Bu adam bu videolari nasil yukluyor?

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ebat

Yasaklanmış
Awesomda support bolumunu gezerken gozume takildi , adamin biri yazmis bu ay 8 bin dolar kazandim , ne zaman odeyeceksiniz diye ? (bu arada orda yazanlarin 10 da 8 biz Turkleriz , herkesin kanali belli :)

Neyse , adam wwe videolarini yukluyor , adamin kanalida bu https://www.youtube.com/user/AmazingLifeHQ/about

Deneme kanalina adamin videolarini attim , nerdeyse hepsi hemen dunya engeli yiyor , bu adam nasil bunlari yukluyor ve yayinliyor?

Bir yolu var ama ne arastirip bulmak lazim:D:D:D

Reklam çıkmıyor bende?

adam işini biliyor demek ki aslında telif atıyolar bu baya sağlam

Bakın beyler zaten dünkü konudan sonra skypem, özem mesajım doldu taştı ve konuda öyle. herşeyin ve her videodan para kazanmanın yolu var. Ama kendin ara kendin bul mantığı ile. ;)

Dün o konudada yazcaktım fakat tuttum kendimi 3. taraf eşleşen hatasını geçmek zaten kolay önemli olan telif yememek ki dün senin attığın ssdeki kanalı incelediğimde 1 günlük kanaldı videolar yeni atılmış 1 hafta sonra görelim bakalım o kanal ayakta kalabilecek mi? hayır yani bişeyler biliyorum havasındasın ne kadar bildiğin meçhul ama bildiklerinide paylaşmıyorsun zaten madem paylaşmayacaksın neden her konunun altına böyle çok bilmiş yorumlar atarak milletin dikkatini çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim.

Dün o konudada yazcaktım fakat tuttum kendimi 3. taraf eşleşen hatasını geçmek zaten kolay önemli olan telif yememek ki dün senin attığın ssdeki kanalı incelediğimde 1 günlük kanaldı videolar yeni atılmış 1 hafta sonra görelim bakalım o kanal ayakta kalabilecek mi? hayır yani bişeyler biliyorum havasındasın ne kadar bildiğin meçhul ama bildiklerinide paylaşmıyorsun zaten madem paylaşmayacaksın neden her konunun altına böyle çok bilmiş yorumlar atarak milletin dikkatini çekmeye çalışıyorsun anlamış değilim.

Burda aktör değiliz dikkat çekelim, lütfen sözlerimize dikkat edelim. Arkadaşın dediğine cevap yazdım size noluyor? Ayrıca olarak ssdeki kanal deneme kanalıydı ve o kanalı bulamazsınız çünkü yok o kanal. Neyse farklı yere taşımayalım konuyu. Öğrenmek isteyen arar bulur.

Arkadaşlar her konuda tartışmaya nasıl başarıyorsunuz? her konuda illa ki birileri tartışmak zorunda m? Hedefe odaklanın, buradaki herkes birşeyler kazanma peşinde, kavga gürültü değil, biraz daha yapıcı ve esnek olun.
Nasıl kazanabiliriz diye düşünmek varken nasıl birbirimize laf sokarız derdine düşmeyelim.
Konuya gelince adam yolunu tutturmuş, demek ki deneme yanılma yoluyla sonuca ulaşmak gerekiyor. 4 ayda 8m gösterim çok iyi. aklını kullanan kısa zamanda küçük bir servete sahip olabilir.

Burda aktör değiliz dikkat çekelim, lütfen sözlerimize dikkat edelim. Arkadaşın dediğine cevap yazdım size noluyor? Ayrıca olarak ssdeki kanal deneme kanalıydı ve o kanalı bulamazsınız çünkü yok o kanal. Neyse farklı yere taşımayalım konuyu. Öğrenmek isteyen arar bulur.

Aktör müsün değil misin bilmem ama kendi yazdıklarını bi kere okursan anlarsın nasıl dikkat çekmeye çalıştığını. Ben de sizin cevabınızı eleştirdim ne var bunda ? Sonuçta senin kanalındı attığın ssdeki kanalla o bulduğum kanal aynıydı merak etme sen takip edicem bakalım kaç gün dayanabilecek senin o özel tekniklerinle...

Aktör müsün değil misin bilmem ama kendi yazdıklarını bi kere okursan anlarsın nasıl dikkat çekmeye çalıştığını. Ben de sizin cevabınızı eleştirdim ne var bunda ? Sonuçta senin kanalındı attığın ssdeki kanalla o bulduğum kanal aynıydı merak etme sen takip edicem bakalım kaç gün dayanabilecek senin o özel tekniklerinle...

Sen ilk önce nasıl yazılır onu öğren. Benim kanalımı bulamazsın bu 1. İkincisi aylardır dayanır yıllarlada dayanır merak etme. Tamammı?

Bu kadar.

Adamın kanalını neden ifşa ediyosun? Deneme yanılma yöntemi diye bişey var birilerine soracağına bi kanal feda et bu iş için öğren kazan!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri