Bu haftanın trend videosu

• Kullanıcı Ceo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
justin bieber goat editionla 6m hiti almış blunmaktayız:D

gerçkten mi
valla helal olsun
peki
bu videodan toplam nekadar kazandın
söyleyebilirmisin

tahmini olarak sadece o videodan ne kadar kaznadımı sölemem güc cünkü daha youtube analys güncellenmedi ama son 1 hhaftada oldukca iyi diyebilirim.

Hocam, hit için nasıl bir çalışma yaptın acaba ? sosyal ağda da mı yayınlandı yoksa sadece youtube 'demi?

soysal ag kullanımım sadece şahsi twit hesabım var oda sadece şahsıma ait yani video imleme veyahut yayma gibi birşey yapmadım tamamen taglar ve acıklamalarımdan gelen hitler.

son olarak videom calıntı degil tamamen sony vegasla kendim editledim yaklaşık 5dkmi aldı 10dkde uplamak desek 15dk ugraşmışımdır ama temiz kazanc:)

Ulen arkadas kecinin koyunun inegin melemesine bagirmasina kaldik yav :)
Koyun meleyeckde biz kazanacaz hay allahim kimin aklina gelirdi kuzu koyun melemesinden gunde 50-100 eurolar alacagiz :) hahahhaaa

Ne çok hayvansever bir topluluk olduk :D
Hocam şu video editleme işini ciddi ciddi yapacam. Zamanında camtasia ile videolar yaptım, sony vegasla deneyeyim bir de.
Ayrıca hocam açıklama ve tag girerken yapılması gerekenleri de söylersen çok memnun olurum. Neden istediğim hitlere videoları tek tek açıklama,tag girmeme rağmen ulaşamıyorum, çözemedim :confused:

goat edition videosu yaparkan yabancı şarkılı yapmamaız sorun teşkil eidyor mu arkadaşlar?

bende boyle video paylawmiwtim ama telif gelmisti ama iyi hit aliyo bu tur videolar

Bu videolara telif gelir 5-6 tane sarkı girmiş için işine. Ayrıca bu videoları yükleyenin abone sayısı +32 k =)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri