Bu Densizi tanıyan varmı Yada aramızdamı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İğrençlikten başka bir şey değil.. Yazık bu tür adamlara.. Bunlar para için herşeyi yapar..

Allah ıslah etsin, yani ne denir ki.Klavye delikanlılığından level atlamış, mikrofon delikanlısı olmuş bu eleman.İnsanı cinsiyetinden utandırır bunun gibiler.

Yazık cidden bu herife, Şikayet ettim.

bu abazanlara çare bulunmaz.çok biliyormuş:D
bunu her kız parmağında oynatır.sonra da gelir acısını videolarda çıkarmaya çalışır.şikayet edildi...

Tam bi o.......... c ............ , bassin herkes sikayete ......

[MENTION=2850]By.Solver[/MENTION] öncelikle bu hareketin için gerçekten tebrik ederim.
Türk kızları dediği yarın bir gün Anne olacak kızlardır. Ve Anneler kutsaldır.
Bu yüzden dolayı aşağıda ki yazıyı konuya yaparsan herkes uygulasın. ;)

Böyle terbiyesizliğe biz sessiz kalamayız. Sessiz kalıp bu yaptığın sözde şaklabanlığa gülerek sessiz kalanların kişiliğinden şüpheliyim. Ytpara.com AİLESİ'den...

Bu yazıyı atarsan konuya gören yorum yapıp + Şikayet etsin. Şikayet olarak ise:
Şiddetli / Tiksindirici İçerik - Fiziksel Saldırı - Mesaj kısmını siz doldurun...

Benim akrabalarımın çoğu avrupada. ve kürdüm. ama türklere bi laf edildiğinde ben bir vatansever olarak üzerime alırım arkadas! avrupadaki akrabalarımın namusludur. heralde bu densiz herkesi kendi anası bacısı kuzeni gibi biliyor....
banlanmayacağımı bilsem iyi küfür ederdim de

Bu çocuktan adam değil madam bile olmaz. Yok yani kişiliksiz. Neyse kokulu dislike attım ve şikayet ettim.

şikayet edildi.

genel olarak olmasada kısmen haklı olduğu noktalar var. ben cemaate bağlı başörtülü kızların çırılçıplak foto yolladığınıda gördüm müslüman gibi görünüpde her türlü kafirliği yapan kızda gördüm.üniversitelere bakacak olursak sağlam mal bulan define bulmuş kadar şanslı olur.malesef böyle bir devirde yaşıyoruz. o yüzden bana pek yanlış gelmedi bu adamın dedikleri.

insan varsa bir yerde dogrusuda vardır yanlışıda..

Bazen bazı insanların karsısına 3 5 yanlıs insan cıkar ve bu olayı butun herkese maal eder..

video paylasan İnsan " mı artık?" bu yonde yorum yapmıs...

baktıgın zaman her video cekene birsey demek lazım o zaman Peygamberimize laf atanlarda oldu baska seyler yapanlarda... Malesef kimseye engel olamayız bu konularda bosu bosuna burda tartısmanında pek bir anlamı yok... Sikayet edin yeterlidir.

Cevap: Bu şahısı tanıyan varmı

Böylelerinin birkaçını sallandıracan meydanlarda bak bakalım bi daha yapıyorlar mı.

Cehennem Odunu Ateşin bol olsun.

Not:Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez!

forumdan biri olmali,ki konuyu gorup videoyu hemen gizlemis :D

Valla kanalını paylaştım ben şimdi videoyu gizlemiştir ama :D
zaten 1 videosu gümlemiş baktım benim dediğimi de gizlemiş g**t korkusu işte arkadaşlar bu arada etiketleyimiyorum tek tek ama destek olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim :)

Bu arada tartışmaya gerek yok bu adam için arkadaşlar biz haklı haksızlık bir yana
konunun bizim toplum ahlak ve değerlerimize hakaret etmesi kısmındayız
bunları bitiremeyiz böyle tabi ama arada temizlik şart olaya bu yönden bakıp gerekli duyarlılığı gösterirseniz
seviniriz 5 dakikamızı almaz :) İyi forumlar kimse için birbirimizi kırmayalım hele böyle adamlar için​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri