pynrs
Yasaklanmış
Herşey [MENTION=3312]EmekThoR[/MENTION] un Awesomenesse partner olmasıyla başladı 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum hangi kategoride çalışıyorsun?
Animasyon cizgifilm 2.5 aylık konu bu [MENTION=4920]YtPr[/MENTION] sağolsun konu hortladı
Parayı soranlar awe paypala salatalık göndermiş.![]()
Bende dün awe ye geçtim ne dersin yol yakınken adsense ye mi dön yoksa awe de kal mı?
Animasyon cizgifilm 2.5 aylık konu bu [MENTION=4920]YtPr[/MENTION] sağolsun konu hortladı
Parayı soranlar awe paypala salatalık göndermiş.![]()
Awe ile geçirdiğin her saniyeye küfredeceksin
kardeşim benimde aralık ayı kazancımı alamadım. geçenlerde mesaj atımıştım bu ay ödeme yapılacak listedesiniz dedi.( kanalda 2 telif vardı duruyor 7k 8k abone var ondan yararlanıyorum.)
awe gelen mesaj
You have $**,***.** coming to you this month.
Kardeşim herhangi bir telif var mıydı kanalda benimde içeride param var merak ettim![]()
Awe ile geçirdiğin her saniyeye küfredeceksin
Konu başlığın Bu Awesomeness Bi harika Dostum!devamı Awe ile geçirdiğin her saniyeye küfredeceksin awe seni ne hallere soktu emekthor
![]()
Awesomeness ı göz göre göre kullanmak mı inanamıyorum mantığa aykırı,insanlarla dalga geçen paralarının üstüne yatan, birine ödeyip birine ödemeyen bir network ile çalışanlara şaşmıyorum böyle insanlar olmasa zaten Türkiye bu halde olmazdı : ) cok güzel bir yakıştırma oldu : ))
bu işi bırakacam zaten takmıyorum kafaya
Hacım şaka yapıyorum.Paranı kesin alıcaksın er yada geç sen yine Awesomeness elinden geldiği kadar mesaj at böyle böyle de illa atmıssındır ama sen yine tekrar tekrar at mesajı bir şey kaybetmessin hatta çok şey kazanırsın![]()
[MENTION=4920]YtPr[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=2509]Kaanbulut[/MENTION] ben bu awesomenessın binasını basacam jackie yide kaçırıp gelecem ahanda buraya "Bu Jackie Bir Harika Dostum" diye konu açacam![]()
Arkadaşlar Ocak ayında açtığım, Şubat ayı itibari ile 145 dolar sınırını aşan bi Awesomeness kanalım var.
Şimdi ben bu ay ki ödeme için talepte bulunmalı mıyım?
Yoksa Mart ayını mı bekliycem?
Cevap verirseniz sevinirim.
Dolmuşa binecek paran yok,awesomeness binasını basacan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.