Bot ile çalışan arkadaşlar Lütfen biraz düzgün SPAM yapın!!!

4 dür denk geliyorum bu arkadaş forumda herkese bok atıyor iftira atıyor ve hiç bir ceza almıyor ?

:D Ne demişler ağzında çok yemin dolaşan adama asla güvenme . Dahada birşey yazmıcam iyi forumlar

4 yıldır videoyap var, 3 yıldırda forum var. Ben hiç yemin etmem, sadece senin iftiranı yapan bir kişi çıkmadığı için ettim. Yani ağzımda filan çok yemin yok, bir adam bir defa yemin ediyorsa sen ona ağzında çok yemin olan diyipde ikinci defa iftira atamazsın. Buarada ben 1-2 yıldır kimseyi reportlamamıştım, 2 iftiranda asılsız olduğu için gönlüm rahat olarak seni reportluyorum. Belki banlanırsın, ama bence 22 yaşındasın sana bunlar bir küpe taktırmış olsun. Herkesi bilmeden iftira atıp yargılayamazsın

4 dür denk geliyorum bu arkadaş forumda herkese bok atıyor iftira atıyor ve hiç bir ceza almıyor ?

Bu forumda pkklı bile var gelipte benmi ban yicem sırf gerçekleri söylüyorum diye doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar adam geliyor forumda bir hevesle özgün içeriğini paylaşlıyor paylaştığı dakka 10 dislike alıyor forumda nasıl insanların olduğunu biliyorum ben konuşmaktanda korkmam kimse kusura bakmasın bunun için ban atılcaksa atın

Burda Çoğunluk yiyici takımıdır kimse çıkarı olmadan birşeye el atmaz programcılarada fazla güvenmeyin o kadar çok şey gördüm duydumki oyüzden böyle konuşuyorum işini düzgün yapanlar zarar görmesin die ama suçlu konumuna düşüyorum

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

4 yıldır videoyap var, 3 yıldırda forum var. Ben hiç yemin etmem, sadece senin iftiranı yapan bir kişi çıkmadığı için ettim. Yani ağzımda filan çok yemin yok, bir adam bir defa yemin ediyorsa sen ona ağzında çok yemin olan diyipde ikinci defa iftira atamazsın. Buarada ben 1-2 yıldır kimseyi reportlamamıştım, 2 iftiranda asılsız olduğu için gönlüm rahat olarak seni reportluyorum. Belki banlanırsın, ama bence 22 yaşındasın sana bunlar bir küpe taktırmış olsun. Herkesi bilmeden iftira atıp yargılayamazsın

ben sadece kendi kişisel görüşümü belli ettim sana güvenmem dedim bunun içinmi ban yicem ?

54802cd1fef3086f7c5e86c3.gif

Bu forumda pkklı bile var gelipte benmi ban yicem sırf gerçekleri söylüyorum diye doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar adam geliyor forumda bir hevesle özgün içeriğini paylaşlıyor paylaştığı dakka 10 dislike alıyor forumda nasıl insanların olduğunu biliyorum ben konuşmaktanda korkmam kimse kusura bakmasın bunun için ban atılcaksa atın

Burda Çoğunluk yiyici takımıdır kimse çıkarı olmadan birşeye el atmaz programcılarada fazla güvenmeyin o kadar çok şey gördüm duydumki oyüzden böyle konuşuyorum işini düzgün yapanlar zarar görmesin die ama suçlu konumuna düşüyorum

---------- Spam Engelliyici 20:08 ---------- Önceki Mesaj 20:07 ----------

ben sadece kendi kişisel görüşümü belli ettim sana güvenmem dedim bunun içinmi ban yicem ?
sen geçen gün bio33 ede birşeyler yazmıştın hatırlarsan sonra senin bahsettiğin kişinin o olmadığını anlamıştın işte bu durumda aynı , elinde kesin bir kanıt olmadan insanlara iftira atamazsın yaptığın bunun için yanlış.

sen geçen gün bio33 ede birşeyler yazmıştın hatırlarsan sonra senin bahsettiğin kişinin o olmadığını anlamıştın işte bu durumda aynı , elinde kesin bir kanıt olmadan insanlara iftira atamazsın yaptığın bunun için yanlış.

ben adama sana ve senin gibilere güvenmiyorum dedim istediğime güvenir istediğime güvenmem bana kalmış birşey ? bunu yorum olarak belli ettim diye kıyameti koparan sizlersiniz

ben adama sana ve senin gibilere güvenmiyorum dedim istediğime güvenir istediğime güvenmem bana kalmış birşey ? bunu yorum olarak belli ettim diye kıyameti koparan sizlersiniz
güvenmiyorum dedikten sonra " sizin arkaplanda yediğiniz haltları tahmin edebiliyorum" bu söylemin iftiradır.
Neyse ben konuşmuyorum artık ben ne [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] tanırım nede seni tanırım sadece yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum.

Konuyu görünce aklıma ilk eski fenomen Hayvan gibi şii yapıyosunuz ya videosu geldi :D Linki koyucamda çok küfür olduğu için koymuyorum.

ben artık forumda gerekmedikte mesaj yazmamaya özen gösteriyorum, boş adamlarla muhattap olmamak için,

madem herkes fikirlerini belirtmiş, bende yazayım ama tarafsız olarak,

Birinci husus "SPAM" kelimesinin sözlük anlamının ne olduğunu önce bir öğrenmek araştırmak gerekir
ben kısa bir özet geçeyim, spam demek, kendinize ait olmayan meteryallerin, telif hakklarına sahip olan kişi kurum ve kuruluşların izni olmadan kopyalanılması gibi anlamlara gelir,

tam bu noktada ister render almışsınız, istersede botla kopyalamışsınız, spam kelimesinin kelime anlamı itibariyle her iki çalışma sisteminin birbirinden hiçbir farkı yoktur,

Siz ister render yapın az kanal yapın, istersenizde botla çalışın çok kanal yapın, ne render yapanın botla çalışana bişey söylemeye, nede botla çalışanın render yapana bişey söylemeye hiçbir şekilde hakkı yoktur

hiçkimsenin hiçkimseye bu konuda tek kelime söylemesine hakkı yok,

kişi isteyen evden çalışır günde 1 kanal yapar, isteyen renderle çalışır günde 10 kanal yapar, isteyen botla çalışır günde 100 kanal yapar, kime ne kimin nasıl çalıştığından,

bu konu şuna benzemiş, ben zamanında özgün kanalları kopyalamayla alakalı bir konu açmıştım, orda biri bana etmediği laf bırakmadı, can damarından vurulmuştu biri, neymiş milletin kanallarını kopyalayacakmışım, sanane dostum, sen kimsin ki bana karışıyorsun,

Ben 2 yıl botla çalıştım(2013 2014), son 2 yıldır render yapıyorum(2015 2016), şuan tekrar botla çalışmaya karar verdim, botla çalışrıken süper paralar kazandım, renderle çalışırkende yine iyi paralar aldım, şuan tekrar botla çalışacağım ve yine iyi paralar alacağımdan hiç şüphem yok

İşi bilen adam renderlede 500k alır, botlada 500k alır, bilmeyen adam renderde yapsa botlada çalışsa zor 4 hane görür,
Render yapmayla veya botla çalışmakla yüksek meblalar almanın hiçbir alakası yok,

Tabi kör spam yapmak ne derece doğru orası tartışılır,

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bugüne kadar sayısız destek mesajlarına cevap verdin.. yeri geldi bot dışı sorularda bile zamanını ayırdın.. 2013 ten bugüne kadar böyle devam etti üyelere daha fazla ilgilenmek icin uye alımına kapattin.. şimdi bunlar bu kadar açık aleni iken ... ben anlamıyorum bu forumda cok kisi de kalmadı zaten.. moralini bozma bu zihniyet geçmişte de vardı.. üye profiline bu kadar Ne kadar ziyaretci gelmiş konun ne kadar görüntülenmiş.. başka söze gerek yok kahven afiyet olsun

Zamanında botla iyi paralar kazandık çok şükür ama Mehmet hocanın renderla 100k alan var mı demesi de komik olmuş,bizatihi tanıdığım kişiler var illa ki reklam yapmaları mı gerek yani.Kaldı ki işin b..unu çıkarmamak asıl mesele botla ya da renderla çalışmak değil.

Haha şu işe bak,

Ben bu konuyu akşam saatlerinde okuduğumda, bi an gaza geldim videoyap üyeliğimi aktif ettim, 4 5 saattir düşünüyorum nasıl çalışacağımı, boşa koydum olmadı doluya koydum olmadı, 4 5 saatlik bir düşünme aşamasından sonra bot üyeliğimi tekrar devre dışı biraktim, gerçektende olmayınca olmuyor, ben 3 yıla yakındır sunucuyla çalışıyorum, benim için böylesi daha iyi sanırım, sunucuyla çalışmak bana daha basit pratik geliyor,

Siz siz olun gençler, hiç kimsenin sizi etkilemesine müsaade etmeyin, herzaman kendi bildiğiniz ile yola devam edin

Haha şu işe bak,

Ben bu konuyu akşam saatlerinde okuduğumda, bi an gaza geldim videoyap üyeliğimi aktif ettim, 4 5 saattir düşünüyorum nasıl çalışacağımı, boşa koydum olmadı doluya koydum olmadı, 4 5 saatlik bir düşünme aşamasından sonra bot üyeliğimi tekrar devre dışı biraktim, gerçektende olmayınca olmuyor, ben 3 yıla yakındır sunucuyla çalışıyorum, benim için böylesi daha iyi sanırım, sunucuyla çalışmak bana daha basit pratik geliyor,

Siz siz olun gençler, hiç kimsenin sizi etkilemesine müsaade etmeyin, herzaman kendi bildiğiniz ile yola devam edin

tesadüfe bak hocam yazık olmuş size

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri