Bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır

• Kullanıcı YouByVRO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

YouByVRO

Kayıtlı Üye
Web sitesi
t.me
Selam Abilerim ve Kardeslerim, yakin arkadasim bi kanal aldi parasiyla, ama kanal partnerdeydi, arkadasim partner yokta adsense calismak istedigini kanali satan adama soylemis, oda partner calisanina soylemis kanali partnerden atin, kanali satiyorum demis ve kanali cikarmislar, sorun su ki, kanali partnerden cikardiktan sonra kanalin para kazanmasi resimde gordugunuz gibi kapanmis

1. http://prntscr.com/hdmp6k

2. http://prntscr.com/hdmpk1

kanalinda bi tane bile eslesenli video yok, nasil para kazanma kapanmis anlamiyoruz, kanalda ne telif nede topluluk var

bilenlerden ricam yardimci ola bilirmi ?

partnere bağlanmadan önce kanal adsenseye bağlıymış. Ve bu adsense kapanmış. Partnerden çıkınca direk eski adsenseye döner kanal. Sonuç olarak adsense kapandığı için bu sorun ortaya çıkmış.

Çözüm olarak herhangi bir fikrim yok.

bu konuya çözüm bulana eski kanalımı kurtarırsam 1 aylık kazancını veririm

Merhaba. Aşağıdaki linke tıklayın. Eğer resimdeki gibi değiştir butonu aktifse kanalı başka adsense e taşıyarak tekrar para kazanma aktif edebilirsiniz.

Link: TIKLAYIN

teşekkürler hocam ama adsense onaylanmamış o yüzden devre dışı kalmış yani bu sayfaya ulaşamıyorum malesef

Arkadaslar soyle bir uyari alan varmi ?

Tekrarlanan uygunsuz video ve/veya yetersiz belge gönderimi nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.

yaklasık 6 ay önce benim kanalımında aşağıdaki sebepten dolayı para kazanmasını devre dışı bıraktılar kanalda telif yoktu itiraz formuda yok bu şekilde para kazanması kapanıpta itiraz edebilen oldumu hiç?

Tekrarlanan uygunsuz video ve/veya yetersiz belge gönderimi nedeniyle bu hesabın para kazanma özelliği devre dışı bırakılmıştır.

Benim kanalımda da böyle uyarı var.Kanalımın para kazanma özelliği 24 Kasım 2017'de devre dışı bırakıldı.O anda kanalımda iki tane telif ihtarı vardı.Telif ihtarların süresi 2018 Ocak ayında doldu ama benim kanalın para kazanması açılmadı hala.Böyle bir sorunun çözümünü bilen var mı?

Senin kanalin durumna bnziyor benim kanal. Ama bende telif hakki ihtari yoktu. Para kazanma devre disi olduktan sonra alt kanalimda bir reklam vardi advords uzerinden. İste ona telif hakki geldi. Yani alt kanalda. O da 3 ayi doldu coktan. Aslinda o alt kanalda para kazanma normal durumdaydi ama 1000 abone siniri gecemedigi icin kaldi oyle. Sizin icerik nedir ? Kategori yani.

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

yaklasık 6 ay önce benim kanalımında aşağıdaki sebepten dolayı para kazanmasını devre dışı bıraktılar kanalda telif yoktu itiraz formuda yok bu şekilde para kazanması kapanıpta itiraz edebilen oldumu hiç?

Yt ekibi cevap olarak aylardir ayni seyi gonderip duruyor. 10 mesaja bir cevap ayziyor. Yaziyor ki guya yas siniri problemi var. Guya videolarin bazilari yetiskinlere uygundur. Simdi soyle bir durum var. Amerikadan benzeri kanalalari var abonesi 100 k uzeri. iste onlarin para kazanma bolumun tekrar aktiflestirdiler. Ruslarda var benzer kanalar onlarda da kapali. Ne yapmak istediklerin anlasmis degilim . Bir kanalim avrdi 900 den fazla icerik urettim 2 yilda. Gozlerim bozldu biraz. İste boyle sebepsiz de kesib attilar bir kenara.

Senin kanalin durumna bnziyor benim kanal. Ama bende telif hakki ihtari yoktu. Para kazanma devre disi olduktan sonra alt kanalimda bir reklam vardi advords uzerinden. İste ona telif hakki geldi. Yani alt kanalda. O da 3 ayi doldu coktan. Aslinda o alt kanalda para kazanma normal durumdaydi ama 1000 abone siniri gecemedigi icin kaldi oyle. Sizin icerik nedir ? Kategori yani.

---------- Spam Engelliyici 23:27 ---------- Önceki Mesaj 23:23 ----------

Yt ekibi cevap olarak aylardir ayni seyi gonderip duruyor. 10 mesaja bir cevap ayziyor. Yaziyor ki guya yas siniri problemi var. Guya videolarin bazilari yetiskinlere uygundur. Simdi soyle bir durum var. Amerikadan benzeri kanalalari var abonesi 100 k uzeri. iste onlarin para kazanma bolumun tekrar aktiflestirdiler. Ruslarda var benzer kanalar onlarda da kapali. Ne yapmak istediklerin anlasmis degilim . Bir kanalim avrdi 900 den fazla icerik urettim 2 yilda. Gozlerim bozldu biraz. İste boyle sebepsiz de kesib attilar bir kenara.

ya ben itiraz edecek bi form bile bulamadım sizden ricam itiraz formunun linkini atma şansınız varmı hocam birde ben deneyim şansımı

ya ben itiraz edecek bi form bile bulamadım sizden ricam itiraz formunun linkini atma şansınız varmı hocam birde ben deneyim şansımı

[email protected]

Kanal bilgilerini girmeyi unutma. Bende youtube de destek bolumunden ulasmistim ama sonra kapatilar orayi. Simdi bi maile yaziyorum. Yeni soru yaratamiyorum ama bu maile yazinca ulasa bilyorum. Umarim isine yarar. Bu arada kanal iceriginiz hangi kategori? Birde gunluk izlenme ne kadar ?

Benim içerik çizgi roman ingilizce,kanal özgün bu arada.

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:50 ----------

[email protected] ben buradan mail gönderemiyorum.Kanaldan geri bildirim gönderdim bir kaç kere.Sizin youtube ekibine ulaştığınız mail adresini öğrenebilir miyim?

Ben ise bu size yazdigim adresten ulasiyorum. O da daha cevaplamiyorlar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri