Booking.com Türkiye'de Yasaklandı

bookingden ben hep fazla fiyat çıkarıyordum yerel acentelere göre. Ets tur örneğin hep aradıgım otellerde bookingden düşük fiyat cıkarıyordu

Nasıl tarladan çıkan domates marketlere geldiğinde 2 kat fiyata satılıyorsa turizmde de olay aynı.

Biz acentelerle anlaşma yaparken çeşitli kurallar oluyor. Örneğin ben senin odalarını bu sezon satarım ama bana 15'den vereceksin, fakat bireysel satışında 25in altına düşemezsin. Eğer düşersen bana yüklü miktarda cezalar ödersin şeklinde.

booking.com yine komisyon ile çalışan ama diğer acenteler kadar insafsız olmayan bir sistemdi. Çok daha düşük kar oranı ile işinizi online hallediyordunuz, fakat bu acentelerin işini olumsuz etkiliyordu.

Yine tarla ve domates örneğinden gidersek, booking.com sayesinde tüketici çok daha uygun ücretler ile direkt olarak tarlada üreticiye ulaşabiliyordu.

otellerin veya turizm servislerinin kendileri varken gidip acentelerden almayın. Bütün televizyonlarda 3-5 acente reklamları dönüyor. Sen sitesinden oteli beğenip arıyorsun rezervasyon yaptırıyorsun, onlar da aynı şekilde oteli arayıp rezervasyon geçiyorlar ve üzerinden çok ciddi oranlarda kar alıyorlar. Yapılan sözleşmeler nedeniyle bu acentelerin fiyatları altına satmak da yasak. böyle kısır bir döngüye giriliyor. Sonuç olarak bizi acentalara yiten sistem bizden yana değil hiç bir şekilde.

Heineken de sattirmazlar yakinda bi ictigimiz bira o vardi

Nasıl daha başarılı bir sistem oluruz nasıl rekabet edebiliriz diye düşünmek yerine adamları komple engelliyorlar amaç ne vatandaşları daha yüksek tutarlarla yerli acentalarla sövüşletmek , yakında buna benzer yandaşlar tarafından bi site açılırsa şaşırmayın, öyle berbat bi hale geldik ki haber izlemiyorum samimi olan doğruları söyleyen kimse yok herkes güç kimdeyse onun yanında, yazıklar olsun.

Madem öyle arabalara da binmeyelim faytona binelim, telefon yerine dumanla haberleşelim.

Adamlar bilmem ne yaprağından kalp yapmaya çalışıyor biz hala sakız orucu bozar mı derdindeyiz.

Son olarak binlerce yıllık Türk tarihinin en b*kdan dönemine genç yaşta denk gelmek nasıl bi uğursuzluktur anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Tamam şimdi Avrupa'nın sonu geldi. 2 Tane daha inek kesip bir site daha engelledik mi Dünyaya hükmedebiliriz.

Ülkeye bak yönetime bak ya şaka gibi paypalla, booking'le anlaşamıyor ! sizene kardeşim ben booking üzeirnden oda tutmak istiyorum

Booking i aktif olarak kullanırdım. Hizmetlerini her türlü beğenirdim. Kusura bakmasınlar ama kalite standartları yerlerde olan Türk acentalarını yinede kullanmam.

Birçok otel isyan ediyor, yakında bu yasak kalkar.

z3jr09.png

Millet uzaya cikiyor, orada yasamanin yollarini ariyor. Biz eskiden oldugu gibi orumcek kafayla yola devam. Ne gerek var booking ten daha iyi ve guvenilir bir site yapmaya ?

Mantıklı her argümana açığım, illede engellenecekse engellensin ama böyle salak saçma iddialar ortaya atılınca vitesim atıyor.

paypal yasağı nedeniyle birçok insan mağdur oldu. Bu da ona benzemesin.

Rakip gördün mü çek fişini mantığı ile hareket edilmemeli. Uber olayı da olmuştu hiç kullanmadım fakat o da rekabete kurban gitti diye biliyorum

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Booking en güzel yanı seni koruyor. Sıcak su mu yok, hotele sorun mu var? Bir telefon yetiyor. Odanızda tahtakurularıyla uyurken anlarsınız booking türü acentelerin kalitesini.

dostum küçük pencereden bakıyorsun olaya... ben 8 yıl bifiil otel ve acentelarda çalışmışlıgım var. sistemin en ince ayrıntısına kadar bilirim. bizzat otelin, booking ve diğer yabancı rus ingiliz vsvs acenteların panellerini ben doldururdum fiyatta dahil tüm bilgileriyle.. hotelbeds ile çalışırsan birgün, dünyadaki en iyi acenteları görürsün topluca..

ve en son kurdugun cümle , asıl olması gereken aslında.. ama sen gücü gördüğün için büyüyemiyeceğine inanıyorsun.. Türkiye için demiyorum.. Misal rusya , orda facebook yok. Vk.com var. orda google yok yandex var. misal çin orda youtube yok face yok genelinde. kendi benzer sitelerini yapmışlar onu kullanıyorlar. ve senin dediğin gibi bi nevi googleyi kapatıyorlar. Bu bir kaba kuvvet değil. kendi tenceresinde birşeyler yapmaya çalışıyo adamlar... Bu arada bizim acentelar iyi vs demiyorum.. birçoğu kötü ama aralarında iyi ve düzgünleri var.. Belki büyümelerine imkan olabilir. bu işler böyle başlıyor..

Böyle hatır gönül işlerini büyük boyutlu toplum işlerinde kullanmalarına nefret ediyorum.Aynı durum futboldada vardı neymiş camiamızın evladı ama aldıkları parının çeyreni hak etmiyecek oyun oynadılar.Bir mevkide eksigin olsa yabancı alamıyordun.Neyse konu futbola kaydırdım ama mantık zihniyet aynı pahalı ve kalitesiz hizmete daha fazla para ödeniyor.Booking ucuz kaliteli neden ben yerli yi tercih edim.Aynı kalite aynı ücret olsa tartışılmaz yerli tercih edilir tabi.Hepsiburada yı n11 gibi siteleri yurt dışına ürün pazarlamayı teşvik et, ama yasak getirme.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri