25 aralık 8 ocak arası izinliler botları mesaı yaparmı bilmem
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
spamde nasıl onay alabildiniz? ben özgün kanaldan red yedim. bir ay sonra tekrar başvuru yapabilirim. 2.bir başvuruda red almış kanalların onay alma ihtimali var mıdır arkadaşlar bilgi verebilecek birisi varsa alıntılasın![]()
Başlıklarınız ve açıklamalarınız özgün mü?. Örnek Araba videosu çekip keywordtool sitelerinde ilk çıkan etikeleri yapıştırıyor musunuz kanala. Bunlarda spama girer haberin olsun. Videolarınız kendinize ait özgün ise onay almama ihtimali bunlardan kaynaklı olabilir. Ancak bu youtube inceler onaylar mı oynaylamaz mı ona kalmış.
Sahte abone, izlenimle adam olan kanal görmedim. Abone satın aldığım olmuştu. Kanal bir gram önerilmedi, aramalarda hiç çıkmıyordu videolar. Sonra kanal kapandı gitti zaten. 0-0-1000-0-0 diye abone artışını algoritmanin algılaması zor değildir diye düşünüyorum.başlık açıklama bana aitti hocam. kanal daha önce spam kanaldı fakat videoları silip kanalı biraz dinlendirmiştim. sonrasında yüzüm ve sesim olmayan 3 adet video yüklendi ve 4k saat hizmeti alındı. kanal onay almadı, 2 gün sonra tekrar başvuru açılacak bakalım sonuç ne olur.
Hayırlı olsun Hocam. spam mıydı özgün müydü ve kaç saatte onay aldınız?bu aralar çok daha hızlı ve kolay onay alınıyor sanki, nazar değmesin.
Sonuç noldu hocam?başlık açıklama bana aitti hocam. kanal daha önce spam kanaldı fakat videoları silip kanalı biraz dinlendirmiştim. sonrasında yüzüm ve sesim olmayan 3 adet video yüklendi ve 4k saat hizmeti alındı. kanal onay almadı, 2 gün sonra tekrar başvuru açılacak bakalım sonuç ne olur.
Hayırlı olsun Hocam, teşekkürler.Tekrarlayan içerikten geçen ay pk kapanan kanaldan son attığım 4 videoyu silip 3 video ile gönderdim, 4 saatte onay aldım dün gece...
Tebrikler Hocam ne zaman onaylandı yeni mi?Bende eski kanalıma 2-3 video atıp. İzlenme satın aldım 1 günde onaylandı
Tekrarlayan içerikten geçen ay pk kapanan kanaldan son attığım 4 videoyu silip 3 video ile gönderdim, 4 saatte onay aldım dün gece...
Hayırlı olsun Hocam, teşekkürler.
Tebrikler Hocam ne zaman onaylandı yeni mi?
Sonuç noldu hocam?
arkadaşlar özgün kanal dediklerini webcam+mikrofon ve oyun oynamak mı? benim öyle kanalım var da çok yerde duydum oyun videoları artık biraz sıkıntı diye.. ne diyorsunuz? 4 tane videom var 1-2 saatlik oyun oynuyorum counter, gta, lol falan
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.