Bu ara onay alan var mı?

• Kullanıcı Zedd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
25 aralık 8 ocak arası izinliler botları mesaı yaparmı bilmem

spamde nasıl onay alabildiniz? ben özgün kanaldan red yedim. bir ay sonra tekrar başvuru yapabilirim. 2.bir başvuruda red almış kanalların onay alma ihtimali var mıdır arkadaşlar bilgi verebilecek birisi varsa alıntılasın :)

Başlıklarınız ve açıklamalarınız özgün mü?. Örnek Araba videosu çekip keywordtool sitelerinde ilk çıkan etikeleri yapıştırıyor musunuz kanala. Bunlarda spama girer haberin olsun. Videolarınız kendinize ait özgün ise onay almama ihtimali bunlardan kaynaklı olabilir. Ancak bu youtube inceler onaylar mı oynaylamaz mı ona kalmış.

Başlıklarınız ve açıklamalarınız özgün mü?. Örnek Araba videosu çekip keywordtool sitelerinde ilk çıkan etikeleri yapıştırıyor musunuz kanala. Bunlarda spama girer haberin olsun. Videolarınız kendinize ait özgün ise onay almama ihtimali bunlardan kaynaklı olabilir. Ancak bu youtube inceler onaylar mı oynaylamaz mı ona kalmış.

başlık açıklama bana aitti hocam. kanal daha önce spam kanaldı fakat videoları silip kanalı biraz dinlendirmiştim. sonrasında yüzüm ve sesim olmayan 3 adet video yüklendi ve 4k saat hizmeti alındı. kanal onay almadı, 2 gün sonra tekrar başvuru açılacak bakalım sonuç ne olur.

başlık açıklama bana aitti hocam. kanal daha önce spam kanaldı fakat videoları silip kanalı biraz dinlendirmiştim. sonrasında yüzüm ve sesim olmayan 3 adet video yüklendi ve 4k saat hizmeti alındı. kanal onay almadı, 2 gün sonra tekrar başvuru açılacak bakalım sonuç ne olur.
Sahte abone, izlenimle adam olan kanal görmedim. Abone satın aldığım olmuştu. Kanal bir gram önerilmedi, aramalarda hiç çıkmıyordu videolar. Sonra kanal kapandı gitti zaten. 0-0-1000-0-0 diye abone artışını algoritmanin algılaması zor değildir diye düşünüyorum.

SM-G973F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de 4 gün önce incelemeye göndermiştim gece 2'de açılmış. İlk defa bu kadar geç açıldı. Spam ve yarı özgün olduğu hâlde buna da şükür :)

bu aralar çok daha hızlı ve kolay onay alınıyor sanki, nazar değmesin.

Sonuç noldu hocam?

Güncel

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 14:16 ----------

Up yapalım

Tekrarlayan içerikten geçen ay pk kapanan kanaldan son attığım 4 videoyu silip 3 video ile gönderdim, 4 saatte onay aldım dün gece...

Bende eski kanalıma 2-3 video atıp. İzlenme satın aldım 1 günde onaylandı

24 saatte 1 kere güncelleme yapalım, 3 ceza puanı eklenmiştir, sadece uyarı niteliğindedir, forum düzenine biraz daha dikkatli olalım

Sonuç noldu hocam?

hocam ilk ay reddedildi kanal. 1 ay sonra tekrar yaptığım başvuruda onay aldım. videolar yüz ses olmayan fakat özgün videolardı. tekrar başvurma butonu açılıncaya kadar elimden geldiği kadar kanalı aktif tutmaya çalıştım

arkadaşlar özgün kanal dediklerini webcam+mikrofon ve oyun oynamak mı? benim öyle kanalım var da çok yerde duydum oyun videoları artık biraz sıkıntı diye.. ne diyorsunuz? 4 tane videom var 1-2 saatlik oyun oynuyorum counter, gta, lol falan

valorant tavsiye ederim

---------- Spam Engelliyici 02:23 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

6 gün oldu daha bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri