Bot ile Özgün Videoları İmleme, Yayma Yöntemi Geliştirme - Fikri Olan İnsanlar Aranıyor.

Pars Yazılım

Yasaklanmış
Beyler herşeyi bilen bir insan hiçtir ama fikri olan insan en üstündür fikrini gerçekleştiremese bile ben bir program yazmayı düşünüyorum ama program kesinlikle bir spam bot olmayacak (asla bana böyle bir teklifle gelmeyin video çekici v.b gibi) ben özgün videolarımızı veya tehlif yemeyen videolarımızı dağıtmak için izlenmesini kazanmasını sağlamamız için bir fikir arıyorum reddit upvote botu denedim ama adamların nasıl bir güvenlik duvarı geliştirdiğini bulamadım 150 farklı ip den (60 karakterli şifrelenmiş ipler internetten buldugunuz bedava ip değiştiriciler filan değil) yani saptanması en az 2 hafta güzel bir sistemle 1 hafta süren ip ler ve videoma upvote vermeye bşaladım ondan sonra 460 oy aldıgımda filandı sanırım videom kaldırıldı ve reddit incelemeye aldı beni nasıl buldukları bilimyorum yani başka bir imleme yöntemi olacak bana direk gelip forumlarda paylaşan bir bot yap demeyin elinizde en az 10 tane forum olsun inglizce içerik video paylaşabileciğimiz bir forum olursa daha gzel olur diğer forumlarda direk ban yeriz yani bir hile yapmıcaz sadece biraz hızlı dağtıcaz videolarımızı

Bu işten ben kazanıcam diyenler;
Bot kesinlikle hiçbiryerde paylaşılmayacak satışa sunulmayacaktır ve bot 2 mize ait olucak sadece siz ve ben.

Bu konuyla ilgilenen ve fikri olan arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilirler.

Cevap: Fikirleri olan insanlar

'' Reddit adsense'den daha sakat bir sisteme sahip,adsense yakalamaz ama reddit mutlaka sizi yakalar '' demişti [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ..

'' Reddit adsense'den daha sakat bir sisteme sahip,adsense yakalamaz ama reddit mutlaka sizi yakalar '' demişti [MENTION=291]Triqalx[/MENTION] ..

Reddit gerçekten mükemmel bir sistem buna katılıyorum hatta o kadar upvote yaptıgım zaman bunu userkar anlamış olmalı ilk önce 100 tane downvotesi vardı yani o siteye bağlı olan çok sadık userları var ama kıralamayan sistem yoktur ve hiç bir şey imkansız değildir açığı olabilir ama reddite bulaşmak istemiyorum beni sistemi değil içindeki insanlar korkuttu :D

Sözümün arkasındayim :)

Konunun uzmanı [MENTION=79]Strider[/MENTION] daha ayrıntılı bilgi paylaşabilir!

reddit sağlam gibi gözüküyor doğru açıksız sistem yoktur ancak bu açığı bulabilcek kadar sağlam adamlar varsa dahi reddit tarafındada bu açıkları kapatabilecek sağlam adamlar olduğuna inanıyorum

reddit açığı bulan adam çıkarsa bıraksın her şeyi kendine 3-5 tane reddit yapsın hem o kazanır hem biz :) alternatif çoğalır..

reddin hakkında biraz bilgi verin beyler reddit de bir forum mu yoksa para kazanma plaatformu mu niedr yani?

Sözde [MENTION=79]Strider[/MENTION] reddit hakkında ayrıntılı bir konu açacaktı halen açacak :)

reddit açığı bulan adam çıkarsa bıraksın her şeyi kendine 3-5 tane reddit yapsın hem o kazanır hem biz :) alternatif çoğalır..

Tam olarak anlamadım ne demek ıstedıgını fakat account istiyorsan bende 500 tane filan var veriyim bir kaç tane :)

---------- Mesaj saat 14:42:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:51 civarında gönderildi. ----------

reddit sağlam gibi gözüküyor doğru açıksız sistem yoktur ancak bu açığı bulabilcek kadar sağlam adamlar varsa dahi reddit tarafındada bu açıkları kapatabilecek sağlam adamlar olduğuna inanıyorum

Anlatmak istediğim açık siteye dalmak için değil güvenli duvarından saklanmak için

---------- Mesaj saat 14:43:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:52 civarında gönderildi. ----------

reddin hakkında biraz bilgi verin beyler reddit de bir forum mu yoksa para kazanma plaatformu mu niedr yani?

Video v.b paylaşma platformu imleme için.

Tam olarak anlamadım ne demek ıstedıgını fakat account istiyorsan bende 500 tane filan var veriyim bir kaç tane :)

---------- Mesaj saat 14:42:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:40:51 civarında gönderildi. ----------

Anlatmak istediğim açık siteye dalmak için değil güvenli duvarından saklanmak için

---------- Mesaj saat 14:43:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:42:52 civarında gönderildi. ----------

Video v.b paylaşma platformu imleme için.

cevaplar olsa güzel olacak :)

Sözde [MENTION=79]Strider[/MENTION] reddit hakkında ayrıntılı bir konu açacaktı halen açacak :)

valla haklısın, unutmuşum kusuruma bakmayın. 1 aydır foruma bile doğru düzgün girememiştim. Şahsi sorunlarımla uğraşıyordum. En kısa sürede ona bi zaman ayırmaya çalışırım. İnan çok yoğunum.

Usta Reddit ilk sayfaya soktum botla defalarca, upvote botuna girdiğin üyeliklerin değeri çok önemli bu konuda. Ayrıca spam çalışanlar için bir tane toplu video paylaşıcı da yazmaya çalışmıştım, bir yere kadar geldim, sonrasında zaman ayıramadım hiç. Ama mümkün redditte yukarı çıkmak botla, iplerin sağlamlığı, çerezler ve kullanıcıların özelliği önemli. Reddit ne tür videoların oralara gelebileceğini biliyor, dikkat çektiği anda size upvote veren kullanıcıların durumuna bakıyor hepsi yeniyse, hepsi sadece size upvote verdiyse vs. hep bunlar reddit tarafından yakalanıyor. Yapılamayacak şey değil, çok dikkatli olunması gereken bir şey. Kolay gelsin ;)

Not: Başlığı düzelttim, bir daha böyle başlık açmayalım mümkünse daha anlamlı konuyla ilgili başlık açalım ;)

valla haklısın, unutmuşum kusuruma bakmayın. 1 aydır foruma bile doğru düzgün girememiştim. Şahsi sorunlarımla uğraşıyordum. En kısa sürede ona bi zaman ayırmaya çalışırım. İnan çok yoğunum.

Videoda söylediğin için aklıma geldi ve yazayım dedim.. Şahsi sorunların olduğunu bilmiyordum yanlış anlamanı istemem..

Reddit'te öne çıkmak için neler gerekiyor yazarsanız bende yardımcı olmaya çalışırım.

Usta Reddit ilk sayfaya soktum botla defalarca, upvote botuna girdiğin üyeliklerin değeri çok önemli bu konuda. Ayrıca spam çalışanlar için bir tane toplu video paylaşıcı da yazmaya çalışmıştım, bir yere kadar geldim, sonrasında zaman ayıramadım hiç. Ama mümkün redditte yukarı çıkmak botla, iplerin sağlamlığı, çerezler ve kullanıcıların özelliği önemli. Reddit ne tür videoların oralara gelebileceğini biliyor, dikkat çektiği anda size upvote veren kullanıcıların durumuna bakıyor hepsi yeniyse, hepsi sadece size upvote verdiyse vs. hep bunlar reddit tarafından yakalanıyor. Yapılamayacak şey değil, çok dikkatli olunması gereken bir şey. Kolay gelsin ;)

Not: Başlığı düzelttim, bir daha böyle başlık açmayalım mümkünse daha anlamlı konuyla ilgili başlık açalım ;)

Guzel analiz hocam aynen katiliyorum, bu arada uygulamayla reddit de paylasim yapmak icin hesaplarin karmasinin belli bir seviyenin ustunde olmasi gerekiyor, oyleyse sikinti olmuyor bir de reddit sizin spam yaptiginizdan suphelenirse paylasimlariniz yeni eklenenlere cikmaz, ayrica paylastiginiz kanaldan surekli spam yapiliyorsa kanalin videolarinin paylasilmasini da engelleyebiliyorlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler çok güzel olmuş cevap başlık için ayrıca teşekkür ederim bot hakkında ayrıntılı bir konuşalım gerekirse geliştirelim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri