Bonzai içme ÖLÜRSÜN +18

İzlerken dondum 50.sn o nedir öyle :(.Adam görünmüyor parçalandımı acaba.

O duserken yere cakildiginda ses cikti ya off icim urperdi kafa tasi kirildi yav

Allah belalarını versin bu işte parmağı olan herkesin başkada birşey demiyorum bu nedir ya hu ? kanım dondu resmen

ortaokuldaki arkadaşım aklıma geldi bunu izleyince onunda ölümü böyle olmuştu :(

Bonzai bir israil projesidir arkadaşlar. Şu anki ve gelecek nesil gençliğin beynini uyuşturup yok etmek için yapılan bir projedir. Allah bunu satanların bin belasını versin. Lütfen uyarlı olalım ve satan içen herkesi uyaralım Allah rızası için.

Ve video izlerken gerçekten kanım dondu
Bu projei araştırıp ortaya çıkardığın için teşekkürler :D :D :D

Yazık gençliğe çok yazık...

Bizim orda operasyon yaptılar, bi kaç kişinin evini bastılar, bi kaç kişiyi aldılar ertesi gün yine aynı bataklıkları kurutmaları gerek.. Şu an istanbul da en çok bonzai ölümü bizim semt den çıkiyor..1 Sene içersinde 8 gencecik çocuk öldü.. Daha sonra halk tepki gösterdi duvarlara uyuşturucuya hayır vs.. yazılar yazıldı, halk yürüşüy yaptı, Torbacı diye tabir ettiklerimiz halkın üzerine yürüdü, olaylar çıktı.. Başakşehir/Güvercintepe.

Şahsen benim oğlum seneye ilkokula başlayacak, ben oğlumu bu semtte okutmayı düşünmüyorum, yt den biraz daha gelir elde ediyim, borçlarımı ödeyim, taşınacam bu semtten..

Alanı da satanı Allah ıslah etsin, Allah onlara da doğru yolu göstersin.. Amin.

Ben de bazen sokaklarda bonzai içme içtirme ölürsün vb yazılarını görüyorum. Özellikle ümraniye inkılap ve karabekir mahallelerinde. Eskiden orada oturuyordum. Şimdi Kayışdağında oturuyorum. Buralarda içen yok yada en azından ben görmüyorum. Daha sakin bir semt.

Video gerçekten tüyler ürpertiyor. İnsanların yapacağı bir şey de yok. İzlemekle yetiniyorlar.

İçenide içtirenide geberteceksin. Bugün havuz diye boşluğa atlayan yarın nişan tahtası sanıp sevdiklerimizi vurabilirdi o yüzden fazlada acımaya gerek yok, iyi bok olsa zaten içmezdi.

şu forumda şöle konular açmayın ya , yazık oldug gencecik adama allah anasına babasına yardım etsin şimdi ne yıkılmışlardır forum olarak şöle konular açmayalım belki yonlendirmeniz iyi niyetli , yada izleme okuma diceksiniz ama ne oldugunu görmeden de anlamamız mümkün olmuyor sonunda da stresli bir gün geçirriyorum..

cezalar çok ama çok ağır olsun satana temin edene torbacısına üretene vs.,Allah ailesine sabır versin....

bonzai ilk çıktığında uyuşturucu olduğu bilinmiyordu. internette bile yollla panpa diye dağıtılıyordu

Videoyu çeken ********de tiyatro izler gibi izlemiş birde çekmiş itoğlu git japon değilmi canavar onuda tutup aşağı fırlatmak lazım

Devlet görevini yapamıyor. biz yapıyoruz o hale geldik. Bizim burda o tür şeylerin satışı yasaktır. ot hariç. bi ara satmaya kalktılar ot satanlar bunları öldürmekten beter ettiler. Onada şükür ediyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri