan ülkenin medyasını yerle bir etti.Herkes taraf taraf olmayana cezayı kesiyor.
Acun neden TV8 e haber koymuyor sanıyorsunuz.Bilmiyor mu koymayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri