Böyle ban görülmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
28.11.13 tarihinde bir konu açtım bot kurulur diye forum yöneticilerinden biride yorum yapmış ben bunu farketmedim konuya girmedim uyarı falan vermeden direk 14 gün ban atmış ayrıca bu forumda yöneticilere cevap verilecek diye bir kural varda ben mi bilmiyorum ? Kuralları okudum en fazla 7 gün ban varken bana 2 hafta neden ban atıldı ?

Ve şunuda ekliyeyim kaç senedir forumlardayım ne böyle bir ban gördüm nede böyle bir ban yedim komik.

Haha.. Bende yedim zamaninda, ama iyi oldu çunku forumdan uzaklaştim alternatif yerler buldum, yabanci ulke forumlari felan.. Her işte bi rhayir vardir... şimdi o banlayan kişiyi hatirlamiyorum ama sayesinde iyi ar-ge gerçeleştirmiştim :d ... Ben de biraz keyfi ban yemiştim anliyorum seni...
*-*-
boş ver takma kafana, unutlur gider... Her yonetici yonetici değildir.. Kimi ben çobanim der, kimi demonratim, kimide askeriyedeki uzmanonbaşiyim :d tum foruma ve yoneticilere konyu bağlamamak gerek...

Bahsettiğin konuyu okudum da hiçte görmemişsin gibi bir halin yokmuş sen forum yöneticilerinin hangi botu kuruyorsunuz sorusuna cevap vermeyip onlardan sonra soru soran kişilerin sorularını cevaplarsan ben görmedim yapmadım etmedim diyemezsin.

Bahsettiğin konuyu okudum da hiçte görmemişsin gibi bir halin yokmuş sen forum yöneticilerinin hangi botu kuruyorsunuz sorusuna cevap vermeyip onlardan sonra soru soran kişilerin sorularını cevaplarsan ben görmedim yapmadım etmedim diyemezsin.

ne diyeceğimi sanamı soracağım ? Görmedim diyorsam görmedim benden iyi mi bileceksin ayrıca bununla ilgili kurallarda hiçbirşey yazmıyor ve 12 gün ban atılmaz bunun için neyin çabası içindesin ?

O konuda bende sana birkaç soru sordum.
Botu senmi yazdın, Botu görselle açıkla, Kaç siteden dosya çekip atıyor vs. gibi.

Bu gibi basit sorulara bile cevap vermeyip, sen ne anlarsın gibi birşeyler yazdın.
Butür satışlarda GÜVEN sağlayamazsan Satışta yapamazsın.
O konuda sana Birkaç Mod vs de yazdı Bize botu göster diye.

Sen Sana soru soranlara CEVAP Verirken YORUMLARI Görüyorsunda.
Modlar Adminler Yazınca neden konudaki YORUMLARI görmüyorsun?

Buda bir çelişki midir?

ne diyeceğimi sanamı soracağım ? Görmedim diyorsam görmedim benden iyi mi bileceksin ayrıca bununla ilgili kurallarda hiçbirşey yazmıyor ve 12 gün ban atılmaz bunun için neyin çabası içindesin ?

Elbette bana sormayacaksın nasıl konuşacağını beni ilgilendirmez ama burda konu açıp sorunundan bahsediyorsan tüm forum üyeleri gibi bana da söz hakkı doğar bu birincisi.
Burası bir forum kaç senedir forumlarda olduğundan bahsetmişsin demek ki forum kullanımı bildirimler hakkında da detaylı bilgiye sahipsin 1 değil 2 değil 3 tane forum yöneticisi sana senin mesajından alıntı yaparak ''hangi botu kuruyorsunuz'' diye soruyor sen hiç birine cevap vermiyorsun ama 2.sayfada mesajından alıntı yapmayan üyenin mesajını okuyup cevap veriyorsun sonra da görmüyorum diyorsun bu inandırıcı mı bu ikincisi.
Bir şeyin forum kurallarında yazmaması onun cezasız kalacağı anlamına gelmez bu da üçüncüsü.

Konu ne bilmiyorum ama 12 gun sure ban verilmisse bence haksiz yere verilmemistir.(Yaniliyorda olabilirim)

Ayrica forum kurallarinda 1-2-3 gun ban yazsa dahi konunun cezanin durumuna gore bunu yetkili gorevli artirabilir yada dusurebilir.Bu konuda ban suresi bu kadar niye bu kadar verildi yada alindi diye tartismalara gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri