Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Doğru söylüyorsunuz hocam da riskli.Sizce ne yapıyım.Bir vdsden zaten 3 kanal yapıcam bir kanala,çekeceğim kanaldaki tüm videoları mı basayım?Mesela benim dediğimde hangi sezonu almak mantıklı olur 4 sezon içerisinden?ben bi kanala tüm sezonları birden atarım. ya herro ya merro.![]()
Yok hocam daha önceden çok açtım ama her şeyi öğrenmek istediğim için böyle oluyor ama denesem daha iyi olacak.Bir de bu kadar soru sormamın nedeni bot kullanmıştım en son 2 3 kere toplu kapanma yaşadım aklım karıştı vdsye geçtim aklım karıştı hocam o yüzden.üyelik tarihin eski görünüyor ama konuya göz attım da yeni başlayan birinin soracağı sorular var, ilk kez mi kanal açacaksın?
Hocam bende çok rahatlılık önemli değil çünkü şükür ikisine de alıştım.Gerçekten acemi seviyesinde mi soru soruyorum hocam üzüldüm şahsen :/ Çok öğrenmek istediğim için olabilir.Çok detayına girdiğimde böyle olabiliyorkesinlikle deneme yaparak kendi yolunu bulman en sağlıklısı. aliye vds rahat geliyordur vds der, veliye bot rahat geliyordur bot der. sadece kafa karışıklığı oluşturur sende.
Doğru söylüyorsunuz hocam da riskli.Sizce ne yapıyım.Bir vdsden zaten 3 kanal yapıcam bir kanala,çekeceğim kanaldaki tüm videoları mı basayım?Mesela benim dediğimde hangi sezonu almak mantıklı olur 4 sezon içerisinden?
Cevap gayet basit özgün çalışıyor isen vds, Spam çalışıyor isen bot
Neden? o kadar özeniyosun ama aynı ipden giriyosun hocam
![]()
özgün ve vds. O nasıl oluyo? Özgün videoda vdsye gerek var mı?
Aynen Bot*Vds*Server.bot ve sunucu![]()
Üstad sen hangi botu kullanıyorsunAynen Bot*Vds*Server.
Üstad, normalde bende sunucu kullanıyorum.Ustad bu konuya girmeyelim hic uzun hikaye.Kisaca sunu diyeyim,Bot kullanmak istedim ama hic kullanamadim.Vds kullandim ama performans ve verim alamadim.Bu yuzden hep Server kullanirim.Server harici hic birsey kullanmam.
upload yaparken de mi server?Ustad bu konuya girmeyelim hic uzun hikaye.Kisaca sunu diyeyim,Bot kullanmak istedim ama hic kullanamadim.Vds kullandim ama performans ve verim alamadim.Bu yuzden hep Server kullanirim.Server harici hic birsey kullanmam.
http://www.ytpara.com/13118/acan38.html
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.