Pars Yazılım
Yasaklanmış
Beyler herşeyi bilen bir insan hiçtir ama fikri olan insan en üstündür fikrini gerçekleştiremese bile ben bir program yazmayı düşünüyorum ama program kesinlikle bir spam bot olmayacak (asla bana böyle bir teklifle gelmeyin video çekici v.b gibi) ben özgün videolarımızı veya tehlif yemeyen videolarımızı dağıtmak için izlenmesini kazanmasını sağlamamız için bir fikir arıyorum reddit upvote botu denedim ama adamların nasıl bir güvenlik duvarı geliştirdiğini bulamadım 150 farklı ip den (60 karakterli şifrelenmiş ipler internetten buldugunuz bedava ip değiştiriciler filan değil) yani saptanması en az 2 hafta güzel bir sistemle 1 hafta süren ip ler ve videoma upvote vermeye bşaladım ondan sonra 460 oy aldıgımda filandı sanırım videom kaldırıldı ve reddit incelemeye aldı beni nasıl buldukları bilimyorum yani başka bir imleme yöntemi olacak bana direk gelip forumlarda paylaşan bir bot yap demeyin elinizde en az 10 tane forum olsun inglizce içerik video paylaşabileciğimiz bir forum olursa daha gzel olur diğer forumlarda direk ban yeriz yani bir hile yapmıcaz sadece biraz hızlı dağtıcaz videolarımızı
Bu işten ben kazanıcam diyenler;
Bot kesinlikle hiçbiryerde paylaşılmayacak satışa sunulmayacaktır ve bot 2 mize ait olucak sadece siz ve ben.
Bu konuyla ilgilenen ve fikri olan arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilirler.
Bu işten ben kazanıcam diyenler;
Bot kesinlikle hiçbiryerde paylaşılmayacak satışa sunulmayacaktır ve bot 2 mize ait olucak sadece siz ve ben.
Bu konuyla ilgilenen ve fikri olan arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilirler.