Bu Bizim Zaferimiz , Diger Arkadaşlara İbret Olsun .

• Kullanıcı Dizici
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Hayır hocam Bu süpoernova yolladı 3 gün önce şimdi o tekrar videoya tellif yolladı sana yaptığının aynısı videyu sildirme telifi Bak resim paylaşıyorum şimdi Ekli dosyayı görüntüle 78

KABUL ETMEYIN !!!!! Itiraz edin. Gerekcelerizi disput cekerek yazin. Diziciye [email protected] 'a mesaj at dedigimde videolari sildigi icin bu uyariyi yapmis idim. Fakat sizin gibi telif uyarisi alir almaz , telif yollayanin telif sahibi olduguna inanmiyorsaniz gelen telif cezasina kabul etmeden dispute cekin. (Kabul etmeyin) Eger sonuc alamaz iseniz copyright adresine mesaj atin.

Dizici'yi de usenmeyip ugrastigi icin kutlarim.

KABUL ETMEYIN !!!!! Itiraz edin. Gerekcelerizi disput cekerek yazin. Diziciye [email protected] 'a mesaj at dedigimde videolari sildigi icin bu uyariyi yapmis idim. Fakat sizin gibi telif uyarisi alir almaz , telif yollayanin telif sahibi olduguna inanmiyorsaniz gelen telif cezasina kabul etmeden dispute cekin. (Kabul etmeyin) Eger sonuc alamaz iseniz copyright adresine mesaj atin.

tebrikler dostum. Sahtekarlara iyi örnek olsun.

Aynen öyle hocam valla açık söyliyim 1 hafta ter döktüm ugraştım , diger arkadaşlarda hemen bi telif yedi diye ay ben bittim ay hevesim kaçtı ay ben ölem gibi triplere girmesinler :)

Hocam disput nedir ? ben kabul ettim hepsini başka bir seçenek yok oyüzden...şimdi yazı yazdım telif hakkı bildirimi yolladım ..olmazmı şimdi bu şekilde yanlışmı yaptık hocam..

Hocam disput nedir ? ben kabul ettim hepsini başka bir seçenek yok oyüzden...şimdi yazı yazdım telif hakkı bildirimi yolladım ..olmazmı şimdi bu şekilde yanlışmı yaptık hocam..

Dispute ile akliniz karistirmayin o zaman. Sizin yaptiginiz yontem ile de olur. Ekstra Dizici'nin yontemini de ekleyin uzerine.

burada gözden kaçan bir şey var;
tamam, şerefsizin teki çıkmış,ortalığı karıştırmış...
eee! you tube ne halt ediyor?
demek ki ben de kafama göre herkesi şikayet edebilirmişim, you tube her gelen uyarı mesajını incelemeden kabul edip karşı tarafı mağdur ediyor.
adam yem atıyor, you tube hiç oralı değil, hemen karşı tarafı fişleyip konuyu kapatıyor kendince...
demek ki bu konuda you tube un sorgulama mekanizması diye bir şey yokmuş.. ne kötü!!

Bana da yapmısdı bılemedım ozaman bılseydım gerı ıhtar cekerdım saglam bı kanalımı ucurdu ama hesabı gıtmıs suan bakdım ıyı olmus . dizici tebrikler

ellerine saglık kardesım , Allah islah etsin böylelerini ne diyim.

Öncelikle tebrikler hakkını arayan adamları severim. Ancak bu herifin bir kanalı kapandı yeni bir kanal açıp yine dangalakça hareket etmesi mümkün.Böylesi adamlar için bence topluca hareket etmeliyiz.Bu tarz adamları forumda afişe edip topluca üzerine gitmeliyiz diye düşünüyorum.

Dostlar , İngilizce çeviri gerekiyorsa , söyleyin çevireyim hemen.

Helal olsun.Bu şahıstan benim iki kanala da geldi ihtar.Kuzu kuzu kabul ettik.Şimdi mail trafiğine başlıyorum belki sonuç çıkar.Kanallar kapanmadı ama video atamıyoruz.

benımde aklımda forumda sadece bu tur sikayetlere dayalı bır bolum olusturulması ve bu tarz haksız telıf edenlere karsı savas acma. iyi olmazmı arkadaslar

Kesinlikle çok iyi olur hocam.Bu şahıs yüzünden tam 4 kanalım kısıtlandı.Elimde imkan olsa bunu yapan kansızı evinden aldırırım da imkan yok :)

Bu kisinin haksiz sikayeti sonucu hesabi kapatilan veya videosu silinenler;

[email protected] adresine kanal isminizi, sizi sikayet edenin mail adresini, silinen videonuzun linkini ve hali hazirda haksiz sikayet(telif hakki sahibi olmadigi halde telif sikayetleri yollayarak videolari kapattigindan hesabi kapatildigini) ile bu ceza aldiginizi belirtin. Birkac gun icinde videolarinizda ki telif cezalari kalkacak, bu sikayetler ile kapatilan kanallar acilacaktir. Acilmiyor ise ust uste yollayin.. (Birkac gun gectikten sonra-en az 2 gun )

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri