Bu bilgisayar alınır mı?

• Kullanıcı unadikum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Laptop/Dizüstü Bilgisayarlar
Hocam sizde istanbuldasınız satıcıda istanbulda. Elden alışveriş yapın fakat bilgisayarcıda görüşme sağlayın.

Pc ye bakmasında bir fayda var ;) Bilgisayarcıya da bi 20 TL sallarsınız :)

mesajda yazdım ben bursadayım

Hocam ya İstanbul'a gidersiniz ya da İstanbul da varsa eş dost'a ücreti gönderip belirttiğim gibi bilgisayarcı da kontrol ettirirsiniz..

2ooo TL yi tanımadığınız adama güvenip göndermeyin . Ne olur ne olmaz !

Bilgisayar ücreti bana göre güzel ...

Telefonda ses kayıt programları var. Ararsınız adamı teyit alırsınız ilan numarasını vs. söylersiniz bir sıkıntı olursa bunu mahkemede kanıt olarak kullanabilirsiniz.

Böyle bir bilgisayarın sıfır fiyatının 4.250 lira olmasına şaşırdım doğrusu. 2. Eline de 2k verilmez kesinlikle.

Böyle bir bilgisayarın sıfır fiyatının 4.250 lira olmasına şaşırdım doğrusu. 2. Eline de 2k verilmez kesinlikle.

l İŞLEMCİ: İ7 4702MQ 2.2 gHz 8 çekirdekli, turbo ile 3.2 gHz çıkıyor. RAM: 8GB DİSK: 500 Gb Hdd + 8Gb Ssd hybrid EKRAN KARTI: 2gb gt720m + intel hd graphics 4600 MONİTOR: 17.3 inç 1600x900
bu özellikleri yakın yada daha iyi bi laptop öneriniz var mı hocam

bilgisayarda ssd yok. ssd siz bilgisayar çin işkencesi gibi geliyor bana. acayip yavaş oluyor

l İŞLEMCİ: İ7 4702MQ 2.2 gHz 8 çekirdekli, turbo ile 3.2 gHz çıkıyor. RAM: 8GB DİSK: 500 Gb Hdd + 8Gb Ssd hybrid EKRAN KARTI: 2gb gt720m + intel hd graphics 4600 MONİTOR: 17.3 inç 1600x900
bu özellikleri yakın yada daha iyi bi laptop öneriniz var mı hocam

Laptop piyasasından epey uzak kaldım fakat 2k ya asusun daha iyi ekran kartına sahip olan 2. el bilgisayarlarına bakabilirsiniz. 15,6 olacaktır fakat ekran boyutu.

Hocam Ekran kartı sürümü gt 720m bence o paraya asla değmez.

hocam masaüstü satayım size aynı paraya

i5 4430s islemci
16 gb ram
600 watt 80 plus
evga gtx 970 4 gb 256 bit ddr 5 ekran kartı
256 Gb SSD Kingston hyperx
lenovo anakart

ekran kartı ve power yeni alındı garantisi var

intel i5 3.00ghz işlemci
asus h61m-k anakart
Nvidia GeForce gt 420
8gb ram
4gb ekran kartı
1tb harddisk
19.5" monitör
bende masaüstü fiyatını sorucaktım sizce 600 tl eder mi ?

usta peki alsat yapsam gerek var mı sence ?

hocam bir şey diyemem. alıcısı varsa karınızı ekleyip satabilirsiniz ama bir sorun çıkarsa sorumluluk sizin üstünüze biner. açıkçası kullanacaksanız alın. al-sat işine pek sıcak bakmıyorum. tabi siz bilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri