Bu hataya Sizde Düşmeyin :)

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Selam dostlar -
Youtube işinde henüz çok çok yeniyim.. Fakat internetten para kazanma işinde ise Hatrı sayılır bir geçmişim var..
Özellikle 3d ve hd film üzerine film indirme sitelerim var Bunlar kendi alanında Hitli sayılacak siteler. Youtube işine başladım içerik konusunda sıkıntılar yaşadıgım için. 1 film yükleyip site kullanıcılarımıda Ricada bulunup Reklamlara 1 kez tıklamalarını söyledim... Aynı gün 4 bin izleme aldı 5 saat içinde fakat 6. saati görmedi direk hesap kapandı Olurda izleme sitesi olan arkdaşlar olursa bu hatay düşmesinler diye bilgilendirme olsun diye açıyorum.. Saygılar iyi çalışmalar bol kazanclar

Sadece sitede değil kanallarinizda da denemeyin.
Reklama tiklayin 15 bin lira kazanma şansi yakalayin gibi

Arkadaşın normal bi kullanıcı aslında tek bi reklama tiklamasi ne gibi bi problem yapmış olabilir ki...

Arkadaşın normal bi kullanıcı aslında tek bi reklama tiklamasi ne gibi bi problem yapmış olabilir ki...

Tıklamaları teşvik etme
Yayıncılar, diğer kişilerden kendi reklamlarını tıklamalarını isteyemez veya tıklama almak için hiçbir aldatıcı uygulama yöntemi kullanamaz. Bu koşul, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için kullanıcılara ödeme teklifinde bulunulmasını, bunları yapmaları karşılığında üçüncü taraflar için para toplama sözü verilmesini veya tek reklamların yanına resimler yerleştirilmesini içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=tr

Tıklamaları teşvik etme
Yayıncılar, diğer kişilerden kendi reklamlarını tıklamalarını isteyemez veya tıklama almak için hiçbir aldatıcı uygulama yöntemi kullanamaz. Bu koşul, reklam görüntülemeleri veya arama yapmaları için kullanıcılara ödeme teklifinde bulunulmasını, bunları yapmaları karşılığında üçüncü taraflar için para toplama sözü verilmesini veya tek reklamların yanına resimler yerleştirilmesini içerir, ancak bunlarla sınırlı değildir.

https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=tr
Yahu hocam onu biliyoruz acemi değiliz o kadar. Ama şimdi senin hitli siten var, ben senin arkadasinim sen bana bi mesaj caktin dostum gor bi kez reklama tıkla. Sonra ben normal bi kullanici gibi girdim siteye ve reklama tıkladım. Bu işlemin diğer normal kullanicilardan ne farki var?

Yahu hocam onu biliyoruz acemi değiliz o kadar. Ama şimdi senin hitli siten var, ben senin arkadasinim sen bana bi mesaj caktin dostum gor bi kez reklama tıkla. Sonra ben normal bi kullanici gibi girdim siteye ve reklama tıkladım. Bu işlemin diğer normal kullanicilardan ne farki var?

Konu sahibi ne yazmış iyi okudunuz mu? Site ziyaretcilerinden reklamlara tıklaması istedim demiş hepsine mesaj atıp rica etti mi sandınız :confused: Demekki sitenin bi yerine mesaj yazmış kullanıcının biride report etmiş

Hocam sorun 1 kisi kaynakli değil . Normalde adsensede 100 kiside en fazla 10-15 kisi reklama tiklarken bir anda 80-90 kisi olursa ben bile kendimden şuphe ederim :D

Konu sahibi ne yazmış iyi okudunuz mu? Site ziyaretcilerinden reklamlara tıklaması istedim demiş hepsine mesaj atıp rica etti mi sandınız :confused: Demekki sitenin bi yerine mesaj yazmış kullanıcının biride report etmiş
Site kullanicilarima demiş hocam kusura bakmayın, ben site kullanicilarindan bi tanesine ozel olarak rica ettigi gibi anladım [emoji4]

En azından izleyicileriniz sözünüzü dinliyormuş bence daha faydalı şeyler yaptırtın bundan sonra :)

Geçmiş olsun kardeşim . Hiç riske atmiycaksin birak damlasin :) ama akmasını bianda beklememek lazim

En azından izleyicileriniz sözünüzü dinliyormuş bence daha faydalı şeyler yaptırtın bundan sonra :)

Hocam İstemsizce Güldürdün Beni :)))

Selam dostlar -
Youtube işinde henüz çok çok yeniyim.. Fakat internetten para kazanma işinde ise Hatrı sayılır bir geçmişim var..
Özellikle 3d ve hd film üzerine film indirme sitelerim var Bunlar kendi alanında Hitli sayılacak siteler. Youtube işine başladım içerik konusunda sıkıntılar yaşadıgım için. 1 film yükleyip site kullanıcılarımıda Ricada bulunup Reklamlara 1 kez tıklamalarını söyledim... Aynı gün 4 bin izleme aldı 5 saat içinde fakat 6. saati görmedi direk hesap kapandı Olurda izleme sitesi olan arkdaşlar olursa bu hatay düşmesinler diye bilgilendirme olsun diye açıyorum.. Saygılar iyi çalışmalar bol kazanclar

Sanırım O Filmi YT Hesabına Yükledin. Yeni Olduğunu Belirtmişsinde Arkadaşım O Film Herhangi Bir Engel Falan Vermedi mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri