[BOT] Blogger Link Çekme Botu|

Yeni Güncelleme:

Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp getir ve oluşturun. Sonra gene ctrl +v yapıp getir ve oluşturun ! :)

Son düzenleme:
Yeni Güncelleme:

Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp getir ve oluşturun. Sonra gene ctrl +v yapıp getir ve oluşturun ! :)

100 tanemi link alıyor en fazla hocam .

hocam her yeni arşiv linki için programı yeniden açmak gerekiyor

[MENTION=43772]Sacit Alizade[/MENTION] Hocam cok tesekkürler mesaj attım bir bakarsan sevinirim

Hocam 2 farkli kisi ayni konuyu kullanırsa ıkside ayni fotolar mi yayinlayacal?

hocam bot için tesekkur ederim fakat bot pc ekranına sığmıyor altta kalan linkleri almakta zorlanıyorum onu nasıl düzeltebiliriz :S

Teşekkürler hocam tekrardan. Linkleri çekiyor sıkıntı yokda fazladan bikaç şey daha çekiyor. Birde bazen bu hatayı veriyor. Yani olmasada olur aslında bilgin olsun diye yazıyorum :)

7Mg40r.png

YrkAzD.png

linkleri 5-6 kere hayır dedikten sonra gösteriyor.bazen başka linkleri gösteriyor feed diye. şuanki hatalar bunlar bendeki

Günaydın arkadaşlar, sabahı ettim ama botu bitirdim. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..

Bot sayesinde linkleri Google Gibi Getir'e eklerken yaşadığımız zaman kaybından kurtuluyoruz. Programdaki ilgili alana blog sitemizdeki arşiv sayfasının linkini atmamız yeterli.. Üstelik oluşan linklere çift tıklayarak panoya kopyalayabiliyorsunuz..

Arşiv Sayfası, ana sayfaya girdikten sonra sağ altta bulunan aylara tıklayınca gelen sayfadır.. Birden fazla ayda yazı girilmişse ayrı ayrı yapınız..

Örnek web sitesi: Resume CV Templates
Örnek Arşiv adresi(Sağ alttan Ekim yazısına tıklayınca) : Arsip Untuk Ekim 2015

Yeni Güncelleme:

Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp "getir ve oluştur"un. Sonra gene ctrl +v yapıp "getir ve oluştur"un !

img

https://yadi.sk/d/LEvhzX7BmetWD

Gözler kan çanağı, şimdilik eyvallah.

Edit: Daha önce yazdığım programları başkalarıyla paylaşmadım. Umarım çalıştırmada sorun yaşamazsınız

ali webbrowser ayarlarında script error enabled true yap bu hatayı vermıyecektır

Arkadaşlar bot sahibi arkadaş piyasada gözükmüyor. Ne skypta ne de forumda. Bu arkadaştan hala bot için kredi satın alan var mı?
Para göndeririz hesabına karşıda muhatap olamayınca paramız yanmasın.

Günaydın arkadaşlar, sabahı ettim ama botu bitirdim. Aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz..

Bot sayesinde linkleri Google Gibi Getir'e eklerken yaşadığımız zaman kaybından kurtuluyoruz. Programdaki ilgili alana blog sitemizdeki arşiv sayfasının linkini atmamız yeterli.. Üstelik oluşan linklere çift tıklayarak panoya kopyalayabiliyorsunuz..

Arşiv Sayfası, ana sayfaya girdikten sonra sağ altta bulunan aylara tıklayınca gelen sayfadır.. Birden fazla ayda yazı girilmişse ayrı ayrı yapınız..

Örnek web sitesi: Resume CV Templates
Örnek Arşiv adresi(Sağ alttan Ekim yazısına tıklayınca) : Arsip Untuk Ekim 2015

Yeni Güncelleme:

Artık copy-paste yapma derdi de yok arkadaşlar. Linkleri çektikten sonra, başlata basın ve google gibi getir sayfasına gelin. Her CTRL+V yaptığınızda, bot bir sonraki linki panoya kopyalar. Yani ctrl+v yapıp "getir ve oluştur"un. Sonra gene ctrl +v yapıp "getir ve oluştur"un !

img

https://yadi.sk/d/LEvhzX7BmetWD

Gözler kan çanağı, şimdilik eyvallah.

Edit: Daha önce yazdığım programları başkalarıyla paylaşmadım. Umarım çalıştırmada sorun yaşamazsınız

selam sacit hocam sevgili hocam bu programınız çok işimize yaradı zamanında Allah razı olsun senden

hocam bi isteğim olacaktı http://www.ytpara.com/konu-disi/101286-yazi-copy-paste-yapici-program.html bu konumdaki gibi programa ihtiyacım var aslında programınız gibi özelliği hani blogger linkler getiriyoruz sonra başlat butona basınca ctrl+v yapınca sonrakini getiriyor her ctrl+v ye basınca hocam bu konuda yardımcı olurmusunuz rica etsem :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri