BOT kullanıp düzenli gelir sağlayan var mı?

Bot yada Manuel bu işlerde "Düzenli" kelimesini kullanmak çok yanlış. :)

Pofil fotoya gözüm takıldı abi o adama bitiyorum ya her gün scarfaceyi açar son kısmı izleyerek müziğini dinlerim eski filmleri gerçekten inanılmaz harika çok beğeniyorum o adamı kelimeler yetmez... :rolleyes:

ben işe yeni başladım, şuan günde ortalama 7-8 tl kazanıyorum bot 25 tl zaten 3 günde bot parası çıkıyor benim için.

botla günlük ortalama kazanç aynı olmaz.bi video atarsın tutar, hit alır.baya kazanırsın,havalar atarsın.Ertesi gün bakmışsınki para kazanmalar gitmiş ve ya kanal kapanmış ves.Uzun sözün kısası youtube hep bizi dikan üstünde tutuyo.hergün sabah oyandığımda ilk iş para kazanma gitdimi ,kanalım kapanmışmı ves diye bilgisayar arkasına geçiyorum :(

Bot olayında tadını kaçırmadan, abanmadan yükleme yaparsanız hiç bi sorun olmaz.

bu işe sermaye basmadan kazanmak mümkün değildir(en azından kısa dönemde)
ilk başladığım günden beri bot kullanırım.4 ay oldu.para kazanmalarımın kapatıldığı da oldu topluluktan kanalın kapandığı da oldu.bu işte şanslılardanım herhalde.ilk ayda 1-2 video patlatarak iyi kazanç sağlamıştım.sonrasında hitli videolar güncelliğini kaybettiğinde de günde 35 e sabitlenmişti kazançlar.sonra bütün kanalları kaybettim.günde 35-40 dan 2-3 e düştüm ama her para kazanmam gittiğinde daha sağlam döndüm.15 günde kanalları toplayıp günde 40 seviyesine geri döndüm.bundan sonra başka adsenseye kanal ekleyeceğim çünkü kanallar kapandı mı zararını daha az göreyim.günde 40 asgari ücretle çalışan birine fazla bile zaten :)

en az 8 aydır ytkazan botunu kullanıyorum,bot yüzünden kapanan bi kanalım olmadı.çok şükür kazancımdanda memnunum.tek sorun;bot insanı tembelleştiriyor :)

3 Ay önce Videoyap.com ile tanıştım Web_Scripti Yasin kardeşim saolsun ilk aldığım günden bu yana hem forumda hemde sitesindeki destek bölümünden her türlü desteği verdi, para kazanma olayı biraz garipti benim :) çünkü web tasarım işi yapıyorum yaklaşık 13 yıldır ve neredeyse günün 19 saatini pc başında geçiriyorum, bu zamanı genelde yeni temalar, kodlar vs gibi araştırmalara harcadığım için zaman sıkıntısını aşmak için almıştım botu, çok ümitli değildim açıkçası çünkü bu işin 2 yıldır varolduğunu yeni öğrenmiştim kazanan kazanmıştır diye düşündüm, neyse ilk kanalımı açıp adsense bağladım botla bulduğum kaza videolarını yükledim, 3. gün 2 TL gördüm adsense te dedim tamam oldu bu iş :) sonra 4 farklı adsense onaylattım, bunların 2 tanesinin pini yola çıktı ocakta diğerleride bu ay çıkacak, şu an 4 adsense te toplamda 2 k kadar TL var, hiç zamanım yok diye her adsense aynı kanalları botun özgünleştirme yöntemini kullanarak kopyaladım, hepsi aynı kategori başlık açıklama etiket farklı şu an 1. adsense günlük 25 TL, 2. adsense günlük 13 TL, 3. adsense günlük 5 TL, 4. adsense günlük 3 TL civarında yanı kısacası bu düzenli kazanca girermi bilmiyorum, ama haftada bir kaç tane kanal açıp atıyorum aynı videoları bir daha bakmıyorum, hiç para kazanmam kapanmadı şükür, ama topluluk ve teliften 10-15 kanalım kapandı ama kaynaklar sağlam olduğu için aynı videoları tekrar atıp eski hale kısa zamanda geliyor

Videoyap.Com botu kullanıyorum 5 Adsense her adsense de 10 kanal toplam 50 kanal + 50 yedek kanal her hesaptan 1200 tl yakın gelir Totalde aylık 5500 / 6000 TL Arası kazanıyorum.

videoyap kullanıyorum kanalın kapanması bot ile alakalı olduğunu hiç zannetmiyorum aksine bot kanalın kapanmaması için yardımcı oluyor. eşleşen dünya geneli vb gibi temizliyor sürekli video atmıyor 50 video seçtin 12 saate yayarak yükleme yapıyor

вєякαη;246966' Alıntı:
Videoyap.Com botu kullanıyorum 5 Adsense her adsense de 10 kanal toplam 50 kanal + 50 yedek kanal her hesaptan 1200 tl yakın gelir Totalde aylık 5500 / 6000 TL Arası kazanıyorum.

sistemi çok güzel oturtmuşsunuz hocam. nazar deymesin ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri