brain den mail+15dk onaylı youtube hesapları

• Kullanıcı brain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sipariş alimimiz aciktir.

Discovery cihazımdan yanlışlıkla gönderildi.

BOT İÇİN YARDIMLARINDAN DOLAYI @CyberTR ve @YTPRO TEŞEKKÜRLER.
eNyZBO.gif

12 adet kanal alındı arkadaş temiz iş yapıyo teşekkürler :)

20+10 hesap alınmıştır.. temiz iş.

20 TL lik hesap alsak bot almasak, bot yerine ne vercen :D

Hocam kanali alanlarin geri donusleri nasil? Patlayan kanal oldumu geri donus yapan?birde kanallar yandex uzantilimi?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kanali alanlarin geri donusleri nasil? Patlayan kanal oldumu geri donus yapan?birde kanallar yandex uzantilimi?

SM-T210 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuana kadar hiç bir olumsuz geri dönüş almadım.Konum burada açık varsa şikayeti olan yazsın.Genel olarak gmail siparişi geliyor.Yandex isteyen olursa yandexte açıyorum.
Edit : Foruma kanal atıp foruma alındı diye mesaj atanları konuya davet edelim görüşlerini yazsınlar @paragöz @tolgafurkan @CNN @rodensa @candron [MENTION=4669]uniquehero[/MENTION] @drdvll

Bana 20 adet ayırın, yarın ziraatten havale geçeyim hesabınıza.Bu saatten sonra bankamatiğe inmek zor geliyor. :)

kanalları alalı 2 hafta oldu bi sıkıntı yok güvenebilirsiniz.. hayırlı satışlar

8 gun once aldim simdilik bir sıkıntı yok gayet iyi gidiyor kullandigim kanallar. Tesekkurler hayirli satislar

Şuana kadar hiç bir olumsuz geri dönüş almadım.Konum burada açık varsa şikayeti olan yazsın.Genel olarak gmail siparişi geliyor.Yandex isteyen olursa yandexte açıyorum.
Edit : Foruma kanal atıp foruma alındı diye mesaj atanları konuya davet edelim görüşlerini yazsınlar @paragöz @tolgafurkan @CNN @rodensa @candron @uniquehero @drdvll
Alım oldu ne kadar dersen saymadım :) sağlam mı dersen evet sağlam kanal illaki kapandı onlarda bilindik sebeplerden spam telif vs vs vs benle alakalı meseller teşekkürler brain

hocam ben aldım şuan için bi sıkıntı yok

20 hesap için ödeme yapıldı.Hesaplar beklenmekte. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri