Bol Bol Sağlam Gmail Nasıl Bulabiliriz?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Fikriniz var mı veya siz nasıl buluyorsunuz?

Çok kanal açmak için çok lazım oluyor, ancak nasıl elde edeceğiz?

Satın aldığınız güvenilir kişiler var mı, gmail sorununu kökten çözmek istiyorum artık.

100 lerce gmail nasıl bulabiliriz hazır açılmış şekilde?

Satın alınan gmailler %99 patlıyor.

Spam olayı gmail ile alakalı diyorlar ama. Ben gmail acıyorum kanal olusturuyorum yükleme yapıyorum. Tüm işlemler 5 dak sürüyor. Kendim açıyorum özetle

Spam olayı gmail ile alakalı diyorlar ama. Ben gmail acıyorum kanal olusturuyorum yükleme yapıyorum. Tüm işlemler 5 dak sürüyor. Kendim açıyorum özetle

Peki hocam VDS ile mi açıyorsunuz kanalları ?

Evet gmail ile ilgili spam bence de, farklı ip den açmak gerekiyor ve gerçek tel onaylılar daha sağlam oluyor.

Ama kaliteli gmail satan kişi sayısı çok az sanırım.

Her seferinde nasıl doğruluyorsun hocam gmail açarken? Doğrulama istiyor?

YT 15 dk dan fazla yükleme onayını nasıl onaylıyorsun?

Evet arkadaşlar gmail leri vds den acıyorum. Doğrulama işlemini sanal numaralar ile yapıyorum. O kadar gerçek teli nerden bulayım :D
Hocam VDS firması önerebilir misiniz spama girmeyecek kaliteli ama orta fiyatlı. İlk paramı alacağım da bu ay :D

Evet gmail ile ilgili spam bence de, farklı ip den açmak gerekiyor ve gerçek tel onaylılar daha sağlam oluyor.

Ama kaliteli gmail satan kişi sayısı çok az sanırım.

Her seferinde nasıl doğruluyorsun hocam gmail açarken? Doğrulama istiyor?

YT 15 dk dan fazla yükleme onayını nasıl onaylıyorsun?

Ben her gmail i tek ip ile acıyorum ardindan çerezleri siliyorum her acisimda browser olarak opera kullaniyorum. En önemlisi tek ipden diğer hesaplariniza girmeniz böyle yapinca spamdan kanallar uçuyor

Sanal doğrulamadan çok soğdum ben artık hiç kullanmıyorum

Ayrıca şu VDS-Spam alakasını kim çıkardı alakası yok fazla.

Hocam VDS firması önerebilir misiniz spama girmeyecek kaliteli ama orta fiyatlı. İlk paramı alacağım da bu ay :D

Şuan ki vds lerde kanal acmadığım için yeni bir sağlam firma bende arıyorum. Bulursan banada pm geçebilrisin. Arkadaş yazmış zaten aynı şekilde bende opera kullnıyorum. çerezleri temizliyorum birden fazla vds kullanıyorum tek vds den günde 3 5 kanal açmıyorum.

sabah bizim arkadaşa kanal işi felan başlıycam dedim türk tel nerden bulabilirim dedim orj bende 10 bin tane var dedi oyun sms onayı yapıor çok istek gelirse yapmayı düşünüyorum legal hatlar bir taktik bulmuş nasıl yapıorsa telefon üzerinden yaptığı belli ama uzun sürüor hatı takıom felan diyor :(

yabancılardan falan yok mu toplu gmail satan? güvenilir bildiğiniz?

Kendin aç, kanal oluştur video at geç.
:D

dün 70 adet satın aldım o arkadaşı kaçırmamanızı şiddetle öneririm. Benim için her gmail çok kıymetlidir.
Ortalama 5 ay gidiyor. Eğer o arkadaşı bugunde yakalarsam 100 adet daha alacağım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri