Bu güne özel! 15K abone 200 TL

• Kullanıcı DeftoneS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Soylendigi sekilde Aboneler kanalima geldi. Arkadasa Tesekurler.

youtube-un-uyarilarini-kapatin-11301.jpg

R9ZYDj.gif

♦ Youtube Dev Kampanya ♦
15K Abone + 5K Like = 250₺
D2246z.gif

10K abone + 2.5K Like = 150₺
D2246z.gif

5000 Abone = 69 ₺
D2246z.gif

15k Abone = 200 ₺
D2246z.gif

20k abone sadece 300 ₺
R9ZYDj.gif

Ek olarak: Satın alan tüm arkadaşlara her zaman %25 oranında daha fazla abone yollanmaktadır. Böylece, satın alan müşterinin abone kaybetme ihtimali en aza düşürülmektedir. 48 saat içerisinde düşen abonelerin 2x katı telafi edilmektedir. (Telafi için bir mesajınız yeterlidir.)

Satış konusu 3 gün içinde yayından kaldırılacaktır. Geçici kampanyadır.
R9ZYDj.gif

ÖDEME YOLLARI : PAYPAL ve diğer bankalar.

R9ZYDj.gif

REFERANSLAR

deneme amaclı 100 abone gönderebilirmisiniz

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] başka bir konu hakkında skype isteyecektim pm kutunuz dolu hocam. Ulaşabilir misiniz ? skype fatih.gngn

Hocam özel mesaj bekliyorum sizden pm kutunuz dolu dönüş yaparsanız sevinirim :)

[MENTION=11628]DeftoneS[/MENTION] pm kutunuz dolu hocam skype alabilirmiyim

hocam bu konu kapalı bosuna msj atamyın arkds belkı burda bıle degıl abone satısı suan yapılmıyor sıstemlerın cogu guncellemeden sonra durdu durmyanda bellı ust lımıtlerın ustunu atabılıor sadece.

Satış devam ediyor mu eğer devam ediyorsa abd, ingiltere abone varsa almak istiyorum.
Özgün kanal için sorun yaratır mı özgün kanala almak istiyorum.

arkadaslar arkadas cvp vermıyor ve bu ısler öldu.abone satanlar bıle 100k lımıt gıbı rakamlar koyuyor yt sılıyor cunku.
admınler konuyu kılıtlermısınız arkadasın satısı yok sanırım artık.varsa acık kalsın ama yada yenıden ılan acsın cunku bu konu arada bı guncellenıyor bızde aktıf sanıp gırıp bos yere bakıyoruz

Abone çektirme işleri sıkıntılı. Eskisi gibi değil artık.

arkadaşlar bu konunun olmuş bir senesi o zaman dolar kaç paraydı allahını sevdiğim. Arkadaşa ulaştım kapatacak konuyu güncellemeyelim lütfen sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri