Böyle olursa bu işi bırakırım

D
  • Kullanıcı dogukan39
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
D

dogukan39

Guest
Arkadaşlar şu TBMlere bakın böyle olursa ben bırakırım bu işi

qnq9u.jpg
[/url][/IMG]

olabilir zaten forumdaki herkez bundab yakiniyor

birak ********* tabi birakabilirsen baska kazanacagin bir yer varsa banada soyle bende yapayim

Edit Battusay : Üslubunuza Dikkat Ediniz.

İsyan edip kendini streese sokmaktansa bırak gitsin, çıkıntılık yapmak gibi olmasın ama her işte her insan başarılı olacak diye bir şey yoktur. Belki siz burada daha yeni başlayan arkadaşları teşvik etmek yerine onları bu işten zamanla çok kazanabilecek olanları bile bu yolda caydırıyorsunuz farkında olmadan. Bu tbm leri artırmanın tek yolu kategorinizdetbm si yüksek kelimelerle çalışmaktır. aksi halde 0.2 0.3 en fazla 0.4 görürsün.

kanalın türkçe mi eger türkçeyse normal benim yabancı kanal 0.06 - 0.09 arası sürekli

tavsiye vereyim, para kazandigim iki kanalım var suan. eski kanalıma niche uyguladım ve tek tıka 0.20 ile 0.50 arasında tbm alıyorum. ama 2-3 tık geliyo o ayrı :D bi kere 4.43 gelmişti. Sonra yeni kanalımı actım tek tıka 0.1, 0.2 geliyo. Biraz hiti artınca buna da niche uygulamayı düşünüyorum.

oo sen böyle baştan pes edersen olmazki youtube işi sabır işi biliyor olman gerekiyor benim tbm 0,01 e düştüğü günler oluyor 0,03 ü geçemiyorum ben napıyım bendemi bırakıyım.

Youtube devam etmeye karar verdim ama eskisi kadar değil günde 2-3 video atıcam şimdi bloggere yöneldim tbm 49 :o

Arkadaşlar konu ile alakali değil ama bişi sorucam,
Mesela tv den kaydedilen bir çizgi film, bunun kalan logosunu kaldırsam ve kendim bitane kanal logosu eklesem. Bundan telif gelir mi?

Böyle olursa bu işi bırakırsan desene tam kazancını alacakken adsense sorunu oluştu güm 3 aylık adsense parayı alacaksın 30 fazla kanal bağlı ona pinn gelmişş adsense her şey bitmiş kapanmışş ben bile bırakmadım kardeşş benim başıma çok ağır birşey geldi bir ben bilirim birde Allah bilir inş böyle birşey yaşamassın yani sorunun buysa sorun diye bir şey yok ortada bunları kafana takma türkçe içerikten böyle yabancıya yönel

benimkide aynı tbm oranlarında yüzüyor, ama pes etmeyi düşünme nede olsa başaranlar war biz neden başaramayalım ki ?

Cevap: Re: Böyle olursa bu işi bırakırım

Arkadaşlar konu ile alakali değil ama bişi sorucam,
Mesela tv den kaydedilen bir çizgi film, bunun kalan logosunu kaldırsam ve kendim bitane kanal logosu eklesem. Bundan telif gelir mi?

Battusay'a sor dizi işi ile o ilgileniyor.

benimde türkçe ve oran 0.03 ile 0.05 fazla kanala geçtiğim için sıkıntı yok şuan sürümden kazanıyorum yabancı kanal yürütüyosan bırak gitsin

256 tık a 3.5 dolar vermiş.
tbm 0.01 0.02 gidiyo
bıktık ama bırakmıyorum daha :)
sabır inat devam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri