Bot ile çalışan arkadaşlar Lütfen biraz düzgün SPAM yapın!!!

tesadüflük birşey yok hocam, ben bu işte beşinci yılıma giricem 2017 de

3 yıldır sunucuyla çalışıyorum, yeterincede kazancım var zaten, +30K, ama 100k lar havada uçuşunca bi an gaza geldim, 3 yıllık çalışma sistemimi bırakıp yeni şeyler düşündüm bir an 3 4 saatlik düşünme sonrasında en iyisi kendi bildiğimden devam etmem gerektiğini anladım,
okadar kazanıyon madem nedenki? değişiyo hislerin hayırlısı olsun bol kazançlarr

Yaklaşık 10 yıldır web sektörü içindeyim.Kimseye yaranmak için söylemediğimden emin olabilirsiniz , kimseden bir menfaatim de yok ama bu piyasada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] gibi adamların olması hepimizin kârınadır.Esnaf kelimesinin hakkını verenlerden biridir kendisi.Belki konu bu değil ama insanları memnun ederseniz karşılık beklemeden sizi savunabilirler.Hepimiz spam yapıyoruz bu arada ha render olmuş ha farklı bir yöntem farkeden bir şey yok.Allaha emanet.

okadar kazanıyon madem nedenki? değişiyo hislerin hayırlısı olsun bol kazançlarr

aynen hocam, en iyisi kendi bildiğimiz yoldan devam etmek,

sunucuyla güzel kazanıyorsanız sunucuyla devam edin, botla iyi kazanabiliyorsanız botla devam edin,

yok ahmet renderle 6 hane alıyor, mehmet botla 6 hane alıyor, butür şeylere pek kulak asmamak gerek, bizim için önemli olan biziz, biz alıyormuyuz bu miktarları bu önemli

Daha oncede soylemistim , biz cok sansliyiz ki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] miz var , bu arkadasin sundugu imkanlarla para kazaniyoruz , tekrar diyorum iyi ki varsin , iyi ki bizimlesin , bugun para kazaniyorsam onun sayesinde , haftada 150-200 kanal acarim , siz ne derseniz diyin biz spamci olarak , ya da ben surekli icimden tesekkur ediyorum Efe hocaya , spam dan kazandigim rakamlarin 3 den 5-6 haneye cikmasinin tek sebebi onun videoyapidir. Tesekkurler tekrardan.

@era @mNote kazanç paylaşımları serbestmi oldu? biz bişey kazanamıyoruz diye rendercılar şu kadar kazanıyoz botçular bu kadar kazanıyoz diye yarışa girmişler. Özgüncülerde yazarsa kazançlarını tam olur.

render yaparım yt to yt çalışmam ve videoyap kullanırım kullanmamın sebebi de bana çok güvenilir geliyor nedense videoyapla yaptığım kanallarım daha sağlam oluyor. beni bilen bilir 100 vds ile çalışıyordum ve bunun aylık maliyeti bana 3k ya patlıyordu [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sayesinde aylık maliyetim 3k dan 120 liraya düştü :)

Kazanç belirtelerek gövde gösterisi yapmayın, burda senin yazdığın kazancın 10 katını kazanan var, forum kuralları gereği yasak..

Formdaki butun botlari aktif kullaniyorum bot sahipleri bilir :) artı yabancı siteden korka korka aoldigum bot da var :) ben botsuz yaşayamam 30 kanal yaparak 1 kanal mi tutyor botda bende 300 kanal yapar 10 kanal tuturum bazen gozum donuyor herseyi spamliyorum alin soze yt taktigi formda aktif olmayanlar neden çok kazaniyor ? çunku kanal basmak ile mesgul bas bol bol bol kanal bas sonra baglacak yer bulunur

Videoyap ile kazanamayan varsa zaten bu işi yapmasın...kazanana da pislik atmasın arkadaş. Adam açık açık söylemiş bu işe devam edecek tek üye kalana kadar videoyap kapatmayacağım diye. Zaten artık yeni üye de almıyor en azından kafası rahat :)
Edit: [MENTION=12281]xxTuRKuaZxx[/MENTION] spamı senden öğrenecek değiliz :D

Son düzenleme:
Bundan sonra bir karar aldım, render yapanlara da tavsiyemdir
Hep render yapıyordum ama artık botta kullanacağım
Renderli 1 kanal yapıyorsam anında 10 kopyasını yapacağım
Bütün kopyalardan rendir li kanalada link vereceğim
İçeriğim çöp olacaksa da kendim çöp yaparım artık, hiç değilse onca çöp bir işe yarar

Son düzenleme:
Bundan sonra bir karar aldım, render yapanlara da tavsiyemdir
Hep render yapıyordum ama artık botta kullanacağım
Renderli 1 kanal yapıyorsam anında 10 kopyasını yapacağım
Bütün kopyalardan rendir li kanalada link vereceğim
İçeriğim çöp olacaksa da kendim çöp yaparım artık, hiç değilse onca çöp bir işe yarar

yapin renderinizi , bos durmayin bizim gibi , ha biz kopyalamisiz , ha siz :D dogru bi karar...

amma boş muhabbet dönmüş yeterince de tartışılmış

isteyen botla yapsın isteyen sunucu ile

olayın özeti tamamen bu

gerek yok gövde gösterisine veya birbirinize laf sokmaya gidin 2 kanal daha yapın

Bütün yorumları tek tek okudum şu konuya post adanların %70i adamın ne yazdığını okumadan yorum yapmış. ''BOT KULLANMAYIN DEMEMİŞ, KANAL KOPYALAMAYIN DEMEMİŞ, BEN SPAM ÇALIŞIYORUM SİZ FARKLI BİRŞEY DEMEMİŞ''

5 10 Satır yazıyı okumaktan aciz olan insanlar için kısaca açıklıyayım. ( BOTU KULLANIYORSANIZ DÜZGÜNCE KULLANIN BOKUNU ÇIKARMAYIN KOPYALIYORSANIZ 10 TANE KOPYALAMAYIN 1 TANE KOPYALAYIN BİZİMDE EKMEĞİMİZE MANİ OLMAYIN DEMİŞ )

vay be 5 haneler 6 haneler havada raks etmiş, bi biz ayın sonunu zor getiriyoruz herhalde :)

Konu amacından sapmış videoyap viraline dönüşmüş.

Neyse konuya dönersek, spam işinin b.ku çıktı artık. Konuyu açan arkadaş bu işin ahlakı falan olduğundan bahsetmiş. Fazla spam yapanlardan dert yakınmış... Spam işini fazla yapanlarda genelde para kazanma hırsı olduğunu düşünüyorum. Para kazanma hırsı; ahlak, etik, kural vs. tanımaz! Hani bir laf vardır ya; dini imanı para... Bu laf bunlara cuuk oturuyor. Birde konuya gelip yüksek egolarıyla övüne övüne yazıyorlar. Kardeşim yaptığın işin ne olduğu belli gelip birde çok güzel birşey yapıyormuş gibi övünmeyin! Ayıptır, günahtır!

Spam yapanlar elbette olacaktır. Ama her işin bir adabı yöntemi var. B.kunu çıkartmadan yapın! Farkında değilsiniz ama sektöre büyük zarar veriyorsunuz. Sizin fazla spam yapmanızdan dolayı youtube artık daha sıkı önlemler alıyor, birçoğunun kanalı yeni gelen güncellemelerle kapanıyor. Kurunun yanında yaşda yanıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri