Şuan hangi botu kullanıyorsun bilmiyorum, botlu spamden kolayca vazgeçmişsin. Yaz sistemimin desteğinden test edelim diye bir kanal ekleyim hocam. Videoları siz atın kapanma yok diyince kanal mail ve şifresini size vereyim. Dünden bu yana test isteyenler 100 ü geçti. 1 kişinin daha kanalı kapanmadı. Gece sitemdeki duyurular bölümünden spamin püf noktaları anlatılacak. Kanal için yapılması gerekenler. Ve çok zor işlemler değil. Ayrıca dün sisteme detaylı loglama ekledim. Dün sisteme ekleyipde kanalım kapandı diyen olmadı. Olsada yapılması gerekenleri yaptıgında olmayacağına inanıyorum. Bilirsin beni ben burada kapanmıyor diye herkesle mücadele etmiyorum. Kapanıyor düşüncesinde ve bot kullanmak istemeyenler kullanmasın. Hiç zoruma gitmez, hatta belli bir üye kaybı benim için daha iyi olur. Forumda botsuz kapanma oldugunu herkes gördü, ve görsün istiyorum. Pcden manuel çalışan onlarca kişi kapandıgını söyledi, vdsciler söyledi, botcular söyledi. Spam yapılacaksa artık bir sistemi var. Sistem dışında her zaman herşey olabilir. Şuanda buna inanmasanda zamanla herkesin yazısıyla inanacaksın hocam.