Boşuna Mı Yabancı Adsense Çalışıyoruz

almanya ve ingiltere olmak üzere bir kaç yabancı adsense denedim. Doğrulanan tel nolarına kadar yabancı kullandım hep. TR deki gibi 3 -4 günde kapanmıyor ama kesinleşme öncesi kapandı hepsi. Telif eşleşen vs hiçbirşey yoktu. Hepsi farklı ip farklı hesap farklı kişi adınaydı.

Demekki kazançlar dikkat çekiyor. 3 hane oldumu güm..

adsense adsensedir yabancı tr alakası olduğunu düşünmüyorum

spam yapan sadece türkler değil.

almanya ve ingiltere olmak üzere bir kaç yabancı adsense denedim. Doğrulanan tel nolarına kadar yabancı kullandım hep. TR deki gibi 3 -4 günde kapanmıyor ama kesinleşme öncesi kapandı hepsi. Telif eşleşen vs hiçbirşey yoktu. Hepsi farklı ip farklı hesap farklı kişi adınaydı.

Demekki kazançlar dikkat çekiyor. 3 hane oldumu güm..

hocam ortalama kaç gün sonra kapandı kanallar

---------- Spam Engelliyici 14:22 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

adsense adsensedir yabancı tr alakası olduğunu düşünmüyorum

spam yapan sadece türkler değil.

hocam öyle de siz yaşadığımız sorunu yaşamıyor musunuz

hocam ortalama kaç gün sonra kapandı kanallar

10 günde de kapanan oldu. 20 gündede kapanan oldu. Kesinleşmelere 1 hafta 10 gün kala kapanıyor genelde. Yani yabancı adsenseye özel birşey olduğunu sanmıyorum.

Yabancı adsense yerine partner bulmak gerek.

Arkadaşlar buradan sorayım dedim tahmini kazançlar adsensede hep 0 gözüküyor bana adsensede kazançlarınıza baktığınız linki atabilirmisiniz?

Ben açmadım yabancı adsense ama sanırım TR'de kapanmalar azaldı kaç gündür kapanma konusuna yazılan birşey yok. Ben dün tekrar bir TR adsense açıp bastım bütün kanalları. Kısmet artık. Kesinleşme konusu bence tamamen kapanmalar ile alakalıydı. Kanallar ayakta kalırsa artık kesinleşmelerde sorun olmaz diye düşünüyorum.

Kapanma konusuna yazılmamasının sebebi artık kapanacak kanalın kalmaması millette. :) Adsense bağlamıyor kimse artık.

Kapanmalar durmadı, kimse Tr adsenseye kanal bağlamıyor.
Sonu zaten bilindiği için.
Toplu kapanmalarda da yazan çok kişi var adsenseye bağlayıp.
Girip o konuyada bakabilirsiniz.
Herkes deneme yanılma yapıyor hangisi tutarsa diye.

Yeni full özgün kanal işinize giricez ne yapmamız lazım?

Hangi partner'i önerirsiniz o halde? maksimum %25 kesinti düşünüyoruz açıkcası

%25 le giremessin hocam en az %70 saten hocam kanalınız ilk video da patlamıcaktır onun için kesintiyi takmana gerek yok istediniz zaman partnerden çıkabil yeter.

BBTV alır diye düşünüyorum

%25 le giremessin hocam en az %70 saten hocam kanalınız ilk video da patlamıcaktır onun için kesintiyi takmana gerek yok istediniz zaman partnerden çıkabil yeter.

BBTV alır diye düşünüyorum

''İlk video patlamıcaktır.'' kısmı göreceli hocam :) , yeni bir akım yaratabiliriz :)

Yeni full özgün kanal işinize giricez ne yapmamız lazım?

Şimdilik güvenilir partnere sokmalısın kanalı.
Adsense ilerde düzelirse, sıfır adsense açıp bağlayabilirsin.
Yada sıfır adsenseye direkt özgün kanalı bağlarsın, ilerde kapanma vs olursa itiraz edip açtırabilirsin.(tabi garantisi yok açılmasının)

En iyi seçenek şu anda sağlam bir partner.

bi keresinde 2012 nin mart ayinda 800$ param tam 4 ay kesinlesmedi sonra kesinlesdi aldim parayi adsense olarak genelde rusya kullaniyorum genelde partner calisirim oderse benimdir odemezse zaten hic olmamisdir fazla takmiyorum eskisi kadar

Şimdilik güvenilir partnere sokmalısın kanalı.
Adsense ilerde düzelirse, sıfır adsense açıp bağlayabilirsin.
Yada sıfır adsenseye direkt özgün kanalı bağlarsın, ilerde kapanma vs olursa itiraz edip açtırabilirsin.(tabi garantisi yok açılmasının)

En iyi seçenek şu anda sağlam bir partner.

Peki hangi partner olabilir,kesinti oranı düşük ödeme seçeneği banka olan 1-2 içerikle alabilicek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri