Bu Dolandırıcı Karektersiz Beni Delirtti Hepiniz Okuyun Allah Rızası İçin

Mercurial adlı sayın modoroter ekran goruntulerı sızde var lütfen gerekli yerlere bıldırın bu forumun guvenlıgı acısından ben elimden gelenı yaptım artık sınır hastası oldum bu karaktersizle uğraşmaktan

kardesım aynı madurıyetı bende yasadım telefonla gırıs eklıyeceksın ve sadece kendı pc ınden gırıs ekleyeceksın bu kadar basıt bak daha gırebılıyormu

suç sende kardeş adam gibi mailin herşeyini kaldırıp en baştan kendi maillerini koysana

evet kaldırdım hatta yedek kurtarma maili yedek telefon numarası hepsını kaldırdım once bı sorun suç bendemı allah rızası ıcın sızınde basınıza gelırse goruruz

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

kardesım aynı madurıyetı bende yasadım telefonla gırıs eklıyeceksın ve sadece kendı pc ınden gırıs ekleyeceksın bu kadar basıt bak daha gırebılıyormu

telefonla gırısı ekledım bu bılgısayar guvenlıdır diğe seceneğide sectım hepsını yaptım yınede caldı kardeş

evet kaldırdım hatta yedek kurtarma maili yedek telefon numarası hepsını kaldırdım sayın modoroter bana sureklı mesaj gelıordu hesabınıza sıfırla ıstenığildinde bulundu dıe ben yapmadım dıe google mail dahi attım yınede google şifreyi vermis bu karektersize yanı google hiçbir guvenlık onlemi yok ıstedıgın kadar değiştir ilk açıldıgındakı kurtarma mailini bılıorsa her turlu hesabı gere alabılırmıs deli etti benı

E ben o cocuktan maili geri aldiktan sonra sana o kadar 2 adimli girisi aktif et diger guvenlik onlemlerininde hepsini ac demistim. Sadece mail telefon no degistirip birakirsan tabii geri alabilir cocuk onu hesap onun bilgisayarindan olusturuldugundan dolayi.

E ben o cocuktan maili geri aldiktan sonra sana o kadar 2 adimli girisi aktif et diger guvenlik onlemlerininde hepsini ac demistim. Sadece mail telefon no degistirip birakirsan tabii geri alabilir cocuk onu hesap onun bilgisayarindan olusturuldugundan dolayi.

sayın modoroter ben yanlıs anlatıorum galiba hepsını yaptım sızın dedıgınızın 10 katını yaptım yınede aldı

bunu diyorum işte sen telefon no eklemişssin 2 adımlı gırısten bahsedıyorum

eger bunu yapsaydın bır daha hesabı gerı almaya calıssaydı sana uyarı maılı gelecektı

Yazık valla 3 kuruş için böyle dolandırıcılarda var.Paranın köpeği olmuş bunlar sonra kimse tabi güvenmez kimseye böyle şahıslar varken kim kime güvensin

Bilmezler ki cehennem ateşini...!

allah razı olsun kardeş allah korkusu kalmamıs cocuk kendıne ne beddular ettı anlatamam bunu yapanın allah bın turlu belasını versın v.s dığe bırsuru beddua okuodu ilk başta ben yapmadım kım yaptıysa dıe bı ınsan kendıne beddu okumaktan korkumuyosa hıcbırseyden korkmuodur allaha haval edıorum bızım gucumuz yetmez bolelerıne bız musluman adamız

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

bunu diyorum işte sen telefon no eklemişssin 2 adımlı gırısten bahsedıyorum

eger bunu yapsaydın bır daha hesabı gerı almaya calıssaydı sana uyarı maılı gelecektı

kardeş ben anlatamıorum evet telefon değim 2 adımlı doğruma kanala her gırmemde telefona doğrulama kodu gelıordu başka bı telefon doğruma seceneğimi var?

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

ben bunu size bildirdim uzerıme dusenı yaptım herkes bılsın kanal alıp satarken cok dıkkat edın allah rızası ıcın yerı gelıo 3 gun uykusuz kalıoz bılgısayar basında boyle ınsanlıktan nasibini almamıs kısılerde kazancımızı elimizden alırsa neyaparız ozellikle patner kanal alanlar aldıgınız kısıye cok dıkka edın cok benım gmail hiç guvenım kalmadı satın aldıgın kısı ısterse her turlu maili geri alabılıor

allah razı olsun kardeş allah korkusu kalmamıs cocuk kendıne ne beddular ettı anlatamam bunu yapanın allah bın turlu belasını versın v.s dığe bırsuru beddua okuodu ilk başta ben yapmadım kım yaptıysa dıe bı ınsan kendıne beddu okumaktan korkumuyosa hıcbırseyden korkmuodur allaha haval edıorum bızım gucumuz yetmez bolelerıne bız musluman adamız

---------- Spam Engelliyici 20:44 ---------- Önceki Mesaj 20:43 ----------

kardeş ben anlatamıorum evet telefon değim 2 adımlı doğruma kanala her gırmemde telefona doğrulama kodu gelıordu başka bı telefon doğruma seceneğimi var?

---------- Spam Engelliyici 20:49 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

ben bunu size bildirdim uzerıme dusenı yaptım herkes bılsın kanal alıp satarken cok dıkkat edın allah rızası ıcın yerı gelıo 3 gun uykusuz kalıoz bılgısayar basında boyle ınsanlıktan nasibini almamıs kısılerde kazancımızı elimizden alırsa neyaparız ozellikle patner kanal alanlar aldıgınız kısıye cok dıkka edın cok benım gmail hiç guvenım kalmadı satın aldıgın kısı ısterse her turlu maili geri alabılıor

kardesım sen bır daha almayı dene kanalı seceneklerden ben kafayı sıyırmıstım kanalı alana kadar denedım denedım oldu aldım daha da alamadı kanalı

evet kaldırdım hatta yedek kurtarma maili yedek telefon numarası hepsını kaldırdım once bı sorun suç bendemı allah rızası ıcın sızınde basınıza gelırse goruruz

---------- Spam Engelliyici 20:38 ---------- Önceki Mesaj 20:37 ----------

telefonla gırısı ekledım bu bılgısayar guvenlıdır diğe seceneğide sectım hepsını yaptım yınede caldı kardeş

önlemimi aldıktan sonra hiçbir şey başıma gelmez. sen bunu yazdın bende ona istinaden yazdım

"bu bana yıne ilk kurtarma mailini vermedi istemiştim"

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] Ben elimden geleni yapip kanalini sana geri iade ettirmistim hocam. Butun o guvenlik onlemlerini alman gerektigini soyledikten sonra israrla polise gidip yinede sikayet etmenide soylemistim. Sikayet etmis olsan bu cocugun ailesinin bu olaydan coktan haberi olacak ve bu naneyi tekrar yemeye cesaret edemeyecekti.

skaypten yazıor bana hala senı polise şikayet ettım patner parayı bana gonderdı sımdı dıe allahım hiç güleceğim yoktu daha kendını akıllı sanıo hat 10 tl para ıcın tesekkurler dıo hattı kapatırıom dıo kendımı zor tutuom sız olsanız ne yaparsınız boyle bı karektersize arkadaşlar

---------- Spam Engelliyici 20:59 ---------- Önceki Mesaj 20:58 ----------

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] Ben elimden geleni yapip kanalini sana geri iade ettirmistim hocam. Butun o guvenlik onlemlerini alman gerektigini soyledikten sonra israrla polise gidip yinede sikayet etmenide soylemistim. Sikayet etmis olsan bu cocugun ailesinin bu olaydan coktan haberi olacak ve bu naneyi tekrar yemeye cesaret edemeyecekti.

evet haklısınız sayın mod tek hatam savcılıga sıkayet etmemek oldu sız cok yardımcı oldunuz allah razı olsun

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 20:59 ----------

şimdi bi arkadaş ulaştı bana gerekli işlemleri yapıoruz savcılıga bıldırıoz forumda yazdıklarımızı okuormus bu karektesiz gorsun olacakalrı

Nick benzerliğinden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum... Bu karektersizle yakından uzaktan ilişkim yok. [MENTION=23089]Merth84[/MENTION]

11 misafr var bittin merth84 :D kısa yazıyom yazıyı gör diye ;)

allahtan korkusu olmayın 11 kısıdenmı korkcak kardeş anca savcılık bolelerını adam eder benım gıbı basına gelen herkes versın polise bole olaylar bıdaha kısmenın basına gelmesın cesaret edemesınler

---------- Spam Engelliyici 21:12 ---------- Önceki Mesaj 21:10 ----------

Nick benzerliğinden dolayı bu açıklamayı yapma gereği duydum... Bu karektersizle yakından uzaktan ilişkim yok. [MENTION=23089]Merth84[/MENTION]

doğrudur kardeş zaten sen kahramanmaraşlıymısın bu karektersiz izmirde oturuo

allahtan korkusu olmayın 11 kısıdenmı korkcak kardeş anca savcılık bolelerını adam eder benım gıbı basına gelen herkes versın polise bole olaylar bıdaha kısmenın basına gelmesın cesaret edemesınler

aynen öyle bugün affedersin yarın yine yapar.

şuan twitterdan çoluk çocuk ünlülere küfür ediyor eve mahkeme kağıdı gelince bu seferde anneleriyle beraber ağlıyorlar hiçbir şekilde af yok acırsan acınacak duruma düşersin

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] nasıl güvenlik olayı yok ? telefonla doğrulamayı açsaydın hiç sıkıntı olmazdı

[MENTION=11550]wephizmeti[/MENTION] nasıl güvenlik olayı yok ? telefonla doğrulamayı açsaydın hiç sıkıntı olmazdı

ben yalanmı soyluorum arkadaşlar aynı seyı sorup duruorsunu telefonla doğruma 2 adım doğruma ne ıse hepsını actım uzerine yedek telefon koydum onları bıle doğrulattım yınede aldı bu ısı yapanlardan sorarsanız tejubeli kısılerden ilk kurtarma maili olmadığı surece hesap tehlikede

telefonu-isminden adresine ulaşılabilinirse izmir deki ytpara cılar gider bir ziyaret ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri