3 Ay önce Videoyap.com ile tanıştım
Web_Scripti Yasin kardeşim saolsun ilk aldığım günden bu yana hem forumda hemde sitesindeki destek bölümünden her türlü desteği verdi, para kazanma olayı biraz garipti benim

çünkü web tasarım işi yapıyorum yaklaşık 13 yıldır ve neredeyse günün 19 saatini pc başında geçiriyorum, bu zamanı genelde yeni temalar, kodlar vs gibi araştırmalara harcadığım için zaman sıkıntısını aşmak için almıştım botu, çok ümitli değildim açıkçası çünkü bu işin 2 yıldır varolduğunu yeni öğrenmiştim kazanan kazanmıştır diye düşündüm, neyse ilk kanalımı açıp adsense bağladım botla bulduğum kaza videolarını yükledim, 3. gün 2 TL gördüm adsense te dedim tamam oldu bu iş

sonra 4 farklı adsense onaylattım, bunların 2 tanesinin pini yola çıktı ocakta diğerleride bu ay çıkacak, şu an 4 adsense te toplamda 2 k kadar TL var, hiç zamanım yok diye her adsense aynı kanalları botun özgünleştirme yöntemini kullanarak kopyaladım, hepsi aynı kategori başlık açıklama etiket farklı şu an 1. adsense günlük 25 TL, 2. adsense günlük 13 TL, 3. adsense günlük 5 TL, 4. adsense günlük 3 TL civarında yanı kısacası bu düzenli kazanca girermi bilmiyorum, ama haftada bir kaç tane kanal açıp atıyorum aynı videoları bir daha bakmıyorum, hiç para kazanmam kapanmadı şükür, ama topluluk ve teliften 10-15 kanalım kapandı ama kaynaklar sağlam olduğu için aynı videoları tekrar atıp eski hale kısa zamanda geliyor