bookingden ben hep fazla fiyat çıkarıyordum yerel acentelere göre. Ets tur örneğin hep aradıgım otellerde bookingden düşük fiyat cıkarıyordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birçok otel isyan ediyor, yakında bu yasak kalkar.
dostum küçük pencereden bakıyorsun olaya... ben 8 yıl bifiil otel ve acentelarda çalışmışlıgım var. sistemin en ince ayrıntısına kadar bilirim. bizzat otelin, booking ve diğer yabancı rus ingiliz vsvs acenteların panellerini ben doldururdum fiyatta dahil tüm bilgileriyle.. hotelbeds ile çalışırsan birgün, dünyadaki en iyi acenteları görürsün topluca..
ve en son kurdugun cümle , asıl olması gereken aslında.. ama sen gücü gördüğün için büyüyemiyeceğine inanıyorsun.. Türkiye için demiyorum.. Misal rusya , orda facebook yok. Vk.com var. orda google yok yandex var. misal çin orda youtube yok face yok genelinde. kendi benzer sitelerini yapmışlar onu kullanıyorlar. ve senin dediğin gibi bi nevi googleyi kapatıyorlar. Bu bir kaba kuvvet değil. kendi tenceresinde birşeyler yapmaya çalışıyo adamlar... Bu arada bizim acentelar iyi vs demiyorum.. birçoğu kötü ama aralarında iyi ve düzgünleri var.. Belki büyümelerine imkan olabilir. bu işler böyle başlıyor..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.