Brunson Serbest Kaldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dizikit

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bugün bu haberi üzüntüyle okumuş bulunmaktayım. Lütfen kimse siyasi hibçirşey söylemesin. Fakat ben şunu diyorum madem bu adam gizli anlaşmalarla verilecekti biz halk olarak 2016 dan beri niye bu çileleri çektik ? enflasyon, hayat pahalılığı, doların fırlaması vs vs biz bu çileleri abd lilere diz çökelim diyemi çektik ? madem serbest kalacaktı madem bu bir devlet onuruydu madem biz muz cumhuriyeti değildi nee olduuu neee oldduuu şimddiiii ?? yazıklar olsun, devletim adına utanıyorum. Bu necip millete dayanılmaz acılar verenleri yüce rabbime havale ediyorum.

ben adamın serbest kalmasına inanın hiç sinirlenmedim olması gereken oydu. mecburiyet yani. ama gelipte EYYYY AMERİKA diyip milleti kandırmak bana koyuyor :D
birazdan açıklama gelir bizle ilgisi yok hukuk gereği yapıldı tarzında :D dolarda anlık tepki olarak yükselişe geçti rahiple alakası yok havası vermek için :D yarın düşüşe geçer yavaştan.
ben dolar düşsünde ne halleri varsa görsünler zihniyetindeyim :)

arkasında amerika olmayanlar halen içerde. diyecek laf yok

bol kepçeden atmaya, cılız halimizle efelik taslamaya hiç gerek yok, karşındaki güçlüyse anca kendini yıpratırsın.

Daha öncede söyledim yine söylüyorum.DÜNYA üzerinde Amerikaya karşı koyabilecek hiç bir devlet yok Rusya,Çin, filan hikaye

Sadece Amerika ile kötü ilişkileri olan ülkelerin halklarına bakın nasıl yaşıyorlar

Buna da bir kılıf bulunur: "Bağımsız yargımızın kararına boynumuz kıldan ince" gibi süslemeler yapılır.

amerika bu amerika, şırıngayla çeker kanı :)

15 gün önce yargı güven vs davası çıktığında aklıma geldi verilmesi anlaşması yapılmıştı.

Ancak bu son donem doların cosması ve zamlar bunların hepsi bir oyunun parcası mıydı?
Hepsi bir belirli noktaya çekme yönünde kükremeler miydi?
amerika ya yine el altından destek sağlamış ve onu dünya basınında yükseltme hareketi oluştu resmen ben anlıyamıyorum.Bizler boşuna mı tuvalet kağıdına onlarca zamma eyvallah dedik ki geri dönmüyor zamlar hep böyle AHHH TÜRKİYE'M AHHH

yaşadığımız kriz yanımıza kar kaldı, sadece bu olaydan dolayı kriz yaşamıyoruz belki ama bu da bir etkendi, balon gibi şişti dolar. yazık hala sorgulamayan insanlara yazık..

Onlarda bize fetoyu versin bu nasil is ya

Sadece orayı özlemiş bi tatile gönderiyorum elleşmeyin fetöme der :) Hatta ne kadar terör örgütü elebaşı varsa salın diyebilir, canının isteğine bağlı bunu anlamış olduk. Konuşmak için bile 30 dakika bekleyenlerin olduğu Trump bu hamleyle kasım ayındaki seçimi garantiledi gibi.

Bu arada dolar düşmedi. Ülkemizde çok büyük yabancı yatırımcılar var, biri ben olsam güvensizlikten elimi eteğimi çekerdim...

Son düzenleme:
Dolar P.tesi itibarıyla büyük ihtimalle inişe geçebilir.
Yapılan zamlar ne olacak diye soran olursa, bir zam yapmadık Güncelleme yaptık dersiniz.
:D
Yapılan hiçbir zam geri alınmaz bu ülkede, olan yine vatandaşa oldu.

Mesele rahip meselesi değil ki biz kim Amerika ya kafa tutmak kim dolar yakarak yada iphone kırarak mı kafa tutucaz.Olayın daha sıcak zamanlarında 500 milyon dolarlık uçak almadık mı Amerika ile 200-300 milyon dolarlık süt ve süt ürünleri anlaşması yapmadık mı?

Şöyle anlatıyım biz amerika bir sürü ticaret anlaşmamız var biz eşşek gibi dolar veriyoruz onlara daha olayın olduğu zamanlar dolarla anlaşmalar yapıldı uçaklar alındı.Sonra bizim millet dolar yaksın iphone kırsın adam sorsan bana ne ben tl ile alıyorum bilmiyor ki dışardan onu dolarla alıyoruz bunu bilmeyecek kadar cahil bir milletiz biz.Bir sürü elektronik ürünü dolarla alıyoruz biz ağzımı bozmak istemiyorum anlayın diye yazıyorum anlamayan arkadaşlara malum yere sokulan vibratör bile dolarla alıyoruz yani dolar malum yerimize girmiş bulunmaktadır.

Ey Trump ey Amerika arkadan anlaşmalar dolarla alınan uçaklar ve bir çok şey bizim vatandaş yine dolar yaksın iphone kırsın.Amerika karşı sesini çıkarmak istiyorsan birazcık
telefon,araba,bilgisayar katma değeri yüksek ürün üret arkadaş yok.Bunları geçtim kimse demiyor mu ya bu cennet vatan tarım ülkeydi ya biz tarımda hayvancılıkta bile dışarı bağımlı oldu kim ne anlatılıyor üretmeyen fabrikaları kapatılan beton ekonomisi ile kandırılan biz güçlü ülkeyiz.Yurt dışından iş adamları gelip ülkeye yatırımlar yapıyor mu yok neden acaba.Biz öleyiz biz böyleyiz bir bok değiliz arkadaş kimse kimseyi kandırmasın birşey olmak istiyorsak o yazdıklarımı bir nebze yapılsın.

Biz maç 1-0 hatta 3-0 yenik başlamışız maç 4-0 olsa ne olur rahip serbest bırakılsa ne olur.Biz maçı zaten baştan kaybetmişiz.Anca işte insanları kandırıyorlar yada kandırılmak hoşlarına gidiyor ve o kadar salağız.Sonuç suç yönetenlerde değil yönetilenlerde ne diyim bu kadar salak olmayalım arkadaş

Not:Acaba rahip meselesi bilerekten yapılmış bir olaymıydı.Erken seçim yapıldı çünkü 2019 çöken ekonomide kazanamazları o yüzden erken seçim yaptılar.Çöken ekonomiye rahip krizi yaratılarak kriz normalde olmayacaktı krizi rahip çıkardı ve çöken ekonomiyi rahip kılıfı hazırlandı.Diyenler var verseydik rahip yaşamaydık arkadaş mesele rahip meselesi değildi zaten ülke kriz yaşayacaktı bu kılıf oldu.Cidden acıyorum

Son düzenleme:
O kadar iPhonelar boşuna kırıldı desenize yazık

Rahip Brunson gizli bir müslümandır, adı Burhan'dır

doların düşeceğini düşünmüyorum bile zaten 1 ay önceden belliydi bırakılacagı yani 6,30 lardan düşmesinin sebebi bence

Kasıma kadar 5.5-6 arası git gel yapar kasımda amerikanın iran amborgaları başlayacak bizde mecburen bu ambargo için istisna talep edeceğiz o zaman trump dayının kararına göre yine 5.8-6 seviyelerinde takılabilir yada 5.5 altını zorlayabilir. daha önümüzde çok engel var brunson sadece bir paravandi diyebiliriz. o yüzden pekde dolar düşecek herşey düzelecek gibi gelmesin. çünkü daha ypg den tutunda bakanların abd deki malvarlıklarının dondurulmasına kadar birçok konu var. Allah sonumuzu hayır etsin ne diyelim.

herzaman bize masal anlatmıştı halada aynı masalı bize yutturdular bu sözler üzerine halan buna oy vericek olan gercekten aklından zoru var derim daha kendi sözünde duramıyor birde türkiyeyi ilerimi götürücek lafın altında kalan siyasi liderler ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri