bu ne lan iyice liseli moduna bağladınız uzatmayın artık
Liseli deyip genellemeyelim lütfen alınan oluyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu ne lan iyice liseli moduna bağladınız uzatmayın artık
Her Seyin bi Yolu vardir dunya genelindende gecirmek mumkun urashinca oluyor ))
Bakın beyler zaten dünkü konudan sonra skypem, özem mesajım doldu taştı ve konuda öyle. herşeyin ve her videodan para kazanmanın yolu var. Ama kendin ara kendin bul mantığı ile.![]()
Bakın beyler zaten dünkü konudan sonra skypem, özem mesajım doldu taştı ve konuda öyle. herşeyin ve her videodan para kazanmanın yolu var. Ama kendin ara kendin bul mantığı ile.![]()
Liseli deyip genellemeyelim lütfen alınan oluyor![]()
adam en azından olabildiğini söylemiş söylemese onu bile bilmyeceksiniz artık birazda kendiniz emek vermesi lazım.
Ben bilgiyi parayla satmam ya karsiliksiz soyelrim yada soylemem
Sadece soyledimki oluru varurash bul kendine stareji gelistir kazan yeni mumkun oldugunu soyledim
la çaktırma bende 17 yasındayım ama okula gıtmiyorum liseye gidiyor olurdum değılmi yoksa uni mi
Videolarıdaki her videoya özgün id'i vardır biliyorsunuz değilmi onu kaldırın vermeyecektir. Youtubenin taktiği bu olması gerekiyor. Hiç denemedim ama yabancı bir forumda görmüştüm. Daha fazla bilgiye ulaşırsam konu açarım.
Neden başkasının kanalını ifşa ediyorsun, daha önce de oldu böyle kanal linki verirsen art niyetlier kanalı patlatabilir bu adamın zararını ödemeyi kabul edecekmisin? Ki zaten şu an 10nlarca kopya kanal açılcak görenler tarafından.
Nasıl yüklüyor belki adam bu şirketin videolarının yayın hakkını aldı ve başkası yüklemesin diye dünya geneli engel koydu.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.