Botla yüklediğim zaman kanllar kapanıyor

Aynen hocam,

adanada 100mbit fiberim vardı. Turgut özalda ile süleyman demirel arasında oturuyordum. İstanbula taşındım, yeşilköy de fiber yok. 28mbit bir hizmet veriyor superonline oda telekom tabanlı. 10mbit i geçmiyor hızı.

Hocam senin download hızın 100mbit tir.Upload hızın ne kadar ?
Yükleme hızı 100 mbit olması için daha fazla ödeme yapılması gerekiyor.Dİye biliyorum.

Hocam senin download hızın 100mbit tir.Upload hızın ne kadar ?
Yükleme hızı 100 mbit olması için daha fazla ödeme yapılması gerekiyor.Dİye biliyorum.

upload hızı , download hızı ne kadar yüksek olursa olsun değişmiyor bildiğim kadarıyla 5mbit en yüksek

upload hızı , download hızı ne kadar yüksek olursa olsun değişmiyor bildiğim kadarıyla 5mbit en yüksek

Bende öyle biliyorum da.Yükseltmek için ttnet ile özel görüşme yapman gerekiyor.Ücretleri de çok fazladır muhtemelen.Bireysel kullanıcıya 5mbit vermezler bile.

bot işi bitmiştir arkadaşlar. daha fazla zamanınızı boşa harcamayın..

Şuan hangi botu kullanıyorsun bilmiyorum, botlu spamden kolayca vazgeçmişsin. Yaz sistemimin desteğinden test edelim diye bir kanal ekleyim hocam. Videoları siz atın kapanma yok diyince kanal mail ve şifresini size vereyim. Dünden bu yana test isteyenler 100 ü geçti. 1 kişinin daha kanalı kapanmadı. Gece sitemdeki duyurular bölümünden spamin püf noktaları anlatılacak. Kanal için yapılması gerekenler. Ve çok zor işlemler değil. Ayrıca dün sisteme detaylı loglama ekledim. Dün sisteme ekleyipde kanalım kapandı diyen olmadı. Olsada yapılması gerekenleri yaptıgında olmayacağına inanıyorum. Bilirsin beni ben burada kapanmıyor diye herkesle mücadele etmiyorum. Kapanıyor düşüncesinde ve bot kullanmak istemeyenler kullanmasın. Hiç zoruma gitmez, hatta belli bir üye kaybı benim için daha iyi olur. Forumda botsuz kapanma oldugunu herkes gördü, ve görsün istiyorum. Pcden manuel çalışan onlarca kişi kapandıgını söyledi, vdsciler söyledi, botcular söyledi. Spam yapılacaksa artık bir sistemi var. Sistem dışında her zaman herşey olabilir. Şuanda buna inanmasanda zamanla herkesin yazısıyla inanacaksın hocam.

Şuan hangi botu kullanıyorsun bilmiyorum, botlu spamden kolayca vazgeçmişsin. Yaz sistemimin desteğinden test edelim diye bir kanal ekleyim hocam. Videoları siz atın kapanma yok diyince kanal mail ve şifresini size vereyim. Dünden bu yana test isteyenler 100 ü geçti. 1 kişinin daha kanalı kapanmadı. Gece sitemdeki duyurular bölümünden spamin püf noktaları anlatılacak. Kanal için yapılması gerekenler. Ve çok zor işlemler değil. Ayrıca dün sisteme detaylı loglama ekledim. Dün sisteme ekleyipde kanalım kapandı diyen olmadı. Olsada yapılması gerekenleri yaptıgında olmayacağına inanıyorum. Bilirsin beni ben burada kapanmıyor diye herkesle mücadele etmiyorum. Kapanıyor düşüncesinde ve bot kullanmak istemeyenler kullanmasın. Hiç zoruma gitmez, hatta belli bir üye kaybı benim için daha iyi olur. Forumda botsuz kapanma oldugunu herkes gördü, ve görsün istiyorum. Pcden manuel çalışan onlarca kişi kapandıgını söyledi, vdsciler söyledi, botcular söyledi. Spam yapılacaksa artık bir sistemi var. Sistem dışında her zaman herşey olabilir. Şuanda buna inanmasanda zamanla herkesin yazısıyla inanacaksın hocam.

anlamıyorum ya benim kanallarım niye kapanmıyor?
kaç aydır ekli kanallarım var hala sağlam.

ünlem ve düzenleme için vds aldım birkaçtane kanal spamdan gitti.
sorunu direk bota bağlamak çok çok saçma.

botta ekli kanallarım kapanmadı değil, aylar önceki kıyımda bazı önemli kanllarım gitti ama şu anda hiçbir kapanma yok, kanalyap ilk çıktığında deneme amaçlı bir hesap açtım videoları attım frodom du zaten kanal kapandı.
zaten bot sahibi hocamız kanalyaptaki sorumluluğu almadığını söyledi, çünkü youtube tarafından yasal olmayan kodlarını kullanıyormuş galiba, ap key gibi.

videoyap ile kanallar son 2 gündür kapanmadı benim inş hiç kapanmaz artık rahat rahat bot kullanabiliriz.

Aynen hocam,

adanada 100mbit fiberim vardı. Turgut özalda ile süleyman demirel arasında oturuyordum. İstanbula taşındım, yeşilköy de fiber yok. 28mbit bir hizmet veriyor superonline oda telekom tabanlı. 10mbit i geçmiyor hızı.

hocam 100mbit in upload hızı neydi acaba ? Birde yeşilköyde nasıl olmaz hocam ben küçükçekmecedeyim altyapı desteklemiyosa ilgili kişiler gelip hallediyolar burda

Upload hızını kullandıgım dönemde hiç bakmadım. download olarak 100mbit veriyordu fiberde superonline.

hocam 100mbit in upload hızı neydi acaba ? Birde yeşilköyde nasıl olmaz hocam ben küçükçekmecedeyim altyapı desteklemiyosa ilgili kişiler gelip hallediyolar burda

Merhaba hocam,

vermiyorlar hocam yeşilköye :/ küçükçekmecede yaşayan kişi çok. burada çok kişi yaşamıyor belki ondandır.

bende avcılardayım , 8 mbs olan altyapıyı 21 yapmışlar artık ttnet en az 21 veriyomuş falan :D değişik değişik sistemler yapıyolar

İzmir den Bursa ya taşındım. İzmir Fiber altyapısı yeni yeni bitti sayılır. Hala gelmeyen bölgeler var, hatta elit denilen bölgeler. İzmir de ki 8 mbit olan bağlantı hızımdan Bursa daki 50 mbit e geçince, uzun bir süre arka arkaya speedtest yaptığımı bilirim.

Sayın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap botu kullanıyorum.100küsür günü var.(kullanıyorum derken. boşta duruyor.sadece arada deniyorum yine aynımı die) "Zamanında sürüyü terk etmeyenlerdenim.Hala da terk etmedim" başka botlarda denedim. KAPANIYOR. maillerimde sorun yok. 2-3 aylık maillerim. vds ile 1000 video aynı anda atarken. bot ile 200 video atamıyorum. kapanıyor. mail aynı. herşey aynı. 15 mayıstan bu yana botla yüklediğim her kanal kapalı. vds le yüklediğim her kanal açık. ben videoyap botu bitmiştir demedim. genel anlamda bot işi bitmiştir dedim.youtube nerdeyse imacrosu bile anlıyor artk. size ve yazlımınıza karşı bi husumetim yok. zamanında sizi en çok destekleyen kişilerdendim bilmem hatırlarmısınız. halende alnım ak desteklerim bi yanlışnızı görmedim. sadece kişisel görüşümü belirttim.

iyi forumlar

Tokenden önce kapanmıyordu benim tokenden sonra kapanmaya başladı

15 gün çılgınlar gibi kanal biriktirdim sırf videoyap ile hiç kapanmıyordu. 25 Temmuz-5 Ağustos Arası.

Sonra yine kapanmaya başladı, 1 hafta ara verdim videoyap'a.

Şimdi son 2 gündür videoyap'ı tekrar denedim, kapanmadı şimdilik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri