Bu adam bu videolari nasil yukluyor?

• Kullanıcı Ebat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Her Seyin bi Yolu vardir dunya genelindende gecirmek mumkun urashinca oluyor ))

Bakın beyler zaten dünkü konudan sonra skypem, özem mesajım doldu taştı ve konuda öyle. herşeyin ve her videodan para kazanmanın yolu var. Ama kendin ara kendin bul mantığı ile. ;)

E-book yazin satin madem. Bi siz eksik kaldiniz zaten.

Hatirlatayim, bi zamanlar bu forumun amaci sadece paylasimdi. Zamaninda sizde ogrenmissinizdir biseyler illaki.

Bu kanal herhangi bir network'e bağlı değil.

Bakın beyler zaten dünkü konudan sonra skypem, özem mesajım doldu taştı ve konuda öyle. herşeyin ve her videodan para kazanmanın yolu var. Ama kendin ara kendin bul mantığı ile. ;)

hocam sende hem bişey deme diyosun hemde herkonuyu ben yapıyorum sizde uğraşın buluna bağlıyosun.E kardeşim daha dün sen milletle tartışmadınmı bu konu yüzünden.Nasıl yapıldığını paylaşmıyacaksan yazma böyle sizde uğraşın bulun diye insanları lkızdırmaktan başka yararı dokunmuyor

adam en azından olabildiğini söylemiş söylemese onu bile bilmyeceksiniz artık birazda kendiniz emek vermesi lazım.

adam en azından olabildiğini söylemiş söylemese onu bile bilmyeceksiniz artık birazda kendiniz emek vermesi lazım.

Bi cok farkli youtube kanalinda zaten bi sekilde eslesenden kurtulup kazanildigini goruyoruz? Bu adamda 2 gundur milletin gozune sokuyor biliyorum ama soylemem diye. Soylemiycekse burada biliyorum demesininde bi mantigi yok. O sekilde dusunursek taa en basindan muslerada cektigi videoda sadece "youtubedan para kazaniliyor ama soylemem" mi deseydi yani?

Ben bilgiyi parayla satmam ya karsiliksiz soyelrim yada soylemem

Sadece soyledimki oluru varurash bul kendine stareji gelistir kazan yeni mumkun oldugunu soyledim

Ben bilgiyi parayla satmam ya karsiliksiz soyelrim yada soylemem

Sadece soyledimki oluru varurash bul kendine stareji gelistir kazan yeni mumkun oldugunu soyledim

Iyide arkadasim mumkun oldugunu zaten herkes biliyor? Millet artik birileri anlatsin diye bu tarz konular aciyor zaten, sizin gelip biz biliyoruz ama soylemeyiz demeniz insanlari kizdirmaktan baska bi ise yaramiyor malesef. Dusunsene senin bilmedigin bi konu hakkinda her konuya gelip "biliyorum ama soylemem, ugras yap" dedigimi. Biraz empati kurun, dunden beri ayni terane. Biliyosanizda kendinize saklayin.

Neden başkasının kanalını ifşa ediyorsun, daha önce de oldu böyle kanal linki verirsen art niyetlier kanalı patlatabilir bu adamın zararını ödemeyi kabul edecekmisin? Ki zaten şu an 10nlarca kopya kanal açılcak görenler tarafından.

Nasıl yüklüyor belki adam bu şirketin videolarının yayın hakkını aldı ve başkası yüklemesin diye dünya geneli engel koydu.

beyler bu konuda çok haşin tartışmalar sürüyor azcık sakin plzz

Bence artık forumda katı kurallar olmalı ve T.C Kimliği ile üye olunmalı ki her önüne gelen üye olmasın..

Videolarıdaki her videoya özgün id'i vardır biliyorsunuz değilmi onu kaldırın vermeyecektir. Youtubenin taktiği bu olması gerekiyor. Hiç denemedim ama yabancı bir forumda görmüştüm. Daha fazla bilgiye ulaşırsam konu açarım.

Videolarıdaki her videoya özgün id'i vardır biliyorsunuz değilmi onu kaldırın vermeyecektir. Youtubenin taktiği bu olması gerekiyor. Hiç denemedim ama yabancı bir forumda görmüştüm. Daha fazla bilgiye ulaşırsam konu açarım.

hocam videoyapla atınca da dünya geneli vermemesi lazım ozaman ama veriyor başka bir taktik var bence

Neden başkasının kanalını ifşa ediyorsun, daha önce de oldu böyle kanal linki verirsen art niyetlier kanalı patlatabilir bu adamın zararını ödemeyi kabul edecekmisin? Ki zaten şu an 10nlarca kopya kanal açılcak görenler tarafından.

Nasıl yüklüyor belki adam bu şirketin videolarının yayın hakkını aldı ve başkası yüklemesin diye dünya geneli engel koydu.

sonradan gelen edit yanlş anladım pardon :)

videoların teliflerini hep alıyor saten WWE bende bir aralar düşünmüştüm yapmayı ilk yaptım telif ve dünya engeli yedi ama video hala duruyor kaldırılmıyor görüntülenmeden kazanıyordur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri