Bu ay ödeme almayacakmıyım ?

• Kullanıcı Kurabiyeci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Kurabiyeci

Kayıtlı Üye
Merhabalar biliyorsunuzki 12 sinde kesinleşecek ve EKİM ayı kazançları kesinleşecek şimdi sormak istediğim şu % kaç kesiliyor mesela 130 tl den en fazla ne kadar kesilir ?

Merhabalar biliyorsunuzki 12 sinde kesinleşecek ve EKİM ayı kazançları kesinleşecek şimdi sormak istediğim şu % kaç kesiliyor mesela 130 tl den en fazla ne kadar kesilir ?

genelde %20 kesiliyor ama duruma göre değişiyor galiba.Sen %20 hesapla bence

bir sorun yoksa 104 lira paran olur.. GERÇi para çekme limiti 200 tl ona göre hesapla

Ayrıca google belli olmaz kesmeyebilirde :D

bir sorun yoksa 104 lira paran olur.. GERÇi para çekme limiti 200 tl ona göre hesapla

Ayrıca google belli olmaz kesmeyebilirde :D

Hocam böyle umutlanmak istemiyorum açıkçası çünki geçen aydan birikmiş para ile tam 208 liraya yakın oluyor pin beklerkende aynısı oldu 9.98$ kalmıştım 1 ay beklemiştim2 kuruş işin şans yok bizde :)

Hocam böyle umutlanmak istemiyorum açıkçası çünki geçen aydan birikmiş para ile tam 208 liraya yakın oluyor pin beklerkende aynısı oldu 9.98$ kalmıştım 1 ay beklemiştim2 kuruş işin şans yok bizde :)

bende geçen ay %19 kesmıslerdı :D 300 tl civarıydı kesinti :) senın durumunun aynısı benımde basıma gelmıstı ılk basladıgım zamanlarda 0.96tl ile ödeme alamamıstım :) umut bakalım belki kesmezler google bu belli olmaz

bende geçen ay %19 kesmıslerdı :D 300 tl civarıydı kesinti :) senın durumunun aynısı benımde basıma gelmıstı ılk basladıgım zamanlarda 0.96tl ile ödeme alamamıstım :) umut bakalım belki kesmezler google bu belli olmaz

Hayırlısı ne ise o olur inş hocam :)

Bir sınır yok.
Benden bazen %22 bile kesti.
%20 kesebilir.
%15-17 kesebilir.

% 15 ile %18 arasından hiç şaşmadı bende

kanalına göre değişiyor sıkıntılı ve şikayer sonucu kanalın kapanır reklam paranda hopppp reklam verene iade diliyor. böyl eşikayet olursa limiti yok yani :D normal koşullarda ise aynı kişinin tıklamaları tekrarlamaları elenıyor aynı ip no elenıyor, hatalı olanlar elenıyo, tbmm kontrolu %22- %15 %10 arası ksıntı oluyor... amakanal kapanma spam yasa dışı işlerde reklam verenlere iade edilıyor adsensedeki sozde şikayet edilinilen kanaldan kazandığın para...

%15 kesinti oldu bende genelde 15-20 arası olur.Bizim banka tamam ödeme eşiği tamam pin gelmiyor arkadaş.Postacı uğramıyormuş mahalleye 3 aydır haberimiz yok :D Dağatımı arıyorum meşgul sürekli.Yarın dava açacağım felan gibisinden konuşacagım bakalım tutacak mı?

Beyler peki bir soru soracağım. Kesinleşmiş 127 TL kesinleşmemiş 201 TL var, ödeme alabilir miyim ?

Sent from my iPad using Tapatalk

:D ver banka hespa nonu gönderıyorum ssana :D
net alacağın 200 tl ve üzeri olacak netleşmesi lazım... nettttt

İlkdefa ödeme alacağım çok heyecanlıyım (belkide alamayacağım) . İnşallah alabilirim :D Yoksada bu son günlerde baya çalışıp 30-40 kazanmam lazımki ödeme alayım :D

Sent from my iPad using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri