Yuri Boyka
Yasaklanmış
TȘKler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni Güncelleme:
Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp getir ve oluşturun. Sonra gene ctrl +v yapıp getir ve oluşturun !![]()
Günaydın arkadaşlar, sabahı ettim ama botu bitirdim. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..
Bot sayesinde linkleri Google Gibi Getir'e eklerken yaşadığımız zaman kaybından kurtuluyoruz. Programdaki ilgili alana blog sitemizdeki arşiv sayfasının linkini atmamız yeterli.. Üstelik oluşan linklere çift tıklayarak panoya kopyalayabiliyorsunuz..
Arşiv Sayfası, ana sayfaya girdikten sonra sağ altta bulunan aylara tıklayınca gelen sayfadır.. Birden fazla ayda yazı girilmişse ayrı ayrı yapınız..
Örnek web sitesi: Resume CV Templates
Örnek Arşiv adresi(Sağ alttan Ekim yazısına tıklayınca) : Arsip Untuk Ekim 2015
Yeni Güncelleme:
Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp "getir ve oluştur"un. Sonra gene ctrl +v yapıp "getir ve oluştur"un !
![]()
https://yadi.sk/d/LEvhzX7BmetWD
Gözler kan çanağı, şimdilik eyvallah.
Edit: Daha önce yazdığım programları başkalarıyla paylaşmadım. Umarım çalıştırmada sorun yaşamazsınız
düzeltildi link güncellenecektir
Günaydın arkadaşlar, sabahı ettim ama botu bitirdim. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..
Bot sayesinde linkleri Google Gibi Getir'e eklerken yaşadığımız zaman kaybından kurtuluyoruz. Programdaki ilgili alana blog sitemizdeki arşiv sayfasının linkini atmamız yeterli.. Üstelik oluşan linklere çift tıklayarak panoya kopyalayabiliyorsunuz..
Arşiv Sayfası, ana sayfaya girdikten sonra sağ altta bulunan aylara tıklayınca gelen sayfadır.. Birden fazla ayda yazı girilmişse ayrı ayrı yapınız..
Örnek web sitesi: Resume CV Templates
Örnek Arşiv adresi(Sağ alttan Ekim yazısına tıklayınca) : Arsip Untuk Ekim 2015
Yeni Güncelleme:
Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp "getir ve oluştur"un. Sonra gene ctrl +v yapıp "getir ve oluştur"un !
![]()
https://yadi.sk/d/LEvhzX7BmetWD
Gözler kan çanağı, şimdilik eyvallah.
Edit: Daha önce yazdığım programları başkalarıyla paylaşmadım. Umarım çalıştırmada sorun yaşamazsınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.